Ταξίδι με πλοίο 10 ωρών

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Παιδιά σε τρεις μέρες θα μάθω εαν τελικά περνάω Κομοτηνή ή Μυτιλήνη... Εαν περνάω Κομοτηνή δεν θα είναι δύσκολατα πράγματα στην μετακίνηση του κουταβιού απο Θεσσαλονίκη -Κομοτηνή. Εαν όμως περάσω Μυτιλήνη (που είναι και το πιθανότερο) εκεί έχουμε πρόβλημα.... Θα πάμε πρώτα εμείς με τους γονείς μου να βρούμε σπίτι κλπ και μετά, αφού κακτοποιηθώ θα γυρίσω Θεσσαλονίκη για να πάρω το κουτάβι. Θα πάω να τον πάρω απο το εκτροφείο του στην Κατερίνη, μετά στην Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες και μετά γραμμή για Μυτιλήνη απο εκεί. Το ταξίδι είναι 9-10 ώρες και δεν ξέρω κατα πόσο θα το "αντέξει" ενα μικρό κουτάβι. Επίσης θα πρέπει να τον έχω συνέχεια στο κλουβάκι του επειδή δεν θα έχει τελειώσει όλα του τα εμβόλια; ¨οποιος έχει κανακάνει παρόμοιο ταξίδι, ας μου πει τις εμπειρίες του.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Σε ποια ηλικια θα το ταξιδεψεις πρωτη φορα?

(μαζι θα ταξιδευουμε αν εισαι Μυτιληνη, και εγω εκει θα ειμαι απο του χρονου :rolleyes:)

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Σε ποια ηλικια θα το ταξιδεψεις πρωτη φορα?

(μαζι θα ταξιδευουμε αν εισαι Μυτιληνη, και εγω εκει θα ειμαι απο του χρονου :rolleyes:)
2,5 μηνών, όταν θα τον πάρω απο το εκτροφείο! Αλήθεια; Ωραία να κάνουνε παρέα τα σκυλούνια μας!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ο σκυλος θα την παλεψει για 10-12 ωρες , αρκει να μην εχει φαει , και να του δινεις λιγο νερο οσο χρειαζεται . Αμα παρεις καμπινα να εισαι μονη τοτε μπορεις να το εχεις ελευθερο μεσα στην καμπινα

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Ο σκυλος θα την παλεψει για 10-12 ωρες , αρκει να μην εχει φαει , και να του δινεις λιγο νερο οσο χρειαζεται . Αμα παρεις καμπινα να εισαι μονη τοτε μπορεις να το εχεις ελευθερο μεσα στην καμπινα
Και αν κατουροχεσει μεσα στην καμπινα; Ακομα μωρακι θα ειναι, δεν θα εχει μαθει να κρατιεται

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
θα εισαι εξοπλισμενη με μαντηλακια, χαρτια κλπ..Αν συμβει, συνεβη!
Αυτο που λέει ο Σιρκος, να μην εχει φάει και λίγο νερακι.

και εγω θα εχω κουτάβι τοτε, μαζι θα περασουμε τα λουκια με ταξιδια στο καράβι!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και αν κατουροχεσει μεσα στην καμπινα; Ακομα μωρακι θα ειναι, δεν θα εχει μαθει να κρατιεται
Δεν σε ενδιαφέρει σε αυτήν την φάση το αν θα ουρήσει/αφοδεύσει!Θα το κάνει σίγουρα, μην στεναχωριέσαι!
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η μετακίνηση να γίνει με όσον το δυνατόν καλύτερες συνθήκες!

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, θα πρέπει να αγοράσεις crate για την εκμάθηση της τουαλέτας εκεί στην Μυτιλήνη όπου θα το μεγαλώνεις αποκλειστικά εσύ. Θα σε βοηθήσει πολύ γενικά ως εργαλείο.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Λογικα μονο θα κατουρησει , να χεσει δεν θα χεσει γιατι θα το εχεις αταιστο αρκετες ωρες πριν το ταξιδι , οποτε δεν θα εχει τιποτα να αφοδευσει , παρε πανες, γεμισε την καμπινα με δαυτες και βεβαια περιορισε το κουταβι σε ενς μερος της καμπινας .

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
θα εισαι εξοπλισμενη με μαντηλακια, χαρτια κλπ..Αν συμβει, συνεβη!
Αυτο που λέει ο Σιρκος, να μην εχει φάει και λίγο νερακι.

και εγω θα εχω κουτάβι τοτε, μαζι θα περασουμε τα λουκια με ταξιδια στο καράβι!
Ωραία!!! Αν είσαι και εσύ, τότε θα με βοηθήσεις πολύ!
Δεν σε ενδιαφέρει σε αυτήν την φάση το αν θα ουρήσει/αφοδεύσει!Θα το κάνει σίγουρα, μην στεναχωριέσαι!
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η μετακίνηση να γίνει με όσον το δυνατόν καλύτερες συνθήκες!

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, θα πρέπει να αγοράσεις crate για την εκμάθηση της τουαλέτας εκεί στην Μυτιλήνη όπου θα το μεγαλώνεις αποκλειστικά εσύ. Θα σε βοηθήσει πολύ γενικά ως εργαλείο.
Ναι θα αγοράσω ενα κρατε, οποσδήποτε! Ευχαριστώ!
Λογικα μονο θα κατουρησει , να χεσει δεν θα χεσει γιατι θα το εχεις αταιστο αρκετες ωρες πριν το ταξιδι , οποτε δεν θα εχει τιποτα να αφοδευσει , παρε πανες, γεμισε την καμπινα με δαυτες και βεβαια περιορισε το κουταβι σε ενς μερος της καμπινας .
Δηλαδή πόσες ώρες δεν κάνει να φάει; Και πώς θα τον έχω περιορισμένο;

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
το καραβι ειναι καλυτερο,για οταν θα μεγαλωσει το κουταβινι,,,γιατι οσο ειναι μικρο,θα μπορεις μεσα στο τρενο,αλλα οταν μεγαλωσει αναγκαστικα θα πρεπει η να ποηγαινεις με αμαξι,η με το βραδυνο τρενο, (που δεν το σθνιστω για μια κοπελα μονη)και να κλεινεις ολοκληρο κουπε,,,ενω στο καραβι επιτρεπονται κανονικα τα σκυλια ανεξαρτητου μεγεθους,,,στο λεω γιατι εγω για να παω λαρισα γινεται ολοκληρος σαματας

ioannalk

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2013
100
0
32
πειραιας
Τι λες τωρα!! :eek:..
ναι γιατι σου λεει οτι πρεπει να ληρωσεισ τις 6 θεσεις που εχει το δωματιακι μεσα,,,,οποτε,η τον παιρνω με το τρενο,η αν δεν θελω να ταλαιπωρηθουμε τοσο και οι 2,γιατι ο καημενος πρεπει ν καθεται με φιμωτρο (ασχετα αν εγω του το βγαζω)δινω στη μανα μου τα 100 και ερχεται και με παιρνει μ τ αμαξι !!!ασε τραγωδιασ σου λεω

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
το καραβι ειναι καλυτερο,για οταν θα μεγαλωσει το κουταβινι,,,γιατι οσο ειναι μικρο,θα μπορεις μεσα στο τρενο,αλλα οταν μεγαλωσει αναγκαστικα θα πρεπει η να ποηγαινεις με αμαξι,η με το βραδυνο τρενο, (που δεν το σθνιστω για μια κοπελα μονη)και να κλεινεις ολοκληρο κουπε,,,ενω στο καραβι επιτρεπονται κανονικα τα σκυλια ανεξαρτητου μεγεθους,,,στο λεω γιατι εγω για να παω λαρισα γινεται ολοκληρος σαματας
Ναι αλλά για Μυτιλήνη έχει μόνο καράβι, αναγκαστικά...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ναι γιατι σου λεει οτι πρεπει να ληρωσεισ τις 6 θεσεις που εχει το δωματιακι μεσα,,,,οποτε,η τον παιρνω με το τρενο,η αν δεν θελω να ταλαιπωρηθουμε τοσο και οι 2,γιατι ο καημενος πρεπει ν καθεται με φιμωτρο (ασχετα αν εγω του το βγαζω)δινω στη μανα μου τα 100 και ερχεται και με παιρνει μ τ αμαξι !!!ασε τραγωδιασ σου λεω
και πρεπει να ειναι οπωσδήποτε με το βραδυνό τρένο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn