Ταξίδι με καράβι!

Status
Κλειδωμένο θέμα

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
φαινεται και αμα θες ελα και απο κοντα να τα πουμε
να σου το εξηγησω καλυτερα
παμε με πμ

Last edited:

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Δηλαδή εσύ τώρα λες ότι δε θεωρείς σωστό να ανεβαίνει ο σκύλος στο κρεβάτι και ο λόγος είναι επειδή... θα κακοφανεί στον επόμενο που θα κοιμηθεί στην καμπίνα;

Είναι σωστό κατα τη γνώμη σου να μην αλλάζουν τα σεντόνια με την αλλαγή "ενοικιαστή" αλλά δεν είναι σωστό να ανεβάσω εγώ τον σκύλο μου; Δε μου φαίνεται λογικό αυτό. Θα υποστήριζες το ίδιο αν έβαζα κέτσαπ στο πιάτο μου ενώ ίσως να μην άρεσε στον επόμενο που θα φάει απο το ίδιο πιάτο;
ΟΧΙ δεν λεω αυτό!!!
Εννοείται η εταιρεία πρέπει να κάνει την δουλειά της και με το παραπάνω ειδικά όταν έχει τέτοιες αστρονομικές τιμες.
Απλά υπάρχουν αγραφοι κανόνες υγιεινής. Δηλαδή αν κάποιος ανεβαζε ενα σκύλο με τσιμπουρια θα ένιωθες άνετα αν το ήξερες να κοιμηθείς στο κρεβατι;

Το πιάτο φτιάχτηκε για να βάζεις κέτσαπ και οτιδήποτε φαγωσιμο υπάρχει. Το κρεβάτι νομίζω είναι για ανθρώπους και δεν μπαίνει στους 100 βαθμούς στο πλυντήριο πιάτων

Powered by Nexus 4

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
σκύλος με τσιμπούρια???? νομίζω έχεις πιάσει πολύ ακραίες περιπτώσεις!

Σε pet cabin άνετα θα ανεβαζα τον σκύλο μου πανω στο κρεβάτι φροντίζοντας φυσικά μετά να αφήσω τον χώρο όπως τον παρέλαβα.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
σκύλος με τσιμπούρια???? νομίζω έχεις πιάσει πολύ ακραίες περιπτώσεις!
Αν πω σε κάποιο που δεν έχει σκύλο ότι το βράδυ κοιμάμαι με τον Άρη ακραίο θα με πει.
Γιαυτό έβαλα αυτό το παράδειγμα γιατί σε κάποιον που εχει σκυλί δεν φαίνεται παράξενο να βάζει το σκυλί πανω στο κρεβατι

Powered by Nexus 4

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
τη στιγμή που οι κανονισμοί δεν απαγορεύουν κάτι τέτοιο και τη στιγμή που φροντίζω εγώ η ίδια να μην αφήσω το χώρο σαν στάβλο φεύγοντας και τη στιγμή που είναι και το τονίζω PET CABIN τότε κανεις δε θα μπορεί να μου πει κάτι.

Υπάρχουν thodora περιοχές που μπορεί να θεωρηθείς ακραίος και που έχεις το σκύλο μες το σπίτι και που φροντίζεις για τα εμβόλια του και τον ταίζεις κάτι καλύτερο από ενα κομμάτι ψωμί. Αυτό δε σημαίνει κάτι όμως.

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
1000 Συγνώμη αλλά για να μου απαντήσει κάποιος στην ερώτησή μου για το δρομολόγιο Πειραιάς-Κω ή έστω στο αρχικό πόστ του παιδιού για Κρήτη, θα πρέπει να κάτσει να το ψάξει αναμεσα στην διαμάχη σας και χλωμό το κόβω να πάρουμε απάντηση.
Φτιάξτε μια ψηφοφορία τύπου "Ανεβάζεται το σκύλο σας στα κρεβάτια της καμπίνας πλοίου?" και αναλύστε το εκεί.

Φιλικά πάντα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
ΕλεναΚικ, έτσι γίνεται σχεδόν σε όλα τα θέματα.
Φόρουμ είναι. Δεν ειναι wikipedia πχ.
Αναγκαστικά, θα πρέπει να ξεσκαρτάρεις τα σημαντικά.
Αλλωστε...και μεταξύ των "απαράδεκτων" ποστ, κάποιες φορές, κρύβονται σημαντικές πληροφορίες.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ο τιτλος του θεματος χιλια συγνωμη αλλα ειναι ταξιδι με καραβι
στο παιδι που εχει κανει το θεμα εχουν απαντησει αρκετοι.
Στην ερωτηση που κανεις εσυ αν κανεις μια αναζητηση θα δεις οτι εχει γραφτει πολλες φορες αυτο που ρωτας.Αυτα που απανταω εγω ειναι σε ερωτησεις πριν γραψεις εσυ.

Να σου απαντησω οτι ναι μπορεις να τον εχεις στο καταστρωμα μεσα η εξω απο το crate
βεβαια απο το να σπαταλησεις τον χρονο σου
διαβαζοντας την διαμαχη μπορουσες να παρεις τηλ την blue star και να σου πει.
φιλικα παντα

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Blue Star Ferries

Τι καλύτερο από ενα τηλ στην εταιρεία! Αν και από ότι βλέπω και σκυλιέρες υπάρχουν αλλά και καμπίνες που δεχονται κατοικίδια! Απο κει και πέρα ότι κάνουν όλοι!

Κατάστρωμα με τον σκύλο μεσα σε box ή και έξω!

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
ΕλεναΚικ, έτσι γίνεται σχεδόν σε όλα τα θέματα.
Φόρουμ είναι. Δεν ειναι wikipedia πχ.
Αναγκαστικά, θα πρέπει να ξεσκαρτάρεις τα σημαντικά.
Αλλωστε...και μεταξύ των "απαράδεκτων" ποστ, κάποιες φορές, κρύβονται σημαντικές πληροφορίες.
Το καταλαβαίνω mareco :) δεν το πήγα προς τα εκεί το θέμα, απλά αντιλαμβάνομαι με αυτα που διαβασα πως το θέμα πήγε σε προσωπικό επίπεδο σε κάποια σημεία..

zouzounos + aliki_s ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ρώτησα γιατι η σελίδα λέει τα τυπικά κ για φίμωτρο κ τέτοια..
@zouzounos όσα πόστ διάβασα ήταν σχεδόν όλα για κρήτη κ κυκλάδες κ όχι για δωδεκάνησα. Ευχαριστώ πάντως για την διευκρίνιση :)

Last edited by a moderator:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
είτε Κρήτη είναι είτε Κυκλάδες είτε Δωδεκάνησα δεν αλλάζει κάτι στους κανονισμούς!

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
είτε Κρήτη είναι είτε Κυκλάδες είτε Δωδεκάνησα δεν αλλάζει κάτι στους κανονισμούς!
Το φαντάζομαι αλλά είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψω με σκυλάκι κ όταν είδα να γραφει για φίμωτρο δεν ήξερα αν ισχύει + το ότι είχα απορία κ για το crate...
Ευχαριστώ κ πάλι :)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
φιμωτρο θα πρεπει να εχεις μαζι σου.
mπορει να πεσεις σε κανα κομπλεξικο και να εχεις καμια φασαρια.
υπαρχουν κατι φτηνα πανινα της trixie 8-10 ευρω
οι κανονισμοι για τους κοινοχρηστους χωρους στα πλοια ειναι ιδιοι για ολες τις
εταιριες,απλα καποιες εταιριες και υπαλληλοι ειναι πιο ελαστικοι.
πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα με την μπλου σταρ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Αν οι κανονισμοί λένε, ότι είναι υποχρεωτικό πχ το φίμωτρο, θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα μαζί σου και να έχεις κάνει και πρόβες, ότι θα δεχθεί να το βάλει.
Ποτέ δεν ξέρεις σε τι υπάλληλο θα πέσεις [επαναλαμβάνομαι σήμερα :rolleyes:]

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο θεματοθέτης ρωτάει για Κρήτη.. Υπάρχει κι άλλο θέμα με σκύλο στο πλοίο, που αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες και προορισμοί.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
δεν το επιασα αυτο,μπορεις να μου το εξηγησεις?εδωσα 1000ευρω +100ε για τον σκυλο και σε πειραζει που ανεβαζω τον σκυλο επανω στο κρεβατι και θα λερωσει 2 σεντονια με κοστος 5ευρω?να σεβαστω το καραβι?οταν μια μπριζολα μια σαλατα(μια ντοματα κομενη στα 4+ενας κυβος φετα)ψωμι και αναψυκτικο εχει σχεδον 30ευρω?
και εγω τον πονο μου λεω!οι καμπινες για τα σκυλια δεν διαφερουν στο μεγεθος απο τις κανονικες καμπινες.η μονη διαφορα σε μερικες ειναι οτι εχουν ξυλινο πατωμα αντι για μοκετα.Φυσικα οταν δεν εχουν δοθει σε ανθρωπους με σκυλια γατια τις δινουν κανονικα στον κοσμο.
κανω 4 φορές το χρόνο το ταξίδι Πάτρα-Αγκόνα και συγνώμη που στο λέω αλλα δεν είναι εξωτερικές οι καμπίνες πετ. Είναι οι καμπίνες που μένουν μπορεί να σου δώσουν οποιαδήποτε. Εμένα δεν μου αρέσει το θέαμα της φωτογραφίας ούτε η νοοτροπία πληρώνω και κάνω οτι θέλω. Είναι τόσο απαραίτητο για τον σκύλο σου να είναι πάνω στο κρέβατι? Σε ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια πάλι το ίδιο κάνεις? Γιατί πλήρωσες? εαν σε φιλοξενήσει ενας φίλος σου θα ανεβάσεις πάλι τον σκύλο στο κρεβάτι καναπέ κτλ? Εαν εχεις ταξιδέψει με καράβι ξέρεις οτι το κατάστρωμα είναι βρεγμένο και κολλάει πολλές φορές και ο σκύλος σου πατάει κάτω.
Κάτι τέτοιες νοοτροπίες δυσκολεύουν την ζωή των υπολοίπων. Εαν δεν υπάρχει δηλαδή σαφής κανόνας μπορούμε να κάνουμε και μπάνιο τον σκύλο μας στην ντουζιέρα δεν τρέχει πρόβλημα

Last edited:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Έχω μία απορία και σε αυτά τα μεγάλα ταξίδια που πηγαίνετε τον σκύλο να τα κάνει?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Έχω μία απορία και σε αυτά τα μεγάλα ταξίδια που πηγαίνετε τον σκύλο να τα κάνει?
Εγω την πάω στο κατάστρωμα που επιτρέπουν σκύλους.....δεν την αφήνω να σημαδεύει γιατι πολλοί όπως και εγώ κοιμούνται στρωματσάδα οπότε τα κακακια τα μαζεύω με σακουλάκι και σκουπίζω με μωρομάντηλο και τα τσισάκια στην πάνα της που την στρώνω δίπλα μας. Βέβαια δεν την ταίζω πολύ για να μην έχει να κάνει πολλά.

Να πω οτι εξέφρασα το παράπονο μου γιατί απο ασυνείδητους ιδιοκτήτες που επειδή πληρώνουν μπορούν να λερώνουν το καράβι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να χρεώνουν τον σκύλο στο καράβι, όπως και στο αεροπλάνο...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εχεις ταξιδεψει με σκυλο σε εσωτερικη καμπινα πατρα-ανκονα?με τι εταιρεια?
θα μου εξηγησεις τι σε ενοχλει και που δυσκολευω τους αλλους?
ουτε εμενα μου αρεσει η ωρα που μου απαντησες 16:48 μπορω να κανω κατι?
υποθεσεις τι κανω σπιτι μου και τι κανω στην γκομενα μου η στο ξενοδοχειο μπορω να κανω
και εγω.
επι του θεματος δεν μου ειπες εκτος απο μερικες φορες αν βραχουν τα ποδια(αν προσεξες εχω πετσετα να τα σκουπιζω)
τι αλλο δεν σου αρεσει?το σεντονι που θα λερωθει?ειπα εγω οτι τον εβαλα και για μπανιο?
Αν αν αν αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν πατινι
Να πω οτι εξέφρασα το παράπονο μου γιατί απο ασυνείδητους ιδιοκτήτες που επειδή πληρώνουν μπορούν να λερώνουν το καράβι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να χρεώνουν τον σκύλο στο καράβι, όπως και στο αεροπλάνο...
χχαχα κοιτα να δεις που μου βγηκε το ονομα.
αλλα να κανω και μια επεξεργασια επειδη λες ανακριβειες το εισιτηριο για τα σκυλια ειναι τοσα χρονια και ο λογος ειναι το κερδος.ειναι 50 ευρω ανα διαδρομη,εξωτερικου δρομολογια,το κανεις 4 φορες και δεν το ξερεις?
+οτι την καμπινα μπορεις να την κλεισες οποτε θες και δεν ειναι αυτες που μενουν
+ για αλλη μια φορα μολις φτασει το καραβι στο λιμανι μπαινουν και αλλαζουν σεντονια και καθαριζουν
απο εκει και περα οτι του κατεβει του καθενος ας λεει.

α στειλε και εμαιλ στην σουπερ φαστ γιατι εδω αστοχησε,βεβαια εχει λαστιχο πιο περα και τα μαζεψα.

Last edited:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Με ανέκ έχω ταξιδέψει σε εσωτερική καμπίνα με 2 σκύλους και 3 άτομα. Και 2 φορές μάλιστα.

Δεν μου αρέσει το ύφος σου στον σκύλο σου και στην γκομενά σου όπως λες μπορεί να αρέσει, για μένα δεν είναι αποδεχτό.
Εαν διάβαζες το πρώτο πόστ μου έγραψα οτι το πρόβλημα είναι με της κουβέρτες κυρίως. Κατά τα άλλα δεν βλέπω λόγο να κοιμούνται στο κρεβάτι.

Όταν κάνεις αυτό το ταξίδι 4 φορές και ίσως και παραπάνω τον χρόνο ανησυχείς μην αρχίσουν να χρεώνουν τους σκύλους γιατι μερικοί δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται.
Δεν σε χαρακτήρισα και δεν σου έκανα προσωπική επίθεση :)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn