ΟΧΙ δεν λεω αυτό!!!Δηλαδή εσύ τώρα λες ότι δε θεωρείς σωστό να ανεβαίνει ο σκύλος στο κρεβάτι και ο λόγος είναι επειδή... θα κακοφανεί στον επόμενο που θα κοιμηθεί στην καμπίνα;
Είναι σωστό κατα τη γνώμη σου να μην αλλάζουν τα σεντόνια με την αλλαγή "ενοικιαστή" αλλά δεν είναι σωστό να ανεβάσω εγώ τον σκύλο μου; Δε μου φαίνεται λογικό αυτό. Θα υποστήριζες το ίδιο αν έβαζα κέτσαπ στο πιάτο μου ενώ ίσως να μην άρεσε στον επόμενο που θα φάει απο το ίδιο πιάτο;
Αν πω σε κάποιο που δεν έχει σκύλο ότι το βράδυ κοιμάμαι με τον Άρη ακραίο θα με πει.σκύλος με τσιμπούρια???? νομίζω έχεις πιάσει πολύ ακραίες περιπτώσεις!
Το καταλαβαίνω mareco δεν το πήγα προς τα εκεί το θέμα, απλά αντιλαμβάνομαι με αυτα που διαβασα πως το θέμα πήγε σε προσωπικό επίπεδο σε κάποια σημεία..ΕλεναΚικ, έτσι γίνεται σχεδόν σε όλα τα θέματα.
Φόρουμ είναι. Δεν ειναι wikipedia πχ.
Αναγκαστικά, θα πρέπει να ξεσκαρτάρεις τα σημαντικά.
Αλλωστε...και μεταξύ των "απαράδεκτων" ποστ, κάποιες φορές, κρύβονται σημαντικές πληροφορίες.
Το φαντάζομαι αλλά είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψω με σκυλάκι κ όταν είδα να γραφει για φίμωτρο δεν ήξερα αν ισχύει + το ότι είχα απορία κ για το crate...είτε Κρήτη είναι είτε Κυκλάδες είτε Δωδεκάνησα δεν αλλάζει κάτι στους κανονισμούς!
κανω 4 φορές το χρόνο το ταξίδι Πάτρα-Αγκόνα και συγνώμη που στο λέω αλλα δεν είναι εξωτερικές οι καμπίνες πετ. Είναι οι καμπίνες που μένουν μπορεί να σου δώσουν οποιαδήποτε. Εμένα δεν μου αρέσει το θέαμα της φωτογραφίας ούτε η νοοτροπία πληρώνω και κάνω οτι θέλω. Είναι τόσο απαραίτητο για τον σκύλο σου να είναι πάνω στο κρέβατι? Σε ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια πάλι το ίδιο κάνεις? Γιατί πλήρωσες? εαν σε φιλοξενήσει ενας φίλος σου θα ανεβάσεις πάλι τον σκύλο στο κρεβάτι καναπέ κτλ? Εαν εχεις ταξιδέψει με καράβι ξέρεις οτι το κατάστρωμα είναι βρεγμένο και κολλάει πολλές φορές και ο σκύλος σου πατάει κάτω.δεν το επιασα αυτο,μπορεις να μου το εξηγησεις?εδωσα 1000ευρω +100ε για τον σκυλο και σε πειραζει που ανεβαζω τον σκυλο επανω στο κρεβατι και θα λερωσει 2 σεντονια με κοστος 5ευρω?να σεβαστω το καραβι?οταν μια μπριζολα μια σαλατα(μια ντοματα κομενη στα 4+ενας κυβος φετα)ψωμι και αναψυκτικο εχει σχεδον 30ευρω?
και εγω τον πονο μου λεω!οι καμπινες για τα σκυλια δεν διαφερουν στο μεγεθος απο τις κανονικες καμπινες.η μονη διαφορα σε μερικες ειναι οτι εχουν ξυλινο πατωμα αντι για μοκετα.Φυσικα οταν δεν εχουν δοθει σε ανθρωπους με σκυλια γατια τις δινουν κανονικα στον κοσμο.
Εγω την πάω στο κατάστρωμα που επιτρέπουν σκύλους.....δεν την αφήνω να σημαδεύει γιατι πολλοί όπως και εγώ κοιμούνται στρωματσάδα οπότε τα κακακια τα μαζεύω με σακουλάκι και σκουπίζω με μωρομάντηλο και τα τσισάκια στην πάνα της που την στρώνω δίπλα μας. Βέβαια δεν την ταίζω πολύ για να μην έχει να κάνει πολλά.Έχω μία απορία και σε αυτά τα μεγάλα ταξίδια που πηγαίνετε τον σκύλο να τα κάνει?
χχαχα κοιτα να δεις που μου βγηκε το ονομα.Να πω οτι εξέφρασα το παράπονο μου γιατί απο ασυνείδητους ιδιοκτήτες που επειδή πληρώνουν μπορούν να λερώνουν το καράβι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να χρεώνουν τον σκύλο στο καράβι, όπως και στο αεροπλάνο...