Όχι δεν έχει πρόβλημ...ο κτηνίατρος μου το πρότεινε και μετά από αρκετό ψάξιμο βλέπω ότι παρά πολλοί το δίνουν στους σκύλους τουςΓια ποιό λόγο ψάχνεις συμπληρώματα; Εχει πρόβλημα το σκυλάκι;
Τώρα ψάχνομαι κι εγώ για δυσπλασικό σκύλο - τα πόδια του κακομοίρη πάνε αλλού για αλλού. Canhydrox cag, αυτό μου λέει και ο κτηνίατρός μου. Το έχω δει να δουλεύει καλά σε σπασμένο πόδι από κουτάβι, για δυσπλασία αν έχει άποψη κανείς...Εγώ στον αρσενικό έδινα canina canhydrox και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος βέβαια είναι λίγο ποιο ακριβά εκτός και αν τα βρεις από εξωτερικό
Ο κτηνίατρος γιατί στο πρότεινε;Όχι δεν έχει πρόβλημ...ο κτηνίατρος μου το πρότεινε και μετά από αρκετό ψάξιμο βλέπω ότι παρά πολλοί το δίνουν στους σκύλους τους
Πάνω σε αυτό για την γυμναστική που λες η κτηνίατρος μου είπε ότι απαγορεύονται τα άλματα και οι σκάλες για 18 μήνες...της είπα ότι αυτό αποκλείεται και μου είπε έστω για 1 χρόνο παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι ο σκύλος δεν πρέπει να κάνει άλματα για ένα χρόνο πως θα δυναμώσουν τα πίσω πόδια ?Σε 38 κιλά σκύλο με την νορμάλ σιλουέτα και δομή που έχει ένας Γερμανικός Ποιμενικός δεν χρειάζεται να δώσεις συμπλήρωμα αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
Θα σου πρότεινα να στοχεύσεις πιο πολύ στην σωστή άσκηση. Περπάτημα, trot σε ανηφορικά κομμάτια έως και έλξη όταν θα φτάσει στην σωστή ηλικία. Στα-δια-κά όσο μεγαλώνει και με rotation στις ασκήσεις.
Όχι απότομα ξεκινήματα, ούτε απότομα σταματήματα, απέφευγε τις απότομες αλλαγές πορείας.
Προφανώς δεν μπορείς να το ελέγξεις γιατί είναι αεικίνητος οργανισμός ένας σκύλος, αλλά τουλάχιστον επέλεξε σωστή άσκηση.
Όπως και να 'χει, η Canhydrox της Canina είναι από τις καλές.
Γενικά κρατάς ότι προτιμότερο είναι να ενισχυθεί μια άρθρωση με εκγύμναση μυών, παρά να ενισχυθεί μια άρθρωση με συμπλήρωμα και να έχει έναν αδύναμο μυ γύρω της.