Τέλος, τα παρατάω

geros7

Active Member
23 Αυγούστου 2009
27
0
Αντιλαμβάνομαι πως είναι πολύ δυσάρεστο να αισθάνεσαι φυλακισμένος στο ίδιο σου το σπίτι...
Αυτό με προβλημάτησε αρκετά. Έχω το κουτάβι μου τώρα 5 μέρες, σίγουρα δεν κουράστηκα και υπομονή έχω αρκετή και ούτε φυλακισμένος νιώθω, όταν όμως άν έρθει αυτή η στιγμή τι κάνεις;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σημερα κανω ανασυγκροτηση ξανα απο την αρχη ολα αυριο θα ελπιζω να εχω το crate η μεθαυριο και ο θεος βοηθος ξανα εκπαιδευση τουαλετας δαγκωματος και κονγκ θα παρω.Eχω και τον μυκητα σε ολα αυτα πανω να χανει το τριχωμα της
και να ξυνεται ολη την ωρα περιμενω ταυτοποιηση αυριο εχει αραιωσει μπροστα απο το αριστερο αυτακι της(εδωσε σαμπουαν και σπρει ο γιατρoς).Εχουμε και μαλακα κακα ε τι αλλο να παθω.A μηπως ξερετε που θα βρω DAP ουτε σε e-shop ουτε στα εδω πετσοπ βρηκα.
Στην Αγ. Παρασκευη στην πλατεια Κορραη εχει ενα μαγαζι σαν pet shop αλλα εχει τα παντα απο κτηνιατρικα φαρμακα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αυτό με προβλημάτησε αρκετά. Έχω το κουτάβι μου τώρα 5 μέρες, σίγουρα δεν κουράστηκα και υπομονή έχω αρκετή και ούτε φυλακισμένος νιώθω, όταν όμως άν έρθει αυτή η στιγμή τι κάνεις;
τιποτα.. αν το πηρες μετα απο σκεψη.. δεν κανεις τιποτα.. ειναι απολυτως φυσιολογικο να βαριομαστε η νιωθουμε κουρασμενοι.. μην τρομαξεις.. ρωτα και εμενα τα βραδυα που γυρναω πτωμα και πρεπει να τα βγαλω για καμια ωρα... αλλες φορες μου περναει στην βολτα.. αλλες με παιρνει ο υπνος σε κανα παγκακι.. μου περναει ομως αυτο το μπουχτισμα μπροστα στην αγαπη που τους εχω.
αν δεις οτι το συμπτωμα παραμενει, και δεν αντεχεις υιοθεσια αλλου.. :)

geros7

Active Member
23 Αυγούστου 2009
27
0
Μπα δεν έχω τέτοια συμπτώματα, μια χαρά περνάμε. Απλά είπα αν στο μελλόν, αν και δεν νομίζω να τύχει.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Να σκεφτεις ακομα οτι μια και ειναι αδεσποτο ισως δεν ειχε καν τη "βασικη εκπαιδευση" (δεν ξερω αν υπαρχει ο ορος αλλα κατι μαθαινει) απο την μανα του .
και εξω που ηταν μπορει να εχει φαει απο πολυ ξυλο - κρυο - πεινα - μοναξια και χιλια δυο αλλα.

τουλαχιστον φροντισε να εισαι λιγο αυστηρος οχι με την εννοια του αγριου κατι τετοιο
αλλα πιχι ποτε να μην το αφησεις να περασει το δικο του
αλλως τε μην ξεχνας ενα βασικο... παρολλα του τα προβληματα σαν αδεσποτο ενα εμαθε καλα...
καθως ηταν μονο του να ζει σε αναρχια οποτε θελει πειθαρχεια :D

ακομα και στην με λουρι βολτα ποτε να μην περπατισει ποιο μπορστα απο σενα μονο στο παιχνιδι που ειναι ελευθερη ας τρεχει πιχι.
το ΣΚ κανε επισεις πολλες προσπαθειες με το να μενει μονη σαν καθημερινη ημερα οπου λειπεις οπως και καθημερινες
και οσο μπορεις κανε τις καθε μερα αν ειναι δυνατον 2 10 δεκαλεπτα τρεξηματος και μετα παιχνιδι και το βραδυ θα λοιωσει
ειδικα αν σου λειπει υπνος καντο το βραδυ πριν το υπνο αν μπορεις να παιξετε δυνατα και να τρεξετε

οσο για το κατουριμα ακομα και το νερο να το δινεις με προγραμμα και θα γλυτωσεις απο το ακατασχετο κατουριμα
ειδικα μετα τις 10 το βραδυ. (εκτος απο το πρωι που λειπεις 8 ωρες που ειναι πολλες και ειναι ξυπνιο πιθανον)

Last edited:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
πιχι χθες το βραδυ την ταισα(3η φορα μεσα στην ημερα) την δικια μου μικρη 7:30 το απογευμα οπου ηπιε και αρκετο νερο (της το πηρα μετα) και στο 10λεπτο την πηγα εξω και ενα τα ψιλα
στις 9 της ξανα εδωσα και ηπιε ελαχιστο δεν διψουσε και την εβγαλα ξανα πανω κατω και εκανε τα χοντρα... μαζι με ψιλα.

και μετα τελος το νερο και το φαγητο

με ξυπνησε 5 το πρωι .
ομως μια και ποτε δεν την αφηνω να κανει οτι θελει την περιορισα ωστε να μην νομιζει πως μπορει να με ξυπναει
και σηκωθηκα μετα απο 10 λεπτα την παω στο νερο της ... πινει καμποσο (της το πηρα οταν τελειωσε)
και σφαιρα εξω για ψιλα και χοντρα

γυρναμε μεσα στις 5:20.
εφαγε και ηπιε
και πηγαμε και την ξανα πεσαμε
σηκωθηκα στις 7 παλι και τα ιδια
νερακι οσο ηθελε (της το πηρα μετα)
και σφαιρα εξω
παλι ολλα εξω τα εκανε ουτε σταγονα μεσα... ετσι ειμαι 25 μερες τωρα που την εχω αλλα μερα με την ημερα μαθαινει

οταν τα εκανε μεσα στο σπιτι σε αυτες τις διαδικασιες (σφαιρας) ελεγα ενα μεγαλο και κοφτο ΜΗ και την εβγαζα εξω
ενας καλος τροπος ειναι να την δενεις αμεσως με λουρι μολι σηκωθειςωστε να καταλαβει οτι πατε εεξω και να κρτατηθει μην τα κανει μεσα.
εγω πολλες φορες κανω και γρηγορο βημα και οταν κινηται γρηγορα δεν εχει διαθεση για κατουριμα χαχαχα
(τροχαδην μεσα στο σπιτι εκανα τι πρωτες μερες χαχαχαχαχαχαχαχα)

Last edited:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Επισεις να ξερεις πως για τα μαλακα κοπρανα αν στα κανει με καθε ειδους τροφη τοτε δεν φταει η τροφη του και αν δεν εχει καποιο αλλο προβλημα ο σκυλος (ο κτηνιατρος θα στο πει αυτο) τοτε φταιει η ποσοτητα της τροφης

αν ταιζεις υπερβολικα τοτε δεν γινεται σωστη πεψη και για αυτο σου τα κανει μαλακα σαν πουρε.
μειωσε λιγο την τροφη και περιμενε 2-3 μερες να δεις διαφορα

η τροφη της εχει να κανει και με το ποσο μεγαλη θα γινει βεβαια
εγω δινω 300 γραμαρια συνολικα την ημερα σε 3 δοσεις και τα κανει μια χαρα λιγο πριν το σταδιο του πουρε χαχαχα...
οταν ειχα κανει το λαθος να της εχω ενα πιατο γεματο να τρωει οσο θελει ... αστα... πουρες και αγιος θεος
αλλα εφτιαξε ετσι
απλα μην περιμενεις να δεις στο επομενο αδειασμα σωστα κοπρανα συνηθως κανει 2-3 μερες μεχρι να φτιαξει το συστημα

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεν ειναι τροπος εκπαιδευσης να στερεις το νερο απο ενα σκυλο για να μην κανει πιπι του οσο δεν το προσεχεις.
Τα σκυλια πρεπει να εχουν παντα μα παντα προσβαση σε φρεσκο νερο.
Οσον αφορα την τροφη ναι πρεπει να υπαρχει καποιο προγραμμα και να μην ειναι διαθεσιμη ολη τη μερα αλλα σε καθορισμενες ωρες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97