Τάισμα και επιθετικότητα

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
ποιο ακριβως προβλημα ελυσες με την τοποθετηση του φαγητου ψηλα...
Τοποθετησε το φαγητο ψηλα, οποτε τωρα δεν φτανει ο σκύλος να φάει, άρα λύθηκαν όλα τα προβλήματα :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ρε παιδια 5μιση μηνων ειναι οχι 2μιση.εγω πιστευω οτι αλλο προσπαθει να περασει ο σκυλος.μπορει να εχει τσαμπουκα.μπορει να χρειαζετε να δειξει πιος ειναι ο αρχηγος.
Επαυξανω. Επιθετικοτητα την ωρα του φαγητου (food aggression) ειναι πολυ συχνα θεμα ασαφους και προβληματικης ( =λαθος) ιεραρχιας.

Αν ειναι θεμα ανασφαλειας, αναλυθηκε αρκετα η μεθοδολογια, αν και υπαρχει και αλλη μεθοδος, αχρειαστη μαλλον, μια και το προβλημα λυθηκε με παραδοξο ή περιεργο εστω τροπο.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
[video=youtube;j6j-v1R8fAM]http://www.youtube.com/watch?v=j6j-v1R8fAM&feature=player_embedded[/video]

είναι off topic και δεν ήξερα πού να το βάλω :rolleyes:
αλλά μου έκανε εντύπωση...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
φανταστειτε τον τυπο να ειχε ολα αυτα τα σκυλια κ να μην τα ειχε ετσι εκπαιδευμενα κ καθε φορα που θα εβαζε τροφη να πηδουσαν πανω του να φανε!τζισους!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Απίστευτος χειρισμός!

Εκτός από όλα αυτά πρέπει να είσαι ΚΑΙ μεταδοτικός και να δίνεις στο σκύλο να καταλαβαίνει!

Το χειρίζεται πάρα πολύ ωραία!Σωστοί χρόνοι στην διόρθωση,κοφτά και ωραία και τα κουτάβια τον κοιτάνε στα μάτια!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πραγματι εντυπωσιακο, αλλά εχω την εντυπωση ότι αν μαθεις στον αρχηγο τους να περιμενει, και με την προϋποθεση ότι εισαι ο αρχηγος του αρχηγου, όλα τα υπολοιπα ερχονται σχετικα ευκολα. Με την καταλληλη χρηση του φαγητου μπορεις να ελεγξεις σχεδον τα παντα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97