Δεν ειμαστε καλα! Να βρισκεται ενα 10χρονο αναμεσα σε σκυλια που εχουν λυσαξει και η μανταμ να ειναι αταραχη!!!aja1: Μην τυχον και αφηνε ψυχολογικο στο σκυλο της αν το μαζευε!,ευτυχως τον κρατησε ενα 10χρονο παιδακι με νυχια κ με δοντια!
Δεν ειμαστε καλα! Να βρισκεται ενα 10χρονο αναμεσα σε σκυλια που εχουν λυσαξει και η μανταμ να ειναι αταραχη!!!aja1: Μην τυχον και αφηνε ψυχολογικο στο σκυλο της αν το μαζευε!,ευτυχως τον κρατησε ενα 10χρονο παιδακι με νυχια κ με δοντια!
Συνηθως εκεινοι π εχουν επιθετικα-φοβικα σκυλια φωναζουν στους αλλους να φυγουν γιατι το θυριο τους δαγκωνει! Αν βρεθει ομως αλλο πιο δυνατο σκυλι και το βαλει κατω,του αλλαξει τα πετρελαια και μετα το μαζεψει το ''αφεντικο'' κομματακια τους κακοφαινεται!αφήνω το λουρί και παροτρύνω τη σκύλα μου να του ορμησει και όντως η κακομοίρα τον άρχισε στα μπουκέτα!!! Κι εκεί τελείωσε.... έφυγα και ούτε σημασία δεν της έδωσα.
Αυτήν την παράλογη, εξώκοσμη, ψυχασθενική απαίτηση που έχουν μερικοί μερικοί που θέλουν ενώ εκείνοι ε΄χουν το σκύλο τους λυμένο να μαζέψουμε εμείς τα σκυλιά μας, που τα έχουμε στο λουρί είναι απίστευτη!!!"μαζεψέ τον της φωνάζω", και τι μου απαντάει, "μάζεψε εσύ το δικό σου μου λέει", με το λουρί της την είχα φυσικά,
Μην το λες.... οσο φιλικά κι αγαπησιάρικα είναι με τους ανθρώπους, τοσο δύσκολα είναι τα αρσενικά τουλάχιστον με άλλα αρσενικά. Στο σκυλοπάρκο που πάω, ΚΑΝΕΝΑ αρσενικό λαμπραντόρ πάνω από ενός έτους δεν κάνει με άλλα αρσενικά. Και είναι πάμπολλα τα παραδείγματα γιατι είναι της μόδας τα λαμπ και είναι γεμάτο το πάρκο....κ ειναι κ επιθετικο ρε παιδια,θελει μεγαλη μαεστρια για να κανεις επιθετικο τετοιο σκυλο!
:fan:\\/ και γω αυτο κανωαφήνω το λουρί και παροτρύνω τη σκύλα μου να του ορμησει και όντως η κακομοίρα τον άρχισε στα μπουκέτα!!!
Nαι ρε οκ,δεν εννοως πως θα τα κανει κομματακια!Αλλα και ενα ''αντε ρε απο δω'' να του κανει με τη πατουσα,αθελα της θα το εκτοπισει!χαχαχα η δικια μου η καλαμοτσιθρα ποιον να εκτοπισει???ΑΑΑΑ οχι Νικο η Ουδα δεν επιτίθεται,αντιθετος!!!! εχει τον τροπο της, να καλμάρει τα αλλα σκυλιά (δεσποζομενα ή αδεσποτα)
δεν το ηξερα αυτο...υπεθεσα οτι θα τα εχει χαλασει η μοδα!τι να πω την επομενη φορα παντως θα αφησω την φυση(Αδη) να κανει την δουλεια της.Μην το λες.... οσο φιλικά κι αγαπησιάρικα είναι με τους ανθρώπους, τοσο δύσκολα είναι τα αρσενικά τουλάχιστον με άλλα αρσενικά. Στο σκυλοπάρκο που πάω, ΚΑΝΕΝΑ αρσενικό λαμπραντόρ πάνω από ενός έτους δεν κάνει με άλλα αρσενικά. Και είναι πάμπολλα τα παραδείγματα γιατι είναι της μόδας τα λαμπ και είναι γεμάτο το πάρκο....
"να,να ερχεται ο Μαρλει,ο Μαρλει!αυτος ειναι ο Μαρλει μου, που παιζει στο εργο κοιταξτε τον δεν ειναι ιδιος!"
Ε ρε πουτη μου! εγω μονο ειμαι στην απομονωση εδω περα κ τα χανω αυτα!:-|ΑΑΑΑΑ αυριο θα ερθω και γω να γνωρισω τη Διασημοτητα