ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

EUADIM

Member
27 Αυγούστου 2015
10
2
38
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΛΛΛΥΥΥ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΕΣ ΨΟΦΑΝΕ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΖΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΟΚ. ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ??? ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ???? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ???

EUADIM

Member
27 Αυγούστου 2015
10
2
38
πρώτον συγνώμη για τα κεφαλαία. Δεύτερον φυσικά και ψοφάνε βρε παιδιά από το παιχνίδι. Αν έχει μια ώρα την κότα κάποια στιγμή θα χάσει τις αισθήσεις της και θα ψοφήσει. Και τρίτον πως να το μαζέψω?? Στην αυλή του γείτονα δεν μπαίνει απλά οι κότες του ανεβαίνουν στην οροφή του κοτετσιού και μετά πηδάνε στην αυλή μου. Πως να το μαζέψω δηλαδή?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ξέρεις πολλές κότες να παίζουν? εγώ πάλι καμία....
Ενημέρωσε τον γείτονά σου να τις μαζέψει.

• Like
Reactions: johnk

nikosp

New Member
31 Ιουλίου 2015
1
0
42
φιλε μου περιορισε το σκυλι η τις κοτες , ο δικος μου μπηκε τρεις φορες στο κοτεστι , τις πρωτες δυο απλα κηνυγουσε και επιανε τις κοτες , ευτυχως τον ειχα προλαβει , της τριτη αφου καταφερε να κοψει το συρμα και να μπει ειχα κανα δυο απωλειες
η μονη λυση ηταν να κανω φρουριο το κοτετσι και να ησυχασω

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οι κότες δεν παίζουν, ο σκύλος σου απλά τις στρεσσάρει και τις σκοτώνει! Ο μόνος τρόπος ειναι να μην έχει προσβαση ο σκύλος σε καμιά κότα. Τι θα πει πηδάνε στην αυλή σας? Όταν βγαίνει ο σκύλος στην αυλή να εποπτεύεις να μην υπάρχει κότα. Αν και φοβάμαι πως θα μου πεις ότι ο σκύλος μένει στην αυλή... και θα σου ανταπαντήσω ότι πολύ σύντομα θα τον κλαίτε καθαρά από δική σας αμέλεια...

• Like
Reactions: Shelly and Orilis

EUADIM

Member
27 Αυγούστου 2015
10
2
38
Δεν είπα ότι παίζουν οι κότες με το σκυλί αλλά το σκυλί με αυτές. Αλλά άμα του πω να τις μαζέψει τις κότες εξαιτίας του σκύλου τότε θα το κλάψω το σκυλί. Κάποτε (πριν πολλά χρόνια) είχε γδάρει το δικό του γιατί του έφαγε μερικές κότες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν είπα ότι παίζουν οι κότες με το σκυλί αλλά το σκυλί με αυτές. Αλλά άμα του πω να τις μαζέψει τις κότες εξαιτίας του σκύλου τότε θα το κλάψω το σκυλί. Κάποτε (πριν πολλά χρόνια) είχε γδάρει το δικό του γιατί του έφαγε μερικές κότες.
ΜΑΖΕΨΕ ΕΣΥ ΤΟ ΣΚΥΛΙ

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν ξέρω αν μιλάτε σοβαρά ή αν κάνετε χαβαλέ...
Αλλά εγώ οφείλω να το πω! Του ξαδέρφου μου ο σκύλος ΓΠ, πέθανε από ασφυξία διότι έφαγε μια κότα και του κόλλησαν οι φτερούγες στο λαιμό!

EUADIM

Member
27 Αυγούστου 2015
10
2
38
μισό λεπτό παιδιά ...μένω σε χωριό και έχω μια αυλή 2 στρέμματα. Είναι τέλεια περιφραγμένη και έξω από την αυλή δεν βγαίνει το σκυλί ούτε έχει πρόσβαση στις κότες του γείτονα απλά αυτές μεγάλωσαν και πετάνε από την αυλή του γείτονα στην δική μας και το σκυλί ορμάει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αλλά εσύ δεν έχεις πρόθεση να μαζέψεις μέσα το σκυλί, ούτε να πεις στον γειτονα να κάνει κάτι να μην περνάνε οι κότες σε εσάς. Μαγική λύση δεν υπάρχει...

οποτε άρχισε να βγάζεις πολλές φωτογραφίες τον σκύλο γιατι αν συνεχίσετε έτσι, μόνο αυτές θα σας μείνουν να τον θυμάστε....

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Προσπάθησε να φτιάξεις στον ήδη υπάρχοντα χώρο έναν πιο μικρό, καλά περιφραγμένο γύρω-γύρω πάνω-κάτω, για να περιορίζεις τον σκύλο σου και να μην μπορούν να μπούνε οι κότες μέσα. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ....
Έχει θέματα στο forum για τα της κατασκευής, ψάξτο λίγο, Kennel, Κεμπέκ o_O, κάπως έτσι λέγεται ...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κάνε μια κουβέντα με τον γείτονα ήρεμα σε πρώτη φάση και πες του για τις κότες του χωρίς να αναφέρεις το πρόβλημα με τον σκύλο..στη τελική είναι και δικαίωμά σου να μην θες τις κότες του μέσα στην αυλή σου.

• Like
Reactions: Orilis

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Πας στον γειτονα κ του τα ψελνεις γιατι οι κοτες μπαινουνε μεσα κ σου καταχεζουνε το κτημα. Του λες οτι δεν μπορεις να κανεις κατι να τις σταματησεις κ το χαζοσκυλο σου ουτε καν ασχολειται.
Του λες οτι αν ξανασυμβει την επομενη θα την πιασεις κ θα την κανεις στο φουρνο με πατατες.

Απενοχοποιεις το σκυλο κ πιθανολογω οτι θα ασχοληθει να μαζεψει τις κοτες.
Εσενα παντως ουτε να σε φολιασει μπορει ουτε να σε γδαρει.

Υ. Γ. Αν δεν προκειτε περι πλακας το θεμα παντως, εντυπωσιαζομαι για αλλη μια φορα με το οτι πιστευετε ΠΑΛΙ οτι φταιει ο ιδιοκτητης του σκυλου που τον εχει στην αυλη.......

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μισο λεπτο...
μπαινουν οι ξενες κοτες στον ιδιωτικο του/της χώρο κ του σκυλιου τις βλεπει το σκυλι κ πιθανολογω οτι αυτο που εννοει ειναι οτι το σκυλι ενθουσιαζεται κ παιζει εντονα κ αγαρμπα μαζι τους...αλλα φταιει αυτος/η κ αυτος/η εχει την υποχρεωση να μαζεψει τον σκυλο του/της απο τον δικο του/της ιδιωτικο χώρο?????
Κανει ζεστη...αλλα οχι κ ετσι...

Απο κει κ περα φιλε/η πας πιανεις τον γειτονα κ τους λες ακου να δεις το κ το, φτιαξε την περοφραξη σου, μαζεψε τις κοτες σου γιατι ζουμε κ σε δυσκολους καιρους κ το τζαμπα κοτοπουλακι μια χαρα σου ακούγεται!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Συμφωνώ με ιστ 1000%

Ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να έχει ασφαλίσει - περιφραξει την αυλή του ώστε να μην μπορεί να φύγει ο σκυλος.
Το ότι θα πρέπει να έχει τον σκύλο μέσα συνέχεια μην τυχόν και μπει στην αυλή καμία κότα του γείτονα η ότι θα πρέπει να σκάσει ένα κάρο λεφτά για να φτιάξει κενελ και στην ουσία φυλακίσει τον σκύλο ενώ μπορεί να είναι σε χώρο 2 στρεματα, εμένα με ξεπερνάει.

Φίλε μου κάνε έντονες παρατηρήσεις στο γείτονα να μάζεψει τις κότες του, βάλε και στην περίφραξη κάνα δυο ταμπέλες ότι ο χώρος παρακολουθειται , βάλε και καμιά ψεύτικη κάμερα (η ακόμα καλύτερα αληθινη) και θα είσαι κομπλέ.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Σε πόση απόσταση είναι το κοτέτσι του γείτονα από το σπίτι σας και σε πόση από το δικό του; Πόσες κότες έχει; Πόσο πληθυσμό έχει η πόλη σας; Τα σπίτια σας είνα εντός κατοικημένης περιοχής ή στις παρυφές; Οι εγκαταστάσεις του τι προδιαγραφές καλύπτουν;

(δε θέλω απάντηση, απλά ψάξτε λίγο τη νομοθεσία, μήπως και ΔΕΝ είναι και τόσο νόμιμος ο γείτονας)