ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

nikoz

Member
29 Ιανουαρίου 2010
8
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ Η' ΑΝΟΗΤΗ.ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ?ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ (ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΛΥΚΟΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ' ΚΑΒΑΛΑΕΙ '. ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΠΡΑΞΗ' ΑΠΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ! ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΘΗΛΥΚΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ 'ΟΡΕΞΟΥΛΕΣ'..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ Η' ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Κ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γράμε πεζά σε παρακαλούμε για να σε διαβάζουμε πιο εύκολα.

Το καβάλημα είναι εκτός των άλλων και δείγμα κυριαρχίας. Δεν έχει πάντα σχέση με την αναπαραγωγή.

Οσο για την "αιμομιξία" οι εκτροφείς του φόρουμ μπορούν να σου εξηγήσουν καλύτερα με ποια κριτήρια γινεται η επιλογή ζευγαριών για αναπαραγωγή και πότε επιτρέπεται η "κλειστή" αναπαραγωγή. ΜΠορείς επίσης να κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ για "inbreeding" και θα δεις οτι το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οταν ένα αρσενικό καβαλάει το άλλο (ή όταν ένα θηλυκό καβαλάει άλλα σκυλιά, όταν ένα κουτάβι καβαλάει τα πόδια των ανθρώπων) είναι έκφραση κυριαρχικότητας. Δεν είναι τίποτα σεξουαλικό όπως νομίζουν πολλοί.