ΤΑΤΣΙ [Akita Inu]

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
Και το όνομα αυτής Τάτσι το νέο μέλος της οικογένειας!!!Είναι κούκλα πανέμορφη και έχουμε παθει πλάκα εγω και η γυναίκα μου!!2,5 μηνων και εκανα ολόκληρο ταξίδι Χανιά- Αθήνα για να μην ταξιδέψει μόνη της η μικρή μας Τάτσι!!Ηδη άρχισε να συνηθίζει το καινούργιο της σπίτι και μου κάνει εντύπωση πως χώρις να της εχω μάθει κανει την αναγκη της εκει που πρεπει και ειναι πεντακάθαρη σε σχέση με το προηγούμενο σκυλάκι λαμπραντοράκι που είχα εχω παθει πλάκα!!!Επανερχομαι με φώτος καλησπέρα σε ολους τους φιλόζωους!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να σου ζήσει η μικρή σου. Καλά έκανες και την συνόδευσες στο ταξίδι της.
Από που στην Αθήνα, την πήρες;

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
την πηρα απο γνωστο μιας φιλης μου στη Σαλαμίνα ειδα μαμα και μπαμπα και επελεξα απο τα δυο τελευταια κουταβακια που του ειχαν μεινει!!Ευτυχως γιατι απο ιντερνετ και καποια πετ σοπ πηγα να την πατησω ασχημα αστα προσεχετε παιδια κυκλοφορουν απατεωνες τι λεω ε???

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Να σου ζησει και να την προσεχεις.Πολυ ομορφα και ιδιαιτερα τα Ακιτα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Ναι...όντως κυκλοφορούν απατεώνες.
Οντως δεν παίρνουμε ποτέ από pet shops και από αγγελίες, που δίνονται "καθαρόαιμα" κουτάβια, σε τιμή ευκαιρίας.
Εσύ ας πούμε, ήθελες διακαώς να αποκτήσεις...akita inu; δεν το καλοβλέπω κιόλας στην φωτό; Και έκανες ολόκληρο ταξίδι, για να πάρεις κουτάβι από γέννα byb, που επίσης δεν τη επιλέγουμε ποτέ, για απόκτηση καθαρόαιμου; Επίσης, κακή επιλογή. Πολύ κακή επιλογή.

Νωρίς βέβαια ακόμη, αλλά ελπίζω, να μην σκοπεύεις κι εσύ να την ζευγαρώσεις στο μέλλον, έτσι;

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
βασικα δεν την πηρα για την ζευγαρωσω και να βγαλω λεφτα οπως καποιοι :confused: απλως διαβασα αρκετα για την συγκεκριμενη ρατσα σκυλου αν και θελω πολλααα ακομη να μαθω μου άρεσε και επειδη βρηκα την ευκαιρια μεσω γνωστου απεκτησα το κοριτσακι μου χωρις να ενδιαφερομαι αν εχει pedigree αν ειναι απο γνήσιους 100/100 γονεις και ουτε προκειται να κατεβω σε εκθεσεις αν ηθελα κατι τετοιο υπαρχουν αρκετοι πολλοι καλοι εκτροφεις ωστε να αγοραζα ενα γενεολογικά σχεδον τέλειο κουταβι ακιτα!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Καλώς ήρθες ,να σου πώ και εγώ με την σειρά μου πώς δεν έπρεπε να αποκτήσεις σκύλο απο ιδιώτη και όχι για την υγεία του σκύλου που ακόμα δεν μπορείς να ξέρεις αλλά γιατί ενίσχυσες μία ανεύθυνη γέννα και δεν έχει σημασία αυτό που γράφεις για pedigree,εκθέσεις αφού δεν είναι το ζητούμενο.

Αλήθεια μου είναι παράξενο που μερικοί κάνουν ολόκληρο ταξίδι να πάρουν απο ιδιώτη ενώ μπορούν να ασχοληθούν πολύ παραπάνω για την σωστή απόκτηση,μάλιστα πρίν δυο μέρες συνάντησα ένα ζευγάρι με σαμογιέντ και μου είπαν πώς το πήραν απο ιδιώτη στα Γιάννινα.

Βέβαια τώρα είναι αργά να καταλάβεις και χωρίς να με παρεξηγήσεις δεν νομίζω να σε απασχολήσει αρκετά αφού καλά σου έκατσε,όμως αν μείνεις στην παρέα ίσως μάθεις κάτι έστω για την επόμενη φορά η να δώσεις κάποια συμβουλή σε κανά γνωστό σου.

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
βασικα δεν την πηρα για την ζευγαρωσω και να βγαλω λεφτα οπως καποιοι :confused: απλως διαβασα αρκετα για την συγκεκριμενη ρατσα σκυλου αν και θελω πολλααα ακομη να μαθω μου άρεσε και επειδη βρηκα την ευκαιρια μεσω γνωστου απεκτησα το κοριτσακι μου χωρις να ενδιαφερομαι αν εχει pedigree αν ειναι απο γνήσιους 100/100 γονεις και ουτε προκειται να κατεβω σε εκθεσεις αν ηθελα κατι τετοιο υπαρχουν αρκετοι πολλοι καλοι εκτροφεις ωστε να αγοραζα ενα γενεολογικά σχεδον τέλειο κουταβι ακιτα!!
KΑλως ηρθες σταθ4000 να την χαιρεσαι την μικρη , ελπιζω να διαβασεις λιγο το φορουμ και να δεις πως επιλεγουμε σκυλο για την επομενη φορα!! Να κανω μια παρατηρηση , οτι δεν παμε σε αναγνωρισμενους εκτροφεις για να παρουμε κουταβι για να τρεχουμε σε εκθεσεις , δεν ειναι αυτος ο σκοπος , παμε σε αναγνωρισμενους και καλους εκτροφεις για να ελαχιστοποιησουμε οτι ο σκυλος μας θα εχει οσον το δυνατον λιγοτερες πιθανοτητηες να παρουσιασει προβληματα υγιειας και χαρακτηρα

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
εχετε δικιο παιδια το θέμα ειναι να μην συνεχίσω εγώ και οσοι άλλοι εχουν πάρει σκυλάκια απο ιδιώτες πετ σοπ αγγέλιες.....τις γέννες και να γίνονται μόνο απο υπέυθυνους εκτρόφεις αφου όμως και αυτοι με τη σειρά τους ρίξουν λιγάκι τις τιμές............

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
βασικα δεν την πηρα για την ζευγαρωσω και να βγαλω λεφτα οπως καποιοι :confused:
Οπως "κάποιοι" σαν αυτούς που το πήρες εννοείς.
Το κάνεις να ακούγεται σαν κάτι κακό. Αλλά τότε, γιατί επέλεξες να το ενισχύσεις;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
εχετε δικιο παιδια το θέμα ειναι να μην συνεχίσω εγώ και οσοι άλλοι εχουν πάρει σκυλάκια απο ιδιώτες πετ σοπ αγγέλιες.....τις γέννες και να γίνονται μόνο απο υπέυθυνους εκτρόφεις αφου όμως και αυτοι με τη σειρά τους ρίξουν λιγάκι τις τιμές............
Μπορω να ρωτησω ποσο το πληρωσες το σκυλακι?

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
γιατι σκεφτηκα οτι κάποιος θα το επαιρνε οπότε διαλεξα να ειμαι αυτος που τουλάχιστον θα το στειρώσει και δεν θα συνεχίσει τις γέννες και οσο για την τιμη 50 ευρω δεν ξέρω αν φταίει οτι ηταν απο το οτι γνωριζα την κοπέλα...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Πάντως οι εκτροφείς για να δώσουν αυτά τα σκυλιά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο ενώς ιδιώτη και μη ξεχνάμε έχουν καθαρόαιμα σκυλιά.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Καλησπέρα!
Απο εκει και πέρα όπως και να εχει θα μπορούσες κάλλιστα να υιοθετησεις ενα σκυλάκι που μοιάζει με ακιτα απο μια φιλοζωικη, χωρις καν να δώσεις 50 ευρώ και θα βοηθουσες αρκετα και τη φιλοζωικη για το έργο που κάνει!
Μην ξεχνάς το κουταβακι σου εφόσον δεν εχει pedigree δεν ειναι καθαρόαιμο!Συγκρινε το με αυτο και θα καταλάβεις http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.τα.σκυλιά.μας-13/τenshi.ακιτα.μου-25747/
Οπως και να εχει αφου τωρα ειναι αργά και την μικρή την έχεις στα χέρια σου να σου ζήσει και να έχετε μια ευχάριστη ζωή!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Κοιτα να σου πω την αληθεια σταθ , εγω οπως και σχεδον ολα τα μελη εδω ειναι εναντιων αγορας κουταβιου με αυτον τον τροπο . Αν διαβασεις λιγο το φορουμ θα δεις οτι η σωστη εκτροφη , κοστιζει οποτε ενα αρκετα μεγαλο μερος των χρηματων που θα εδινες ουσιαστικα πληρωνεις τις εξετασεις υγιειας των γονεων , εξοδα για να τρεχει ο εκτροφεας στις διαφορες μορφολογικες και εργασιακες εκθεσεις , καλη ποιοτητα φαγητου καλες εγκαταστασεις διαβιωσης των σκυλιων , τα χαρτια και τα πεντιγκρι και τα φαρμακα των κουταβιων και ενα σωρο αλλα πραματα που κανουν τον καλο εκτροφεα να ξεχωριζει απο τον αχταρμα . Οποτε αμα τα βαλεις κατω ισως δεν ειναι τοσα πολλα τα λεφτα που θα σου ζηταγε ενας εκτροφεας , και ειδικα στα ακιτα οπου εχουμε και καλους εκτροφεις εδω στην ελλαδα . Απλα φιλε σταθ διαβασε λιγο το φορουμ , ενημερωσου και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις τι εννοουμε μιας και μου φαινεσαι λογικος ανθρωπος , αυτα απο εμενα να την χαιρεσαι την κουταβα σου και να σε χαιρεται με τη σειρα της και αυτη!! Καλως ηρθες και ελπιζω να μεινεις

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
συγνωμη βρε παιδια εγω δεν ζητησα ποτε καθαρόαιμο ακιτα ειχα λαμπραντορ καθαρόαιμο και ξέρω απο που θα μπορούσα να αγοράσω καθαρόαιμο οπως καταλαβαινω και την λογικη του φόρουμ και το λάθος που κανουν πολλοι σαν και εμένα τελοςπάντων καποιος θα το έπαιρνε έτυχε να ειμαι εγω εσφαλα σταυρωστε με αλλα δεν γυριζει πίσω ο χρονος θα προσπαθησω αλλος γνωστος μου να μην κανει το ιδιο λάθος αλλα μην ειστε τοσο αυστηροι με οσους εινα ικαινουργιοι εδω μεσα γιατι κατα την γνωμη μου τους στεναχωρειται τους κανετε να νιωθουν λες και σκότωσαν ειχα και μικρότερος αδεσποτο σκυλακι δεν ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα καταλαβα πολυ καλα τι εννοειται!!και σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Δεν νομιζω βρε σταθ να ειμασταν αυστηροι και δεν σου καναμε επιθεση για ονομα του θεου μη το παιρνεις ετσι , απλα σου εκφρασαμε την αποψη μας . Θα ηθλες να σου λεγαμε μπραβο καλα εκανες και συνχαρητηρια την στιγμη που δεν θα το εννοουσαμε? και αμα δεις ολοι μαμολοι σου ειπαμε να το χαιρεσαι το κουταβι και μπραβο που πηγες να το παρεις εσυ ο ιδιος κτλπ . Αλλα δεν μπορουμε να μην σου πουμε οτι εκανες και ενα λαθος , οχι βασικα για να στην πουμε αλλα για την αποτροπη οποιοδηποτε μελλοντικου ιδιοκτητη σκυλου που θα ηθελε να επιλεξει τον τροπο σου να παρει σκυλο .

stath4000

Active Member
19 Μαϊου 2013
33
0
ΧΑΝΙΑ
το καταλαβα βρε sirko και για αυτο σας ευχαριστησα ολους και το ξερω οτι ολοι μιλησαν οχι υποτιμιτικα ουτε ειρωνικα αλλα με την καλη τους την καρδια!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα