Σύντομο κουφό ανέκδοτο!

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
εγώ:να σας ενημερώσω ότι έχουμε σκυλάκι.
ιδ.:τι σκυλάκι μικρό?
εγώ:εεεεεε μεγσλούτσικο!
ιδ.:κοίτα, εγώ τα αγαπώ πολύ αλλά οι γείτονες δεν τα θέλουν και εγώ τους ξέρω από μικρή και δεν θέλω να τους ενοχλεί το γαύγισμα. αν είχες ένα μικρό του σαλονιού που δεν ακούγονται(ντοινγκ!) θα σου λεγα ναι.

και μιλάμε για μονοκατοικία να φανταστείτε.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
για αυτό δεν θέλω να μείνω ποτέ μου σε πολυκατοικία για να μην μου την σπάει ο κάθε κομπλεξικός.

dimitris7

Active Member
9 Ιουλίου 2012
28
1
Εγώ δυστυχώς άλλαξα σπίτι λιγο πριν το καλοκαιρι και ο χαζός δε ρώτησα αν έχει πρόβλημα ο ιδιοκτήτης! Σίγουρα δεν θα μπορεί να μου πει και πολλά αλλά ποιος τον ακούει και αυτόν και τους γονείς μου επειδή θα τσακώνομαι με αυτόν! Όσο για τους υπόλοιπους ενοίκους, μακάρι να είχαν πρόβλημα.... Κάθε μέρα θα τους έλεγα διαφορετική ατάκα και θα έφτιαχνε η μέρα μου! ;)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Έχω ακούσει το τρελό πέρυσι που έψαχνα σπίτι:
-Γεια σας. Πήρα για την αγγελία για το σπίτι στην Παλλήνη
-είναι διόροφο και από πάνω μένουμε εμείς.
-ωραία. Πριν μου πείτε οτιδήποτε άλλο, να σας ενημερώσω ότι έχω κι ένα σκυλάκι
-α πολύ ωραία! κι εγώ έχω ένα! Γερμανικό ποιμενικό! Πολύ ωραίο σκυλί! (εγώ ήμουν έτσι από τη χαρά: :paletas: )
-Τέλεια! είναι στον πρώτο το σπίτι ή στο ισόγειο;
-Στον πρώτο! Αλλά μην ανησυχείτε! έχει ένα ωραίο μπαλκονάκι για το σκύλο σας! έχει θέα! θα βλέπει και τον δικό μου!
-Καλά, έτσι κι αλλιώς ο σκύλος μέσα μένει.
-Τι εννοείτε; Μέσα στο σπίτι; αααα όχι όχι! Το σκυλί δεν πατάει μέσα στο σπίτι!
-μα και έξω στο μπαλκόνι να έμενε, θα πατούσε μέσα για να περάσει για να πάμε βόλτα!
-α όχι! στο χέρι το σκυλί αν θέλει βόλτα! αλλιώς αν είναι μεγάλο, θα τα κάνει στο μπαλκόνι και τα μαζεύετε. Και ο δικός μου έξω τα κάνει!

μετά ήμουν έτσι: ](*,)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ