Σου έχω και εγώ ένα....Λέει ένας τύπος στον ιδιοκτήτη του σπιτιού του οτι θέλει να πάρει σκύλο... Και του απαντά ο ιδιοκτήτης:
-Όχι γιατί ο σκύλος μυρίζει και θα μυρίζει το σπίτι...!!!
Υ.Γ. Κρίμα που αυτός ο τύπος είμαι εγώ!![]()
Γιατί όχι; Μια χαρά ιδέα σου βάλε!!Χαχαχα... Πολύ έξυπνη και σωστότατη απάντηση! Μη μου βάζεις ιδέες τώρα sevah!!!![]()
Αυτο λυνεται ,αν δεν εχεις κανει ζημιες στο σπιτι μενεις τους δυο τελευταιους μηνες χωρις να πληρωσεις και end of story , και αμα αρχισει απειλες για εξωση και @@διες του λες μεχρι να με διωξει το δικαστηριο θα εχουν περασει οι 2 μηνες της καπαρας οποτε αντε γειααααααααααα. Αμα βεβαια εχουν οντως γινει ζημιες ειναι αλλο θεμαΜην την πατήσεις όμως σαν τον φίλο συμφορουμίτη που του κράτησε τις καπάρες (=2 νοίκια μπροστά) που δίνουμε για τυχόν σοβαρές ζημιές ή εγγύηση μην την κάνουμε νύχτα, επειδή μύριζε τάχα μου το σπίτι από τον σκύλο!!!!
Αν ο αλλος ειναι κακοπροαιρετος ,μπορει να του μυριζεις ακομα και εσυ...:wink:τοσο πολυ μυριζουν οι σκυλοι ρε παιδια;
Βγάζεις φωτογραφίες πριν μπεις να μείνεις και τις υπογράφει ο ιδιοκτήτης τη μέρα του συμβολαίου. Εγώ το ίδιο έκανα με άμεση ενημέρωση και της μεσίτριας.Σε σπίτι που δεν είσαι ο πρώτος ένοικος, πως διαχωρίζεις τις ζημιές σου (του σκύλου σου έστω) από ζημιές που έχουν αφήσει οι προηγούμενοι ένοικοι? Και τη σκυλομυρωδιά? Πως θα τη βγάλεις? Ξέρεις πόοοοοόοοοσο αρωματικό χώρου χρειάζεται? Ίσαμε 2 καπάρες!