ευχαριστούμε jimbo. να sai καλά...πολυ ωραιο σωσιβιο και του παει!
ναι το γνωρίζω!!! ευτυχώς δεν είχε πάθει έγκαυμα αλλα δεν μπορούσε να περπατήσει ο κακομοίρης με το μικρό χαλικάκι που είχε πόναγε συνεχεια. σε παραλια με άμμο που πήγαμε ήτανε μια χαρά!!!Τα παπουτσάκια προστατεύουν τα πατούσια κι από εγκαύματα. Απλά για να μην καταλήξει ο σκύλος αναστενάρης ή να μεταφέρεται σα σφαχτάρι! (βλ. εδώ View attachment 38644)
Υπαρχει κάποιος λόγος που το θες? Εγω ας πουμε εχω παρει μεν αλλα απλα το κουβαλαω μαζι αν παμε ξερω εγω πουθενα με σκαφος.Καλησπέρα, πλησιάζουν οι μέρες για τις πρώτες μας διακοπές, και προσπαθώ να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται. Έχει κάποιος γνώμη για κάποιο από τα παρακάτω:
Κάποια άλλη πρόταση για σωσίβιο?
Δεν έχω καμία γνώμη ούτε γι' αυτά που πρότεινες, ούτε για κάποιο άλλο διότι δε χρησιμοποιώ σωσίβια Γιατί θέλεις να του πάρεις σωσίβιο;
Καλησπέρα,Υπαρχει κάποιος λόγος που το θες? Εγω ας πουμε εχω παρει μεν αλλα απλα το κουβαλαω μαζι αν παμε ξερω εγω πουθενα με σκαφος.
Σε ρωτάω γιατι γενικα ο μικρος μαλλον δε το χρειάζεται για απλο πλατσουρισμα σε παραλία και μαλλον ενοχλητικο θα ειναι μες τη ζεστη. Δες πρώτα καταρχας τι σχεση θα έχει με νερο και βλέπεις, μπορει να μη θέλει να μπει καν.