Σωθηκαμε με αυτήν την σκούπα

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Μετά από πολυ καιρο και ψαξιμο καυαφεραμε να βρούμε ηλεκτρικη σκούπα για τις τρίχες του σκύλου και σωθηκαμε...η κόρη μου ειχε αρχισει να απελπιζεται με της τριχες του τζακ ρασελ αλλα μας συστησαν την ritello και αναστηθηκε η μικρη και ειδικά στην τιμη που την βρήκαμε διότι οι αλλες ήταν πανακριβες..και σας ενημερωνω γιατί γνωρίζω οτι πολλοι ζοριζεστε με το ιδιο πρόβλημα.

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Καλα έκανες και ενημερωσες..βέβαια αυτο μπορεί να ισχύει κ για αλλες σκουπες οπως κ γω που την επαθα με μια σινγκερ..προς το παρόν δεν εχω πρόβλημα και την πηρα σε χαμηλη τιμη..τωρα τι θα μου βγάλει στην πορεία δεν ξέρω..i cross my fingers!!!!!!

• Like
Reactions: d-friend

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Προσοχή εσείς με τις ηλεκτρικές σκούπες που σκουπίζετε σκύλους - αν το πέλμα έχει περιστρεφόμενο μηχανισμό θα το σακατέψετε το σκυλί. Έχω κοντέψει να σπάσω δάχτυλο έτσι.

• Like
Reactions: Kanga

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Προσοχή εσείς με τις ηλεκτρικές σκούπες που σκουπίζετε σκύλους - αν το πέλμα έχει περιστρεφόμενο μηχανισμό θα το σακατέψετε το σκυλί. Έχω κοντέψει να σπάσω δάχτυλο έτσι.
Πέλμα; περιστρεφομενο μηχανισμό; για διαφωτισε και μένα τον αδαη...

• Like

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Κατανοητό. Ακόμα και είχα τέτοια σκούπα, δεν θα το δοκίμαζα έτσι κι αλλιώς. Μόνο την απλή,άνευ περιστρεφόμενου μηχανισμού :)

• Like

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Ουτε που περασε απο το μυαλο μου και σιγα μην καθονταν ο αλητρας για να τον σκουπισει η μικρη μαλλον θα την εβαζε αυτός κατω να την σκουπισει!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie