Σχετικα με τους κομμωτές σκύλων..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εσυ εισαι χαλια φωτογραφος,η ο κομμωτης ειναι χαλια?

χεχεχ...πλακιτσα 8) :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
οχι ρε σχολιασε ελευθερα πες οτι απ'τα πολλα κομμωτηρια το εχω κατα κακοποιησει σε βαθμο που θα χρειαστει ψυχιατρο σε λιγο το ζωντανο και μετα εγω θα παρεξηγηθω μαζι σου και θα πιαστουμε μαλλι με μαλλι online αλλα μια απ'τις δυο θα πρεπει να αποχωρησει απ'το σκηνικο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η' φοβασαι???πες τη γνωμη σου,ΠΕΣ 8)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι ρε,θα πω και βεβαια θα πω...γιατι,τι θα μου κανεις?θα φωναξεις στο πληκτρολογιο τον θειο σου που ξερει και καρατε?!?!αντε μπραβο μας εεεε!!!!

(ψυχιατρο θα χρειαστει μονο εαν κοιταχτει στον καθρεφτη :lol:..εαν κοιταχτει σε καμια λιμνη ,μπορει και να φουνταρει εντος της :lol: )

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ!
ΜΑΚΗ την κουρεψα για να ειναι χαρουμενη.....να παιζει στον κηπο χωρις να σερνει κλαδια και χωρις να γινεται χαλια το μαλλι της κριμα δεν ειναι να στερειται τις χαρες??? :lol: :lol: :lol: :lol:
ψαλιδισμα καναμε απο σεπτεμβρη θα ξαναμακρυνει ,εχεις να ρωτησεις κατι αλλο??? :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ελα ρε Μακη- δεν την εκαναν και γουλι!
Μια χαρα ειναι η μικρουλα!

Οραια και καλα τα μακρια μαλλια- αλλα κακα τα ψεματα, θελουν ΠΟΛΥ δουλεια, για να διατηρουνται ομορφα, χωρις κομπους και καθαρα - και μαζι με αυτο το σκυλι να παραμενει σκυλι!

elmanari

New Member
6 Απριλίου 2008
2
0
FrenchieFan said:
Ελα ρε Μακη- δεν την εκαναν και γουλι!
Μια χαρα ειναι η μικρουλα!

Οραια και καλα τα μακρια μαλλια- αλλα κακα τα ψεματα, θελουν ΠΟΛΥ δουλεια, για να διατηρουνται ομορφα, χωρις κομπους και καθαρα - και μαζι με αυτο το σκυλι να παραμενει σκυλι!
Καλησπέρα σε όλους!

Το όνομά μου είναι Ελευθερία, είμαι μια φρέσκια shih tzu μανούλα και έσπευσα να μπώ στο forum με θέμα τον καλλωπισμό διότι ως γνωστόν το χρυσούλι μου χρήζει ΠΟΛΥ δουλειά με το μαλλάκι του (και οχι μόνο) και δεν θέλω να το κουτσουρέψω!
Πέραν λοιπόν της καθημερινής και εβδομαδιέας φροντίδας που του παρέχω μήπως μπορείτε να με διαφωτήσετε για κανένα καλό κομμωτήριο στην Αθήνα? Αν ειδικεύονται και σε show dogs ακόμα καλύτερα (ελπίζω να μην ακούγομαι σαν ψώνιο)

Με συγχωρείτε για το θάρρος και ελπίζω να μην ενοχλώ την παρέα σας.

elmanari

New Member
6 Απριλίου 2008
2
0
Ζητώ συγνώμη όπως είπα και πριν είμαι πολύ νέα σε όλα και από την αγωνία μου να διαβάσω τις συζητήσεις στο forum αμέλησα να διαβάσω το πιο σημαντικό:

- Παρακαλώ έχετε υπόψη σας πως,στο dogforum δεν επιτρέπεται,με οποιοδήποτε τρόπο,η διαφήμιση ή η δυσφήμιση επαγγελματιών του χώρου (εκτροφείς,εκπαιδευτές,κτηνίατροι και λοιποί).

- Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση links που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες με εμπορικό περιεχόμενο που αφορά τα κατοικίδια ζώα.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
FrenchieFan said:
Οχι- ειναι μακρυτριχα- δεν πειραζει.
Και δεν κουρευτηκε και με μηχανη νομιζω?
εννοειται πως οχι,με ψαλιδι,το ειπα παραπανω οποτε δεν χαλαει η τριχα ετσι,δεν την κουρεψα λογω περιποιησης,αυτην την κανουμε συνεχεια αλλωστε αν μη τι αλλο δεν πιστευω ολοι να τρεχουν καθε τρεις και δυο στα κομμωτηρια το σκυλι τους για να μην κομπιασει και καταστραφει το τριχωμα και μετα στο τελος να θελει ξυρισμα :?

@ΜΑΚΗ περιμενω τα νεα αντηλιακα του dior που ειναι τα καλυτερα :lol: :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
δεν πιστευω ολοι να τρεχουν καθε τρεις και δυο στα κομμωτηρια το σκυλι τους για να μην κομπιασει και καταστραφει το τριχωμα και μετα στο τελος να θελει ξυρισμα
Αν το εκαναν- δεν θα ημουν τοσο συχνα αναγκασμενη να τους κουρεψω γουλι!

Αλλα μερικοι το κανουν!!
Εχω και εγω μερικους πολυ τακτικους πελατες που ερχονται μια φορα το μηνα για ενα καλο χτενισμα- ξεμπερδεμα και λιγο ισωμα στις μητες!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
FrenchieFan said:
Αν το εκαναν- δεν θα ημουν τοσο συχνα αναγκασμενη να τους κουρεψω γουλι!
φαντασου!δεν θα το ηθελα με τιποτα αυτο γι'αυτο και προσεχω για να εχω :lol: :lol: :lol: εχω παρει και ενα πολυ καλο υγρο για τα ματακια και τα κανουμε καθε βραδυ με βαμβακακι και μαλακη οδοντοβουρτσα νομιζω ειναι γερμανικο και κανει πολυ καλη δουλεια,μοσχοβολαει...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εχω παρει και ενα πολυ καλο υγρο για τα ματακια και τα κανουμε καθε βραδυ με βαμβακακι και μαλακη οδοντοβουρτσα νομιζω ειναι γερμανικο και κανει πολυ καλη δουλεια,μοσχοβολαει...
το μυριζει και το σκυλι? :lol: :lol: :lol:

παρτου dior αντηλιακό και αυτο θα μοσχοβολαει.. :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εχω παρει και ενα πολυ καλο υγρο για τα ματακια και τα κανουμε καθε βραδυ με βαμβακακι και μαλακη οδοντοβουρτσα νομιζω ειναι γερμανικο και κανει πολυ καλη δουλεια,μοσχοβολαει...
το μυριζει και το σκυλι? :lol: :lol: :lol:

παρτου dior αντηλιακό και αυτο θα μοσχοβολαει.. :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
το μυριζω εγω :lol: :lol: :lol: εβαλα και στο ματι μου να δω αμα τσουζει πριν το δοκιμασω στο κοριτσι μου :lol: :lol: :lol:
αληθεια 8)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
το μυριζω εγω :lol: :lol: :lol: εβαλα και στο ματι μου να δω αμα τσουζει πριν το δοκιμασω στο κοριτσι μου :lol: :lol: :lol:
αληθεια 8)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog