Καλησπέρα σε όλους!FrenchieFan said:Ελα ρε Μακη- δεν την εκαναν και γουλι!
Μια χαρα ειναι η μικρουλα!
Οραια και καλα τα μακρια μαλλια- αλλα κακα τα ψεματα, θελουν ΠΟΛΥ δουλεια, για να διατηρουνται ομορφα, χωρις κομπους και καθαρα - και μαζι με αυτο το σκυλι να παραμενει σκυλι!
εννοειται πως οχι,με ψαλιδι,το ειπα παραπανω οποτε δεν χαλαει η τριχα ετσι,δεν την κουρεψα λογω περιποιησης,αυτην την κανουμε συνεχεια αλλωστε αν μη τι αλλο δεν πιστευω ολοι να τρεχουν καθε τρεις και δυο στα κομμωτηρια το σκυλι τους για να μην κομπιασει και καταστραφει το τριχωμα και μετα στο τελος να θελει ξυρισμα :?FrenchieFan said:Οχι- ειναι μακρυτριχα- δεν πειραζει.
Και δεν κουρευτηκε και με μηχανη νομιζω?
Αν το εκαναν- δεν θα ημουν τοσο συχνα αναγκασμενη να τους κουρεψω γουλι!δεν πιστευω ολοι να τρεχουν καθε τρεις και δυο στα κομμωτηρια το σκυλι τους για να μην κομπιασει και καταστραφει το τριχωμα και μετα στο τελος να θελει ξυρισμα
φαντασου!δεν θα το ηθελα με τιποτα αυτο γι'αυτο και προσεχω για να εχω :lol: :lol: :lol: εχω παρει και ενα πολυ καλο υγρο για τα ματακια και τα κανουμε καθε βραδυ με βαμβακακι και μαλακη οδοντοβουρτσα νομιζω ειναι γερμανικο και κανει πολυ καλη δουλεια,μοσχοβολαει...FrenchieFan said:Αν το εκαναν- δεν θα ημουν τοσο συχνα αναγκασμενη να τους κουρεψω γουλι!
το μυριζει και το σκυλι? :lol: :lol: :lol:εχω παρει και ενα πολυ καλο υγρο για τα ματακια και τα κανουμε καθε βραδυ με βαμβακακι και μαλακη οδοντοβουρτσα νομιζω ειναι γερμανικο και κανει πολυ καλη δουλεια,μοσχοβολαει...
το μυριζει και το σκυλι? :lol: :lol: :lol:εχω παρει και ενα πολυ καλο υγρο για τα ματακια και τα κανουμε καθε βραδυ με βαμβακακι και μαλακη οδοντοβουρτσα νομιζω ειναι γερμανικο και κανει πολυ καλη δουλεια,μοσχοβολαει...