Σχετικά με το βάρος του κουταβιού μου

Baggos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2018
6
7
33
Καλησπέρα..
Μετά από αυτό το θέμα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το βάρος του κουταβιού μου.
Τώρα είναι 40 ημερών..

Του έδωσα την πάστα για 3 συνεχόμενες ημέρες, του έκανα και το 1ο εμβόλιο(τύφου). Ο κτηνίατρος μου είπε να τον ταϊζω 3 φορές την μέρα.. Εγώ του δίνω κάθε 8 ώρες, από 20 γραμμάρια κροκέτες για κουτάβια..

Την πέμπτη τον ζύγισε ο κτηνίατρος και ήταν 930 γραμμάρια, και σήμερα που το ζύγισα εγώ, είναι 1200-1250 γραμμάρια. Είναι φυσιολογικό το βάρος που πήρες σε τόσο λίγες μέρες? Επίσης, η κοιλιά του είναι φουσκωμένη, κάπως σκληρή(όχι τρελά φουσκωμένη ή πάρα πολύ σκληρή). Πίνει γενικά πάρα πολύ νερό.. Φαίνεται δηλαδή μπουλούκος..
Τα κακά του φυσιολογικά όπως και τις προηγούμενες μέρες.. Είναι φυσιολογικό αυτό? ή να πάω στον κτηνίατρο να το δει?
Γενικά έχει πάρα πολύ όρεξη για φαγητό, και συνέχεια παιχνίδια.. Δεν δείχνει σημάδια κόπωσης ή γενικά ότι κάτι πάει χ.
Απλά τον έχω στην αυλή, έχω γλάστρες γύρω γύρω, μην τρώει κάτι που δεν πρέπει και του προκαλεί το φούσκωμα στην κοιλιά.

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά θέλω να έχω μία γνώμη, καθώς βέβαια δεν μπορείται να ξέρετε τι συμβαίνει χωρίς να δείτε, απλά μήπως σε αυτά που αναφέρομαι συμβαίνει κάτι, και να το πάω στο κτηνίατρο το πρωί.