Σχετικά με τα παιχνίδια και την εκγύμναση!

Joker096

Member
27 Δεκεμβρίου 2011
8
0
1.Τι παιχνιδια πρεπει να παιζω με το σκυλι μου (3,5 μηνων);Δηλαδη να του δεινω κατι να δαγκωνει και να το χαιδευω ή υπαρχουν και αλλα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια;

2.Για την εκγυμναση κανει το ελαφρο τρεξιμο στην καθημερινη μας βολτα;Απο ποια ηλικια αρχιζει το agility?Πως θα κανω το σκυλι να κανει τις ασκησεις που του βαζω;

Υ.Γ.Ευχαριστω και συγνωμη που για αλλη μια φορα γινομαι φορτικος ρωτοντας βλακειουλες!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
μπορεις να του παρεις μασουλητηρια για τα δοντακια του, εαν θες να τον χαιδευεις κοφτου το δαγκωμα,τρεξιμο νομιζω ειναι λιγο νωρις ακομα, οσο για το ατζιλιτι θες εκπαιδευτη μαλλον!
κανω το σκυλι να κανει τις ασκησεις που του βαζω;
τι εννοεις?

Joker096

Member
27 Δεκεμβρίου 2011
8
0
Ευχαριστω...Εννοω,χωρις εκπαιδευτη,πως θα κανω το σκυλι να περναει απο την ροδα ή τα ζιγκ ζαγκ.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
να σε ρωτησω κατι διχως παρεξηγηση? θες να κανει ο σκυλο σου ατζιλιτι για γυμναζεται και να εκτονωνεται η θες να κανει 2-3 κολπα να κανεις φιγουρα στους γνωστους σου?

Joker096

Member
27 Δεκεμβρίου 2011
8
0
για να γυμναζεται και πιο πολυ να εκτονωνεται...
δεν χω κανενα κολλημα για φιγουρα...
απλα για να μην πληρωνω τοσα πολλα για εκπαιδευτη για αυτο ψαχνω τροπους να το γυμναζω μοναχος μου!

Υ.Γ.Του δωσα κατι παιχνιδια οπως μου πες και εγινε πολυ επιθετικο...δεν ξερω αν εκτονωνεται ετσι ή για τα δοντια...

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
Υ.Γ.Του δωσα κατι παιχνιδια οπως μου πες και εγινε πολυ επιθετικο...δεν ξερω αν εκτονωνεται ετσι ή για τα δοντια...
επιθετικο με εσένα? τι σκυλο έχεις? εδω μια βασικη υπακοη ειναι ψιλοπακετο να την κανεις μονος σου εσυ θες και ατζίλιτι?ξεκινήστε μακρινες βολτες (αφου μεγαλώσει λιγο) θα γυμναζεσαι και εσυ ταυτοχρονα

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Τι σκυλακι εχεις; Αφού κάνετε τν βόλτα σας κ αν έχετε κάποιον ασφαλή χώρο, πετα του 1 μπαλάκι να δεις τι θα γίνει... ;)

Σοβαρά τώρα. Εχε μαζι λιχουδιτσες κ όταν σου φέρνει το μπαλάκι, ανταμοιβή. Για αρχή είναι καλα να μην το πετάς στο Θεό ε; ;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
1.Τι παιχνιδια πρεπει να παιζω με το σκυλι μου (3,5 μηνων);Δηλαδη να του δεινω κατι να δαγκωνει και να το χαιδευω ή υπαρχουν και αλλα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια;

2.Για την εκγυμναση κανει το ελαφρο τρεξιμο στην καθημερινη μας βολτα;Απο ποια ηλικια αρχιζει το agility?Πως θα κανω το σκυλι να κανει τις ασκησεις που του βαζω;

Υ.Γ.Ευχαριστω και συγνωμη που για αλλη μια φορα γινομαι φορτικος ρωτοντας βλακειουλες!
1) Παιχνίδια στην βόλτα!Δεν χρειάζεται στο σπίτι μέσα γιατί το εξιτάρεις και το ερεθίζεις ώστε να σε δαγκώνει!
Η σχέση σας θα πρέπει να στηρίζεται πάντα στο παίρνω-δίνω και όχι στο δικό μου-δικό σου!

2) 3,5 μηνών αφήνεις το κουτάβι να αισθανθεί όπως θέλει!Δεν το παίζεις καθόλου, ούτε με τρεξίματα, ούτε με ασκήσεις που καταπονούν το σωματάκι του!Είναι ακόμα μωρό για agility!Εαν θέλεις να ασχοληθείς αυτό γίνεται με αγάπη,επανάληψη,υπομονή και επιμονή!Το ίδιο ισχύει και για την καθημερινή σας εκπαίδευση!

Πάντως βιάζεσαι λίγο!Είναι ακόμα πολύ μωρό για να του κάνεις όλα αυτά!Σε αυτήν την ηλικία ο σκύλος είναι βόλτα-μαμ-νάνι για είναι σε πρόγραμμα!Αργότερα τα υπόλοιπα και με συμβουλές φυσικά και εκπαιδευτών...