απο το
Luben
γιατι για γελια/κλαμματα ειναι αλλα αντικατοπτριζει τη παρανοια....πιστευω θα δουμε πολλα τετοια
ακόμα και στις βόλτες του σκύλου θα πρέπει να έχετε μαζί σας υποχρεωτικά και το διαβατήριο του κατοικίδιου, το οποίο θα αντικαταστήσει το βιβλιάριο υγείας, ακόμα και εάν το σκυλάκι σας κατουράει εντός Σένγκεν.
Αρθρο 8.
Απαγορεύεται η διατήρηση και παραμονή ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Επιτρέπεται όμως στην πυλωτή, στην ταράτσα, στον ακάλυπτο χώρο και στον κήπο εφόσον αυτοί είναι περιφραγμένοι και εφόσον υφίσταται η ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των ιδιοκτητών και τηρούνται οι όροι ευζωίας. Η ως άνω απόφαση της γενικής συνέλευσης δεν απαιτείται εφόσον πρόκειται για σκύλους βοηθείας, σκύλους οδηγούς τυφλών, σκύλους βοηθείας και θεραπείας (Ν. 3868/2010, ΦΕΚ Α΄ 129).
Νομιζω ομως οτι το ιδιο ισχυε ακριβως.
αυτο παλι ειναι νεο μου φαινεται.... και δε μου αρεσει καθολου.
Σε κάθε διαμέρισμα πολυκατοικίας επιτρέπεται η διατήρηση ενός (1) σκύλου ή γάτας ανά τριάντα (30) τετραγωνικά μέτρα. Επιπλέον σε περίπτωση που ο αριθμός των σκύλων και γατών είναι μεγαλύτερος από δύο (2), ο ιδιοκτήτης οφείλει να τα δηλώσει στις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες και στις αρμόδιες υπηρεσίες δημόσιας υγείας του Δήμου και όπου δεν υπάρχουν, στις αντίστοιχες κτηνιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δημόσιας υγείας της οικείας Περιφερειακής Ενότητες.
εγω το εκλαμβανω ως οτι οποιος μενει σε σπιτι κατω απο 60 τ.μ. δε μπορει να εχει δυο ζωα, κανω λαθος?