Ποσα πρεπει να ειναι τα %μιας καλης τροφης?
πχ σε προτεινες,λιπη,τεφρα,υδατανθρακες??
για ενα chiuhaua 15 μηνων??
help!!!
πχ σε προτεινες,λιπη,τεφρα,υδατανθρακες??
για ενα chiuhaua 15 μηνων??
help!!!
Aυτη δεν ειναι η RC που κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα.http://www.dogfoodanalysis.com/dog_f...uct=1531&cat=6
Σας παραθετω το link κ αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε την γνωμη σας...
Αυτη που πηρες εσυ ειναι ιδια με εκεινη που κυκλοφορει Ελλαδα.Δηλαδη ο κωδικος για την ευρωπαικη αγορα.Ναι,ειμαι ιταλια..αλλα εξωτερικα ιδιες μου φαινοντε..αυτη που κυκλοφορει ελλαδα ειναι καλυτερη η χειροτερη απο αυτην που πηρα εγω?
Οσο το δυνατον περισσοτερο κρεας μεσα στα 5 πρωτα συστατικα.Η λιστα με τα συστατικα της τροφης πως πρεπει να ειναι?
Ειναι ζωντανο παραδειγμα για το ''οτι ταιριαζει στον καθε σκυλο''.εγω ταιζα την royal canin..της ταιριαζε πολυ απλα επειδη σαν τροφη η acana ειναι καπως καλυτερη βαση συστατικων ειπα να την αλλαξω..αποτελεσμα??εμετοι,διαρροιες γενικα το σκυλι μεσα σε μια εβδομαδα ειχε γινει χαλια...
Θα κανεις το καλυτερο.τωρα περιμενω με ανυπομονησια να τελειωσω τις σπουδες και να αρχισω μαγειρευτο..
Συμφωνω μαζι σου.αν και τεινω να πιστεψω οτι οι εναλλαγες καλο κανουν παρα κακο...δεν ξερω αν ειναι σωστη η λαθος η αποψη μου απλα πιστευω οτι "συνηθιζει' ο οργανισμος στις αλλαγες και δεν κανει το σκυλι τοσο ευκολα διαρροιες και εμετους με την παραμικρη αποκλιση απο την καθημερινη διατροφη.απλα η επικρατεστερη αποψη στηριζει την σταδιακη αλλαγη σε ευλογο χρονικο διαστημα..