Μου φαίνεται μέχρι να έρθει αυτή η μέρα θα πρέπει να κάνω babysitting στα παιδιά της και όχι στην ίδια...!!!!Να δω κατά ποσό θα το λες αυτό, μετά το πρώτο baby siting
Μου φαίνεται μέχρι να έρθει αυτή η μέρα θα πρέπει να κάνω babysitting στα παιδιά της και όχι στην ίδια...!!!!Να δω κατά ποσό θα το λες αυτό, μετά το πρώτο baby siting
Κράτησε τις δυνάμεις σου , ίσως όταν καταφέρουμε τη σκυλοσυναντιση να πρέπει να κρατήσεις και το μικρό ΘανάσηΜου φαίνεται μέχρι να έρθει αυτή η μέρα θα πρέπει να κάνω babysitting στα παιδιά της και όχι στην ίδια...!!!!
Έχουμε τώρα εδώ και μια εβδομάδα που αρχίσαμε τις τρίωρες βόλτες στα βουνά και στα δάση .
Είναι εντυπωσιακό το πόσο αρχίσαμε να δενόμαστε με τη channel .
Κάθε μέρα βλέπω και ένα καλύτερο σκύλο.
Έχουμε φτάσει να βγαίνουμε και 7-8 σκυλιά μαζί .
Εντυπωσιακότερο όλων είναι ένα μαλινουα ………..(αααα ρε σούπερμαν τυχερέ )
Την τρέλα θα την πάθεις εκεί γύρω στα 2 χρονών...εκεί να δεις πως θα ξεδιπλωθεί το καταπληκτικό του χαρακτήρα της!7 1/2 μηνών
St3lio σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται καλός αλλά και δίκαιος .Την τρέλα θα την πάθεις εκεί γύρω στα 2 χρονών...εκεί να δεις πως θα ξεδιπλωθεί το καταπληκτικό του χαρακτήρα της!
7 1/2 μηνών είναι ένα βλαμμένο και μισό, δεν έχεις δει τίποτα απολύτως...την βλέπω την βλακεία προσωποποιημένη στην φωτογραφία που παίζει με την κόρη σου!
Για ακόμα μια φορά να πω ότι μου αρέσει πολύ η αγέλη σας και το πως μεγαλώνει...προφανώς υπάρχει αρχηγός που κάνει πολύ καλά την δουλειά του...
Φτου φτου υγεία και πολύ ενέργεια/ζωντάνια εύχομαι και στις 2 κόρες σου...
Σε ευχαριστώ jimboGS , εγώ ζω στη Σαλαμίνα , η νότια μεριά του νησιού είναι φανταστική , βουνό πευκοδάσος και καταλήγουμε στη θάλασσα .να τις χαιρεσαι βαγγ και τις 2,σε ποια βουνα πατε βολτες;