Αεροστεγές είναι ένα δοχείο όταν δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα είτε προς τα έξω είτε προς τα μέσα. Αυτό που περιγράφεις είναι συσκευασία κενού αέρος. Συσκευασμένες σε κενό αέρος ήταν οι σακούλες τις ORIJEN μέχρι πριν λίγους μήνες. Τώρα βλέπω ότι έχουν κι αυτές αέρα μέσα και είναι απλά αεροστεγείςMε μία διαφορά. Οι πλαστικοί κουβάδες που δινουν τα Petshops δεν κλείνουν αεροστεγώς. Σφραγίζουν αλλά εννοείται ότι μένει αέρας μέσα. Αεροστεγώς κλεισμένη είναι μόνο η συσκευασία της ξηράς τροφής πριν ανοιχτεί.
Που ακριβώς διαφωνείς; Αδιαπέραστο από αέρα = no air in + no air out.H ετυμολογία της λέξης αεροστεγές είναι αδιαπέραστο από αέρα.
Σου απάντησα. Ότι τα δοχεία αυτά διατηρούν αναλοίωτη την τροφή.Που ακριβώς διαφωνείς; Αδιαπέραστο από αέρα = no air in + no air out.
Αυτό δε θέλουμε;Σου απάντησα. Ότι τα δοχεία αυτά διατηρούν αναλοίωτη την τροφή.
Ξέχασα ένα δεν. Όπως και να έχει εξαρτάται από τον χρόνο για τον οποίο μιλάμε. Μέχρι την ημερομηνία λήξης στα εν λόγω δοχεία εγώ δεν θα τα διατηρούσα για κατανάλωση. Εάν το θεωρείς ασφαλές και εφόσον στο είπε ο εκπρόσωπος της champion το ακολουθείς.Αυτό δε θέλουμε;
EDIT: Εννοείς εκεί διαφωνείς; Τι να σου πω; Εγώ απλά μεταφέρω τι μου είπε ο εκπρόσωπος της Champion. Μπορεί σκυλοτροφή από σκυλοτροφή να διαφέρει. Πάντως αυτός ο κουβάς είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αεροστεγής.
Θα το ακολουθούσα αν την έτρωγε μετά τους 2 μήνες. Η δικιά μου έκλεισε δίμηνο και δεν έχει ούτε οπτικές αλλοιώσεις ούτε διαφορά στη μυρωδιά. Φυσικά και δεν μούχλιασε. Αλλά είτε έχει μειωθεί αρκετά το "palatability" είτε ο δικός μου τη βαρέθηκε. Ρυζάκι-κοτόπουλο-cottage cheese που είναι η προσωρινή του δίαιτα την τρώει με χαρά.Ξέχασα ένα δεν. Όπως και να έχει εξαρτάται από τον χρόνο για τον οποίο μιλάμε. Μέχρι την ημερομηνία λήξης στα εν λόγω δοχεία εγώ δεν θα τα διατηρούσα για κατανάλωση. Εάν το θεωρείς ασφαλές και εφόσον στο είπε ο εκπρόσωπος της champion το ακολουθείς.
Μπορεί να αφορά και όλες τις τροφές αυτό που είπε, το θέμα είναι όμως ότι η τροφή ανοίχτηκε, αναμίχθηκε ο αέρας και όσο και να την βάλεις στο ειδικό κάδο κάθε τρεις και λίγο θα την ανοίγεις για να ανανεώνεις την μικρή ας πούμε συσκευασία που χρησιμοποιείς οπότε τι αεροστεγώς και πράσινα άλογα; Σε ιδανικές συνθήκες δέχομαι αυτό που λέει ο εκπρόσωπος, είναι δύσκολο όμως να κρατήσουμε αυτές τις ιδανικές συνθήκες. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω σε κουτί τέτοιο royal που δεν δίνω πλέον στον σκύλο μου και αν την δεις πως έχει γίνει θα καταλάβεις ότι έχει αλλοιωθεί λίγο. Και δεν την ανοίγω καθόλου εδώ και καιρό. Από την άλλη έχω hills για ώρα ανάγκης (w/d ) στην συσκευασία της hills με το σακί που κλείνει σαν φερμουάρ και παραμένει σχετικά καλή αλλά κακά τα ψέματα αν δεν καταναλωθεί άμεσα δεν είναι το ίδιο.Πάντως από το τίποτα, κάτι είναι και η απάντηση του εκπροσώπου, δε νομίζεις; Εγώ τον πιστεύω όσον αφορά την ORIJEN.