Συντηρηση Crate

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Καλησπερα

Μου χαρησαν ενα ωραίο και ευρυχωρο Crate αυτη την εβδομαδα και σημερα το στησαμε !!! Τέλειο ειναι και ο μικρός φαινεται να το γουσταρει ( περιέργως) .... αλλα ειναι λίγο παλιο ( τα σιδερα και το ..."ταψί"/πατωμα θέλουν συντηρηση και σε καποια σημεια ειναι και λιγο σκουριασμένα). Ξερει κανεις με τι μπορώ να το φτιάξω και πώς ? Επίσης.... τα petshop πουλάνε πατωματακια ξεχωριστα ? Και τι ειναι καλύτερο απο την εμπειρια σας ....μεταλικό η πλαστικό πατωμα ?

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Πάρε ένα καινούριο :LOL::LOL::LOL::ROFLMAO::ROFLMAO: Πέρα απ'την πλάκα μπορείς να το βάψεις μόνος σου και να αφαιρέσεις το ταψί ή να πάρεις ένα νέο πλαστικό καλύτερα.Προσωπικά το έχω αφαιρέσει και έχω βάλει ένα παχύ και μαλακό μαξιλαράκι για σκύλους στο μέγεθος του Φρέντυ.(y)

• Like
Reactions: Boss

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Και εγώ, αφού έφαγε το πλαστικό ταψί σε κάποια φάση (...) τώρα βάζω κάτω ένα χαλάκι και από πάνω την μαξιλάρα της. Μπορείς, ωστόσο, να πάρεις μόνο το ταψί -- εγώ είχα ρωτήσει στο pet4u.gr και είχαν!
Σε όλα αρέσει το crate αν γίνει σωστή δουλειά / γνωριμία μαζί του :giggle:

• Like

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτό με το "ταψι' μόνο σε μένα φερνει λιγουρα?

Παντως επειδη όπως ειπες ειναι σκουριασμένα καποια σίδερα του κρέιτ, μετά το καλό τρίψιμο της σκουριάς να βρεις βαφή που να μην κινδυνεύεις να την φάει ο σκύλος και έχεις μετά αλλα... προβλήματα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αμα είναι να φάει τα σίδερα, το αν θα τον πιάσει η κοιλιά του, είναι το τελευταίο πρόβλημα. Trust me...:LOL:

• Like
Reactions: Boss and dnassib

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αμα είναι να φάει τα σίδερα, το αν θα τον πιάσει η κοιλιά του, είναι το τελευταίο πρόβλημα. Trust me...:LOL:
Εεεε ειπα να μην αναφέρω και το αμοκ που θα πιάσει τον σκυλογονιό... :whistle:
αλλά δεν ξερω αγχώνομαι αν αρχίσει να ξεφτίζει η βαφή και την φάει...

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Σιγά μην πάθει τίποτα, ολόκληρος σκύλαρος.
Οχι, ότι θα τον αφήσει να τα φάει, αλλά...εδώ τρώνε άλλα κι άλλα.
Μερικές φλοίδες βαφής, τι να φτουρήσουν;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σιγά μην πάθει τίποτα, ολόκληρος σκύλαρος.
Οχι, ότι θα τον αφήσει να τα φάει, αλλά...εδώ τρώνε άλλα κι άλλα.
Μερικές φλοίδες βαφής, τι να φτουρήσουν;
είδες για να χουμε διαφορετικά βαρη σκύλων, τι διαφορετικά αγχη εχουμε? :confused:

• Like
Reactions: mareco

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Ευχαριστω :) !!! Τελικά ειναι πολυ βολικό ....και σε αυτόν αρέσει (καλα οταν κλείσω την πόρτα εχουμε κανενα κλαμα) αλλα και εγω συνειδητοποιησα ....ποσες στιγμές χαλαρωσης και αποφυγης συγκρούσεων εχασα ενα χρονο που δεν το πήρα !!!! Αντε τωρα παμε και για box μετακινησεων Αλλο διλλημα εκεί ....το εξάρι μου φαινεται μικρό ...το εφτάρι μου φαινεται τεραστιο ....γ@@@ το κερατο μου :p

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Boss, την πόρτα την κλείνεις λίγο-λίγο, έτσι; Αρχικά για 2-3 λεπτά και μετά αυξάνεις...Ποτέ μέσα σαν τιμωρία και δώσε λιχουδιά / παιχνίδι ώστε να το συνδυάζει με καλά πράγματα κατά την παραμονή του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κλάμα -- το concept είναι να θέλει να μπαίνει μέσα και να χαλαρώνει.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ευχαριστω :) !!! Τελικά ειναι πολυ βολικό ....και σε αυτόν αρέσει (καλα οταν κλείσω την πόρτα εχουμε κανενα κλαμα) αλλα και εγω συνειδητοποιησα ....ποσες στιγμές χαλαρωσης και αποφυγης συγκρούσεων εχασα ενα χρονο που δεν το πήρα !!!! Αντε τωρα παμε και για box μετακινησεων Αλλο διλλημα εκεί ....το εξάρι μου φαινεται μικρό ...το εφτάρι μου φαινεται τεραστιο ....γ@@@ το κερατο μου :p
Για 7άρι πας!

To Ferplast Car 100 είναι πολύ μικρό σε ύψος-πλάτος με μόλις 66 και 60 εκατοστά!
To Maxi είναι το ίδιο με το Guiliver, μόνο που έχει άλλη διάταξη στις πόρτες(πλάγια)!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καταρχάς, πρέπει να μετρήσει το αμάξι του :)
Μέχρι το atlas 100, χωράει συνήθως ίσα-ίσα. Από κει και πάνω, αρχίζουν οι "τροποποιήσεις" στα καθίσματα. Και αν θέλεις να το έχεις μόνιμα μέσα και να μπαίνουν και δυό άνθρωποι, δεν εξυπηρετούν οι τροποποιήσεις. Στην πράξη, μια χαρά χωράει ένας γπ, στο atlas 100 και στο επόμενο μάθημα που θα μπορέσει να έρθει ο Boss, μπορεί και να το δοκιμάσει ;)