Σημερα εκανα αυτην την συνταγή και η μικρή τρελάθηκε!
[video=youtube;zX-t9SIw5Hg]http://www.youtube.com/watch?v=zX-t9SIw5Hg[/video]
Είναι ευκολη, γρήγορη και πολυ φτηνή, αν σκεφτούμε οτι κόστισε όλη περίπου 3 ευρω και εβγαλε 1.5 κιλό μεζεδάκια...
(στην ιδια τιμή αγοράζα 130 γραμμαρια μεζεδάκια εμπόριου, και αμφίβολης ποιότητας!)
Τα συστατικά τα έχει το βίντεο αλλα τα παραθέτω και εδω:
1 κιλό συκωτι
4 αυγά
400 γραμμάρια αλέυρι
Κόβουμε το συκώτι και το χτυπάμε στο μπλέντερ για λίγο μονο του μεχρι να διαλυθει... επειτα προσθέτουμε τα αυγα και συνεχίζουμε το χτύπημα.... μετα το βγάζουμε απο το μπλέντερ σε ένα μπωλ, ριχνουμε το αλευρι και το ανακατέυουμε με ενα πιρούνι!
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψάκι ή πιρέξ, και το ψήνουμε για 2 ώρες στους 150!
Εγώ επειδη ήθελα να ειναι καλοψημένα και λίγο τραγανά, αφου το εβγαλα, το εκανα κομματακια μικρα, και το εβαλα στο γκριλ για 15 λεπτα.
Ιδου το αποτέλεσμα!
Παντως η μικρή τα εκτιμάει ιδιαιτέρως!
[video=youtube;zX-t9SIw5Hg]http://www.youtube.com/watch?v=zX-t9SIw5Hg[/video]
Είναι ευκολη, γρήγορη και πολυ φτηνή, αν σκεφτούμε οτι κόστισε όλη περίπου 3 ευρω και εβγαλε 1.5 κιλό μεζεδάκια...
(στην ιδια τιμή αγοράζα 130 γραμμαρια μεζεδάκια εμπόριου, και αμφίβολης ποιότητας!)
Τα συστατικά τα έχει το βίντεο αλλα τα παραθέτω και εδω:
1 κιλό συκωτι
4 αυγά
400 γραμμάρια αλέυρι
Κόβουμε το συκώτι και το χτυπάμε στο μπλέντερ για λίγο μονο του μεχρι να διαλυθει... επειτα προσθέτουμε τα αυγα και συνεχίζουμε το χτύπημα.... μετα το βγάζουμε απο το μπλέντερ σε ένα μπωλ, ριχνουμε το αλευρι και το ανακατέυουμε με ενα πιρούνι!
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψάκι ή πιρέξ, και το ψήνουμε για 2 ώρες στους 150!
Εγώ επειδη ήθελα να ειναι καλοψημένα και λίγο τραγανά, αφου το εβγαλα, το εκανα κομματακια μικρα, και το εβαλα στο γκριλ για 15 λεπτα.
Ιδου το αποτέλεσμα!
Παντως η μικρή τα εκτιμάει ιδιαιτέρως!
Last edited: