Συναυλία για τα αδέσποτα στο θέατρο Κεκρωπία

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συναυλία για τα αδέσποτα σκυλιά του «SOS περιπλάνηση» θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Κεκρωπία» του γνωστού ηθοποιού Φαίδωνα Γεωργίτση, στην Παιανία, στις 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30, με την ευγενική προσφορά των καλλιτεχνών Αντώνη και Γιάννη Βαρδή και Θανάση Βασιλόπουλου.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχει και ο ζωγράφος Δημήτρης Μυταράς, ο οποίος με κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της συναυλίας θα προσφέρει 30 μεταξοτυπίες του υπογεγραμμένες σε 30 τυχερούς της βραδιάς.

Την προβολή της συναυλίας ανέλαβε η γκαλερί Αστρολάβος.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Pet City και το θέατρο, στην τιμή των 20 ευρώ.

Χορηγοί: Pet City, Royal Canin, Lakis Gavalas.lak, Ρυθμός 94,9

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63743&cid=17

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
pet city? u hv to be fucking me
Το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία και αυτό για μένα είναι αρκετός λόγος να μην πάω και να μην το αναφέρω εδώ μέσα (πέραν του ότι στις 23, στις 19.30 έχω κάτι άλλο :p).

Το ποιά ακριβώς φιλοζωϊκή είναι η ΣΟΣ Περιπλάνηση, πόσα αδέποτα έχει, που, από πότε και τι κάνει γενικότερα είναι τα υπόλοιπα ερωτήματα που με βασανίζουν.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι είναι το ΣΟΣ Περιπλάνηση?
Προφανεστατα, φιλοζωικό σωματείο.

Πραγματικά εκπλήσσομαι!
Η ανακοίνωση της εκδήλωσης βρίσκεται δημοσιευμένη εδώ και μέρες σε όλα τα κυνοφιλικα sites και blogs (και οχι μονο), σε εφημερίδες (Έθνος), περιοδικά (Αθηνοραμα) κτλ.
Προς τι τόση δυσπιστία και καχυποψία?

Ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης είναι και το pet city στο οποίο γίνεται (εκτός από το θέατρο) και η προπώληση εισιτηρίων. Και λοιπόν?

Προφανώς έχετε εντοπίσει κάτι μεμπτό στο θέμα, το οποίο, εγώ προσωπικά, αδυνατώ να εντοπίσω.
Μπορείτε να με βοηθήσετε?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Προφανεστατα, φιλοζωικό σωματείο.
Δεν το έχω ακούσει ποτέ. Γι'αυτο ρωτησα.

Ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης είναι και το pet city στο οποίο γίνεται (εκτός από το θέατρο) και η προπώληση εισιτηρίων. Και λοιπόν?
Προσωπικά είμαι καχύποπτη για οτιδήποτε στέλνει ανθρώπους μέσα στο πετ σιτι.....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Και λοιπόν? Πληρώνουν για να φανούν φιλόζωοι και να μαζέψουν κόσμο στο μαγαζί. Επιχειρηματίες είναι, νόμιμοι είναι, ΚΑΛΑ κάνουν. Κανένας δεν γίνεται χορηγός για την ψυχή της μάνας του.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αυτοι καλα κανουν! οπως και εγω κανω πολυ καλα να τους στηλιτευω. φιλοζωος και puppy mils δεν πανε μαζι. να μην σου πω οτι ειναι πρεπει να παμε μοιρασουμε φυλαδια για puppy mils απεξω απο την εκδηλωση

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Ειναι περιπου σαν οι καπνοβιομηχανιες να ειναι χορηγοι σε συναυλια για τους καρκινοπαθεις του πνευμονα, οι τραπεζες σε συναυλια για αυτους που πλειστηριαστηκε το σπιτι τους, η ENRON για την μολυνση στη θαλασσα της Αλασκας. Καπως να σε καψω Γιαννη να σ'αλειψω λαδι μου ακουγεται.....

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
αυτοι καλα κανουν! οπως και εγω κανω πολυ καλα να τους στηλιτευω. φιλοζωος και puppy mils δεν πανε μαζι.
Σωστό

να μην σου πω οτι ειναι πρεπει να παμε μοιρασουμε φυλαδια για puppy mils απεξω απο την εκδηλωση
Κι αυτό σωστό αν και δεν προλαβαίνουμε. Άλλωστε η ανακοίνωση βγήκε προ ολίγων ημερών αλλά σε παρόμοια φάση ίσως μπορούμε να το κάνουμε. :rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Hellooooo!!!!! Για τα αδέσποτα ζώα ενός φιλοζωικού σωματείου γίνεται η συναυλία.
Ακομα και αν σας ενοχλεί που το pet city είναι ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης, ο σκοπός στην συγκεκριμένη περίπτωση, αγιάζει τα μέσα.
Από κει και πέρα ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει:

Όποιος θέλει να πάει στη συναυλία, ας πάει
Οποίος δεν θέλει, με γεια του, με χαρά του.
Όποιος θέλει να πάει να γιουχάρει την εκδήλωση, ας πάρει τη παρέα του και να πάει.
Όποιος θέλει να πάει να μοιράσει φυλλάδια, ας το κάνει.

Αυτό που προσωπικά εμενα ενοχλει, δεν είναι το pet city, είναι η δυσπιστία και η καχυποψία του Έλληνα (υπάρχει όντως το φιλοζωικό σωματείο ή θέλουν να μας φάνε τα πολύτιμα λεφτουδάκια μας?)

Τι να πω βρε παιδιά… Διυλίζουμε μονίμως τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο… :(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Για τα αδέσποτα ζώα ενός φιλοζωικού σωματείου γίνεται η συναυλία.
Ναι, αλλά ποιο είναι αυτό το σωματείο? Πού είναι? Πόσα σκυλιά φιλοξενεί και σε τι συνθήκες? Υπάρχουν πουθενά αγγελίες για την υιοθεσία τους?
Εμένα δε μ' ενδιαφέρει καθόλου το Pet City. Χορηγός θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε.
Το σωματείο, όμως, που θα πάρει τα χρήματα και για χάρη του οποίου στήθηκε η εκδήλωση δε θα έπρεπε να εμφανιστεί κάπου? Μπορεί να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό στη συναυλία (θα έπρεπε δηλαδή!).

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δεν ειναι προσπερασιμο το οτι χορηγος ειναι μια επιχειρηση εκμεταλευσης κουταβιων. Καλλιεργειται μια ψευδαισθηση δειλα δειλα στον καταναλωτη, μια θετικη εικονα ως προς την αντιληψη της εταιρειας περι ζωων. Οτι ειναι ας πουμε μια...φιλοζωη επιχειρηση εκμεταλευσης κουταβιων. Ειναι ενα οξυμωρο επιχειρημα που πονταρει στην αγνοια αυτων που θα το σχηματισουν και δεν θα αντιληφθουν την ειρωνια ή και τη γελοιοτητα της εικονας. Οχι οτι δεν γινεται απο τις περισσοτερες επιχειρησεις η καλλιεργεια τετοιων ψευδαισθησεων... Το κακο ειναι οτι πονταρουν στην σιωπη των νοημωνων την οποια την εχουν κερδισει με μεγαλο πολεμο προς αυτους.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγω δεν είμαι επιφυλακτική ή καχύποπτη απέναντι στο σωματείο. Απλά περίεργη.

Είναι όμως ένα εύλογο γενικό ερώτημα το κατα πόσον ένα φιλοζωικό σωματειο πρεπει ή όχι να δέχεται δωρεες ή χορηγίες απο επιχειρήσεις των οποίων η δραστηριότητα έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία του σωματείου....

Στο καταφύγιο που βοηθάω δεν έχει τεθεί το ζήτημα, γιατι δεν έχουμε προς το παρόν χορηγούς.... αλλά θα μ'ενδιεφεραν γενικά οι απόψεις σας για το θέμα.

Τη δική μου αποψη τη φαντάζεστε..... για μένα δε θα έπρεπε (να δεχεται τέτοιου είδους χορηγίες).... αλλά ας μη λέω μεγάλες κουβέντες, γιατι είναι τόσο στενά τα οικονομικά των καταφυγίων που ποτέ κανεις δεν ξέρει...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Γιατί να μη δέχεται? Νόμιμη επιχείρηση είναι το pet city. Μήπως έχουν τα σωματεία την πολυτέλεια να επιλέγουν τους χορηγούς τους?
Ξαναλέω, το πρόβλημα δεν είναι το pet city. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι είναι το SOS περιπλάνηση.
20 ευρώ είναι ακριβό εισιτήριο και, πιστεύω, θα μαζευτεί ένα καλό ποσό για τα αδέσποτα.
Μπράβο!
Πού θα πάει όμως?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Επίσης, στην αφίσσα λέει απλώς "για τα αδέσποτα σκυλάκια της περιπλάνησης" (χωρίς εισαγωγικά, χωρίς τίποτα). Το ίδιο αναφέρεται και στο site του "ρυθμού".
Μήπως απλώς η συναυλία γίνεται για τα αδέσποτα γενικώς? Διοργανωτής ποιος είναι?