Kαι λέει να διαβάζει το φόρουμΑπο πανω θα σου ερθει. Ειναι που λεμε μιλησε ο Θωμας, προσεξτε μην πεσει κανας πολυελαιος...![]()
Kαι λέει να διαβάζει το φόρουμΑπο πανω θα σου ερθει. Ειναι που λεμε μιλησε ο Θωμας, προσεξτε μην πεσει κανας πολυελαιος...![]()
Το glycoflex ειναι ανθρωπινο ή μονο για σκύλους;ειναι παντοτε αναλογως για ποιο λογο χορηγεις γλουκοζαμινη και χονδροιτινη και σε ποια φυλη. Αλλοτε ειναι αρκετη η τροφη καθως ακανα και οριτζεν εχουν επαρκεις ποσοτητες ενω αρκετες λενε ιχνη ή δε διευκρινιζουν καν. Συμληρωματα υπαρχουν πολλα, κατα την προσωπικη μου αποψη (που διαμορφωθηκε βεβαιως απο συζητησεις με ιδιαιτερως εμπειρους εκτροφεις, αλλα και απο ιδιαν χρηση) ενα πολυ καλο συμπληρωμα ειναι το glycoflex με διαβαθμισεις σε 1,2 και 3
Exει διαφορα η συνειστομενη ποσοτητα για θεραπεια κ εχει διαφορα αν το δινεις ως συμπληρωμα τροφης προληπτικα. Εμενα ο κτηνιατρος πχ μου ειπε ενα χαπι την ημερα μεχρι να γινει 12 μηνων.Συνήθως όχι. Η συνιστώμενη δοσολογία εξαρτάται από το βάρος του εκάστοτε σκύλου. Για σκύλο 20-40 κιλά η συνιστώμενη δόση είναι 3 χάπια cosequin που δίνω εγώ και ανά χάπι περιέχει 400mg γλουκ. και 300 mg χονδρ.
Η lamp&apple π.χ. περιέχει ανά κιλό 700mg γλουκ. και 500 mg χονδρ.