Συμπεριφορα τουαλετας. Ειναι φυσιολογικο?

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Labrantor απο τη μια μου λες ειναι μωρο και ειναι λογικο να εχει πισωγυρισματα, απο την αλλη μου λες αν δεν μαθει μεχρι 6 μηνων δε θα μαθει ποτε! Ενω εχω ηδη πει οτι το κουταβι μου ειναι 6 μηνων!!!
Σας παρακαλω, μη με μπερδευετε, ηδη εχω αγχωθει με τα πισωγυρισματα του!

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Ενταξει ισως ημουν λιγο υπερβολικος :)
Αλλα εννοω οτι πρεπει να συνεχεια να προσπαθεις οσο ειναι κουταβι,οταν θα μεγαλωσει θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να μαθει,θα εχει συνηθησει σε μια συμπεριφορα και θα δυσκολευτει να αλλαξει
Φυσικα και μπορει να αλλαξει και αργοτερα,απλως θελει περισσοτερη προσπαθεια

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Μα εγω προσπαθω να το κανω να μαθει και βλεπει και μονο του οτι το ανταμοιβω οταν τα κανει εξω, και κρατιεται τις μισες φορες, οι αλλες μισες ειναι το θεμα! Αυτο λεω.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Προσπάθησε να τον κρατάς κάποιες ώρες περιορισμένο, ιδίως το βράδυ. Και μην του αφήνεις νερό το βράδυ.
Και μη σε πιάνει απελπισία και εκνευρίζεσαι....θελει πολύ υπομονή. Σου ξαναείπα εμένα είχαν πισωγυρίσματα μέχρι και 8 μηνών.

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Σημερα κι αν ειχε πισωγυρισμα! Κραταγε τα τσισα του επι 5 ωρες και ενω το εβγαλα 50 λεπτα βολτα για να τα κανει με το που γυρισει σπιτι, αμεσως μολις περασε το κατωφλι της πορτας! Θα με τρελανει τελειως αυτο το σκυλι! Πραγματικα θα ηθελα να ξερω τι σκεφτεται οταν τα κανει αυτα!
Απο την αλλη, τα κακα του οχι μονο τα κρατησε για 24 ωρες, αλλα επειδη σφιγκοταν για τουλαχιστον ενα οχταωρο στο κλουβακι του, οταν τον εβγαλα το πρωι ειδα βρεγμενη ολη την τριχα του γυρω απο την περιοχη του πωπου του, γεγονος που σημαινει οτι ποναγε απο το σφιξιμο και γλειφοταν εκει να ηρεμησει! Ειναι τρελοοοο!!!!! Το σκυλι μου θελει ψυχιατρο! :p

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
πως έφτασες στο συμπερασμα ότι πόναγε και γλυφοταν να του περασει ο πονος?
εγω πιο εύκολα σκέφτομαι ότι τα έκανε λερωθηκε... τα εφαγε και καθαριστηκε..........

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Οταν ποναει γλειφεται. Επισης δεν νομιζω να τα εκανε μεσα στο κλουβι του, γιατι αμεσως μολις το εβγαλα αφησε μια ολοκληρη λιμνη απο τσισα και ενα βουνο απο κακα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97