Συμπεριφορές στο κτηνιατρείο…

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
H λώρα με το που θα βρεθεί στην αίθουσα αναμονής του κτηνιατρείου κάθεται απίκο, δεν πα να έχει μέσα γάτες, κοτσίφια κ πρόβατα :D

Τι παιδεία κ αυτή... Δηλ. έλεος, τα αφήνουμε να κατουράνε μεσα στο σπίτι μας τα σκυλιά μας; Από πού κ ως πού δηλ. επιτρέπεται να το κάνουν αυτό στο κτηνιατρείο ή σε οποιοδήποτε άλλο τέτοιο χώρο; Στο κτηνιατρείο στο Ηράκλειο που πηγαίνω, τουλάχιστον, δεν έχω δει μέχρι τώρα τέτοιες εικόνες, αλλιώς θα'χε γίνει της... Μπουμπουλίνας.

Βέβαια, υπόδειγμα κτηνιατρείου - κ περαιτέρω ιδιοκτητών- έχω δει, δυστυχώς, εκτός Ελλάδος (Γερμανία)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Θεωρώ ότι τα σκυλιά που κατουράνε μέσα στο ιατρείο ή σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο (εκτός κι αν είναι κουτάβια), τα αφήνουν και κατουράνε και μέσα στα σπίτια τους, οπότε για το ζώο δεν είναι κάτι αφύσικο, αν δεν έχει μάθει να τα κάνει στη βόλτα θα τα κάνει όπου βρει.

Τώρα για το γεγονός να μην έχει επιπλέον τη συναίσθηση ο άλλος να τα μαζέψει τι να σχολιάσω.... :mad:

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Και αν βρεθείς τι θα κάνεις?:confused: Όταν συναντάς ανθρώπους χωρίς παιδεία:eek: τι να τους πεις? Το πολύ πολύ να τσακωθείς ή κάτι παρόμοιο... :-| Εγω απλά τους κοίταγα με νόημα....

Περίμεναν το προσωπικό του κτηνιατρείου να καθαρίσει...:mad:

Έψαχναν έναν διάδρομο επικοινωνίας με εμένα αλλά δεν έδωσα το παραμικρό πάτημα...Είμαι και εγώ λίγο περίεργος:D:D:D απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις...

Τι να κάνω όμως που εμπιστεύομαι την συγκεκριμένη κλινική και κτηνίατρο...
Συγνωμη αυτη τη συμπεριφορα μονο στο Κτηνιατρειο την ειδες;
Στο εξωτερικο ζεις;
:eek::eek::eek::eek:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97