Γεια σας, εχω ένα αρσενικό miniature schnauzer black & silver. Ο Freddie ειναι 11 μηνών - 8 κιλά. Βγαίνει βόλτα 2 φορές την ημέρα απο μισή ώρα και πάνω κάθε φορά και πάμε στο πάρκο 5 με 6 φορές την εβδομάδα. Το βράδυ κοιμάται στο crate, όταν είμαστε στο σπίτι περιπλανιέται ελεύθερος χωρίς να κάνει ζημιες και δεν κάνει γενικώς τρέλες, όταν λείπουμε τον βάζουμε στο crate το οποίο συμβαίνει μόνο καθημερινές στο διάστημα 11 το πρωί με 4 το μεσημέρι. Το πρόβλημα που έχω ή νομίζω ότι έχω είναι στη βόλτα. Συνεχώς μυρίζει, νοιώθω να έχει μία ένταση, πηγαίνει αριστερά δεξιά, με τραβάει όσο μπορεί ένα 8κιλο σκυλί γιατί τον μαλώνω και δεν τον αφήνω, μυρίζει και κατουράει κάθε κολώνα, κλαδί, δέντρο και τοίχο που περνάμε και γενικώς είναι υπερκινητικός, η ένταση είναι ίδια απο την αρχή μέχρι το τέλος ακόμα και αν έχουμε πάει στο πάρκο 1 ώρα με μισή ώρα περπάτημα. Να επισημάνω ότι έχει κάνει τη βασική εκπαίδευση με ατομικά και ομαδικά μαθήματα. Αν μπορεί κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα (που δεν έχω καθόλου) να με βοηθήσει στο πρόβλημα που έχω ή νομίζω πως έχω.
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ