καλησπέρα σας. Γράφω γιατί έχω μία απορία σχετικά με ένα συμβάν που μου συνέβει σήμερα. καθώς κατέβαινα από το ΤΕΙ πετυχαίνω ένα μεγάλο (πολύ μεγάλο, σαν μικρή αγελάδα σχεδόν Ο.ο) σκύλο με κάτι κόκκινο στην γούνα του. έδειχνε φιλικός και καθώς τον έδιωξε μια κοπέλα, βρήκα την ευκαιρία να τον πλησιάσω για να δω αν ήταν αίματα και μήπως χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη. τελικά ήταν μία χαρά, πιθανότατα είχε ακουμπήσει κάπου,οπότε τον χάιδεψα και ξεκίνησα να απομακρύνομαι. αυτός ξεκίνησε να τραβάει ένα κουκλάκι από την τσάντα μου, εμφανώς με διάθεση για παιχνίδι. συνέχισα να προχωράω και ξεκίνησε να τραβάει τα κορδόνια μου. Συνέχισα να προχωράω ή μάλλον να προσπαθώ και άρχισε πλέον να μου τραβάει το μπατζάκι πολύ δυνατά και να δαγκώνει κατά λάθος το πόδι μου, μερικές φορές αρκετά δυνατά. να υπογραμμίσω παρόλα αυτά ότι ήταν εμφανής η παιχνιδιάρικη διάθεση απλά πιθανότατα δεν μπορούσε να ελέγξει την δύναμη του. για να μην τα πολυλογώ, κατέληξα να κάνω μισάωρη μια διαδρομή πέντε λεπτών, γλύτωσα αρκετές φορές από πέσιμο και τελικά αποφάσισε να με παρατήσει (είχα προσπαθήσει με φωνές και απαλά χτυπήματακια στην μουσούδα αλλά με αγνόησε επιδεικτικά) όταν τον χτύπησα λίγο στον πωπό του. (μην φανταστείτε δυνατό, όπως είπα ήταν και ένας μικρός γκοτζίλα και είμαι ενάντια στο χτύπημα). όταν προσπαθούσα να φύγω, (πριν με αφήσει) έκανε κάποιους παραπονιάρικους ήχους και μερικά ουουουου (τύπου λύκου). γιατί συμπεριφέρονταν έτσι? ήταν μήπως επιθετικό και εγώ δεν το κατάλαβα?