Συμπεριφορά: Το θέατρο του παραλόγου..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
...κι εμένα το ίδιο:cool:
Μια απο τα ιδια!!! Βεβαια αν ειναι βαθυς ο υπνος και μπω "αθορυβα" εχει μαθει και το αλλο.... γυρναει ανασκελα και αρχιζει να ναζια για να μη τον κατσαδιασω!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Απο θεατρινισμους εχω χορτασει εφτα χρονια με τον Φωντα! ;-)
Τα κυριοτερα που κανει ειναι οταν θελω να τον κανω μπανιο και καταλαβαινει πως ετοιμαζομαι αφου παρει το κακομοιρο το υφος αχ πεθαινω σου λεω μην με βασανισεις κουτσαινει κιολας αλλα επειδη ειναι και βλακας μπορει να ξεκινησει με το δεξι και στην πορεια να κουτσαινει το αριστερο. Βεβαια επειδη πλεον ξερει οτι δεν την γλυτωνει παει και κρυβεται κατω απο το κρεβατι με την ουρα απ'εξω και νομιζει οτι δεν τον βλεπω. Εχω ριξει απιστευτο γελιο!

Και το δευτερο συνηθες ειναι που ερχεται το πρωι να με ξυπνησει με κλαματα και υφος του στυλ αντε δεν κρατιεμαι λεμεεε. Σηκωθηκα μια, δυο ε μετα την καταλαβα την δουλεια. Ηθελε να παιξει το τερας, δεν κατουριοταν. Το oscar πρωτου ρολου ομως το παιρνει για το μπανιο.

Η Σοκολατιτσα μου δεν ειναι θεατρινα!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ακου εδω τι εκαναε στις διακοπες! Φτασαμε αργα το βραδυ δεν βρισκαμε το δρονο για το δασος και λεμε ας κατασκηνωσουμε σε οργανωμενο προχειρα και αυριο βλεπουμε.. παμε τρωμε στο ταβερνακι και μετα στηνουμε να κοιμηθουμε, επειδη η διπλανη σκηνη ειχε 2 πιτ, λεμε ας αφησουμε τα σκυλια διπλα μας στο αμαξι να κοιμηθουν τα καμαρια μου στα μαλακα..! ανοιγουμε και τα παραθυρα στην μεση ολα τελεια ..καληνυχτα - καληνυχτα!... στην μεση της καλης νυχτας.. μας ξυπναει Ο σαγκα με γαυγισμα παραπονου... σηκωνομαι να δω τι εγινε... το ειχε σκασει η Ζαιρα και ο τζουτζουκος μου ή την εδωσε στεγνα ή παραπονιοταν να φυγει και αυτος...
Σκεφτομαι... ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ!! κλασσικη Ζαιρα.... βαζω σαγιοναρες και παω τον δρομο προς την ταβερνα ..την βλεπω απο μακρυα στα 10-15μ. στα σκοταδια διπλα στους τενεκεδες!!!!!!!!!!!! ΖΑΙΡΑ!! ΠΕΘΑΝΕΣ!!!
και η ατιμη.. τρεχει γυρω πισω απο την ταβερνα και την χανω... τρεχω απο πισω της ξανα στην σκηνη..και το ατιμο το βρομοσκυλο ειχε ξαναμπει στο αμαξι και εκανε οτι κοιμοταν!! παω στο αμαξι και η ατιμη κουναγε την ουρα σαν ναμην ειχε συμβει τιποτα.. και καλα "δεν καταλαβαινω..εγω εδω δεν ημουνα???"

και το κλασσικο.. εκανε οτι φοβαται τον γατο μας.. που συμβιωνουν μια χαρα εδω και 4 χρονια.. ειχε παθει κριση και οταν περναγε ο γατος απο κοντα της την επιανε τρεμουλο.. μας κοιταζε και καλα με τοσο λυπημενο υφος.. ο γατος εριχνε κανα κυνηγι.. και ολοι τα ειχαμε βαλει με τον γατο.. και τελικα ανακαλυψαμε με σχεδιο πλεκτανη, οτι η σουσουραδα εκλεβε το φαι του γατου οταν εμεις λειπαμε απο το σπιτι και ο αλλος εμενε νηστικος.. αλλα μιλια δεν ειχε μιλησει το καυμενο.. και η Ζαιρα το επαιζε θυμα!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Παραμονή Χριστουγέννων 2009, πέφτουμε στο κρεβάτι τα ξημερώματα, μετά από τραπέζι που είχαμε κάνει στο σπίτι για γνωστούς και φίλους.
Κομμάτια και οι δυό μας..
Ο γνωστός απατεώνας Ούζος έρχεται και ξαπλώνει (κλασικά) διπλα από το κρεβάτι μας. Τότε δεν είχαμε ακόμα τη μικρή διαολίτσα :)
Χρρρ εγώ, χρρρρ κι ο καλός μου.
Έλα όμως που μετά από 1-2 ώρες διψούσα (φαντάζεστε τι είχα πιει από αλκοόλ, που με είχε πιάσει καϊλα), σηκώνομαι να πάω στην κουζίνα να πιω νεράκι. Ο χώρος της κουζίνας ενιαίος με το σαλόνι.
Το σκυλί άφαντο. Δε με πήρε καν από πισω, όπως κάνει συνήθως.
Με την τσίμπλα στο μάτι, αρχίζω να τον ψάχνω. Και τι να δω; Ο μουσιού Πασάς-στα-Γιάννενα ξαπλωμένος ανάσκελα πάνω στο δερμάτινο καναπέ (τον οποίο έχει "φάει" παλιότερα και υποτίθεται δεν τον αφήναμε πλέον ν' ανεβαίνει), το τζάκι να σιγοκαίει μπροστά του, κι αυτός ο απερίγραπτος τύπος με τα σκέλια ανοιχτά κι ένα μακάριο χαμόγελο ζωγραφισμένο στην κλοουνόφατσά του!:):):):)

Πάω κοντά όσο πιο αθόρυβα μπορούσα, αλλά φυσικά με είχε πάρει πρέφα.
Έλα μου όμως που ήξερε, ότι έχει κάνει μαλακία και το παίζει ψόφιος κοριός ο απατεώνας!!:D:D
Εγώ: Ούζο κοιμάσαι;
Ούζος: .......
Εγώ: Ρε απατεώνα, ψόφησες;:D:D
Ούζος:... (δεν κουνάει ούτε ρουθούνι)

ΣΤο μεταξύ, έρχεται κι ο καλός μου και πεθαίνουμε στο γέλιο!:p:p

Ο μουσιού Ούζος σκάει ένα απερίγραπτο χαμόγελο (τελικά, όντως γελάνε τα σκασμένα;!) και συνεχίζει ν' απολαμβάνει την ξάπλα του!

Μάλλον θα περίμενε τον 'Αγιο Βασίλη το χρυσό μου:D:D
Ιδού και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του αλητήριου:D:DOUzo2..jpgOuzo1..jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97