Καλησπέρα ! Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια! Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα πόστ είμαι Α.Μ.Ε.Α και για να μην μακρηγορώ έχω τρελή αδυναμία στα ζωάκια. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα ένα πρόβλημα και ειδικά με τα αδέσποτα, αντιθέτως όλα έρχονται πάνω μου και με μουφιάζουνε και τα χαϊδεύω χωρίς να φοβούνται το ηλεκτροκίνητο καρότσι μου. Χθες έβγαινα την καθημερινή μου βόλτα στο λιμάνι όπου αντιμετώπισα και την δεύτερη περίεργη συμπεριφορά από ένα πανέμορφο μαύρο αδεσποτάκο. Την πρώτη φορά, εδώ και 2 εβδομάδες, απλά από μακριά με γαύγισε και εγώ έφυγα χωρίς να δώσω σημασία. Χθες όμως, αρχικά με πήρε από πίσω ενώ εγώ δεν έδωσα σημασία. Σε κάποια στιγμή όπου σταμάτησα έξω από μια καφετέρια ήρθε μπροστά μου, έκατσα ακούνητος και αδιαφορούσα μέχρι που με γαύγισε γρύλιζε και ερχόταν όλο και πιο κοντά μου. Πρώτη φορά φοβήθηκα έτσι. Περιττό να σας πω δεν το έδειξα, του μίλαγα ήρεμα διότι όλοι από γύρο φοβήθηκαν μην με δαγκώσει και εγώ φοβήθηκα να μην το χτυπήσουν. Ως το τέλος ευτυχώς το εδίωξε ένας κύριος με παλαμάκια. Το θέμα τώρα είναι τι έκανα λάθος και δεύτερον τι κάνω αν ξαναγίνει και είμαι πάλι μόνος ?
ΥΓ. Συγγνώμη αν το έχω βάλει σε λάθος θέμα
ΥΓ2.Και συγγνώμη αν σας κούρασα !!
ΥΓ. Συγγνώμη αν το έχω βάλει σε λάθος θέμα
ΥΓ2.Και συγγνώμη αν σας κούρασα !!