Συμβουλές για μετακόμιση!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
εγώ στην δουλειά έχω υπέροχη θέα ...δεν πιάνει το κόλπο αυτό!!!
Είμαι πάνω στην θάλασσα με θέα όλο το Ρέθυμνο και τον Ψηλορείτη!!!

Ενώ το κάνουν από αγάπη για τα ζωντανά δεν το καταλαβαίνουν ότι δεν είναι σωστό!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Το θεωρώ απίθανο να πηδηξει ο σκύλος ,Τσάμπα θα μπείτε σε τόση φασαρία, αν σας αφήσει βεβαια η σπιτονοικοκυρα που χλωμο το κόβω.
λες?
Γιατί κάποιας κοπέλας προχθές από εδώ ,από το forum, έπεσε από 3μέτρα ύψος ?
Το "ψιλό" πιστεύω ότι δεν θα πηδήξει αλλά θα ήθελα γνώμες!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Αν ξανά δεις το θεμα αυτο πατά στη δεύτερη σελίδα ,έχει φωτο απο που έπεσε και θα καταλάβεις.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
με το καλό στο νέο σπίτι και δεν είμαι κοπέλα..τι μου θύμησες τώρα με το πέσιμο εκείνη την περίοδο και απο την φωτογραφία σε ξεγελάει λίγο το βάθος που έχει.που λέμε μην ανυσηχείς δεν πηδάνε απο μπαλκόνια στο κενό τα σκυλιά εκτός αν δεί καμιά θυληκιά να πέσει και απο ουρανοξύστη.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Τα νεότερα μας ….
Όλα καλά με τον ten ten και την μετακόμιση μας δεν μας δυσκόλεψε καθόλου.
Όπως ακριβώς μου τα λέγατε.
Το θέμα με το μπαλκόνι το φτιάξαμε βάζοντας καφασωτό, αν και δεν έδειχνε ότι θα προσπαθήσει για κανένα επικίνδυνο άλμα. Περισσότερο το βάλαμε για να νιώθουμε εμείς ασφαλείς όταν λείπουμε!
Το θέμα της τουαλέτας του το ρυθμίσαμε μια χαρά και είναι αρκετά υπομονετικός και συνεργάσιμος.

Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα που μας προέκυψε λέγετε ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Έχουμε τρελαθεί …Ανάβουν από το πρωί 2 φιδάκια και το βράδυ άλλα δυο ,δύο μηχανάκια αντικουνουπικά είναι συνεχώς στην πρίζα ,έχω γεμίσει κεριά σιτρονέλας και μηλόξιδα που ψεκαζόμαστε οικογενειακώς.
Χθες αναγκαστήκαμε και κλείσαμε όλο το μπαλκόνι με τούλι ,φέραμε και συνεργείο απεντόμωσης…
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΑΝΤΟΥ δεν αλλάζει αυτό!!!
Δεν μας βλέπω να μένουμε για πολύ εκεί, έχουμε αγχωθεί πάρα πολύ!
Υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε επιπλέον ?
Μόνο 20 μέρες είμαστε σε αυτό το σπίτι!

ΒΡΩΜΟ ΚΟΥΝΟΥΠΑ:mad::mad:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τα κουνούπια είναι θέμα της περιοχής. Να κάνετε οι κάτοικοι αίτημα στο δήμο για να ψεκάσουν τα έλη, τους υπονόμους κλπ.
Σε λίγο καιρό δε θα έχει κουνούπια. Κι αν πας αλλού και έχει κι εκεί, θα μεταφέρεστε σα νομάδες;

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Όπου γης και πατρίς :)

Οι γείτονες έχουν λύσει το πρόβλημα τους μόνο με τα φιδάκια ,έτσι τουλάχιστον μου είπαν!

Με τόση χημεία που έχει πέσει στο τέλος θα ψοφήσουμε εμείς και τα κουνούπια θα είναι αραχτά στο σπίτι μας!!!

Η τελευταία μου προσπάθεια θα είναι την Δευτέρα στο δήμο μπας και κάνει κάτι !!!

Αλλά έχω αγχωθεί και με τον μούργο μην κολλήσει τίποτα…. :???:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
τεν τεν εγώ - αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα εδώ που μένω - αποφάσισα ότι στο εξής όλες οι γλάστρες στο μπαλκόνι θα έχουν 2 και μόνο χρηστικές αξίες: 1) αντικουνουπικά φυτά 2) χρήση στην κουζίνα - ενίοτε και στην barf των σκύλων.
Οπότε έχω βάλει πολλές γλάστρες απήγανου καταρχήν και φυσικά βασιλικούς, λεβάντες κλπ.Οτιδήποτε άλλο φυτό δεν είναι κουνουποδιωκτικό ή έλκει τα έντομα (σφήκες, μέλισσες) απορρίπτεται!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεντρολίβανο, βασιλικό, λεβάντα, κατηφέδες, γεράνια, αυτά κάνουν δουλειά κυρίως. Εγώ έχω κι άλλα φυτά, που δεν απωθούν τα κουνούπια, αλλά βάζω στο χώμα κομματάκια σκόρδο, που δεν τραβάει τα κουνούπια και περιορίζει τις προσβολές από μαμούνια.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
σωστα!!!
Προς το παρών έχω 2 γεράνια κ 2 βασιλικούς αλλά θα βάλω και από τα άλλα!!!
Ευχαριστώ πολύ θα σας ενημερώσω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ