Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο φόρουμ και γενικά σε θέματα σχετικά με σκύλους. Εδώ και ένα χρόνο σκεφτόμαστε με την οικογένειά μου να πάρουμε ένα σκυλάκι, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν το είχαμε αποφασίσει. Τον τελευταίο καιρό όμως έχω μπει σε μία διαδικασία αναζήτησης σε διάφορα site και έχω διαβάσει και αρκετά πράγματα σε αυτό το φόρουμ. Κάνοντας μία αναζήτηση στις ράτσες αρχικά μου είχε φανεί καλή ιδέα να αποκτούσαμε ένα beagle, λόγω του μικρού μεγέθους του, θεωρώντας ότι είναι σκυλιά που δε θέλουν μεγάλη εκτόνωση. Μέχρι που διάβασα σε αυτό το φόρουμ ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο και ότι είναι λίγο δύσκολα σκυλιά στον χαρακτήρα. Για να καταλάβετε την οικογενειακή μας κατάσταση, είμαστε μία τετραμελής οικογένεια (4 ενήλικες) σε ένα διαμέρισμα 100 τ.μ., δεν είμαστε οι πιο ενεργητικοί άνθρωποι αλλά σίγουρα είμαστε διατεθειμένοι να βγάζουμε το σκύλο μας 2-3 φορές τη μέρα και φυσικά να ασχοληθούμε πολύ και να του δώσουμε πολύ αγάπη. Παρ' όλα αυτά, λόγω υποχρεώσεων, μπορεί κάποιες ώρες τις ημέρας να λείπουμε από το σπίτι και γι'αυτό αν και λατρεύω τα labrador retriever και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα φαντάζομαι πως δεν θα ήταν το ιδανικό για εκείνο να μείνει μαζί μας. Θα ήθελα να ακούσω πολύ τη γνώμη κάποιων έμπειρων ανθρώπων σε τέτοια θέματα και αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ράτσα που να ταιριάζει στο προφίλ μας. Συγνώμη για το τεράστιο post. Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!