Ευχαριστώ ρε παιδιά και σωστές οι σκέψεις παραπάνω αλλά το να πετάξει καμιά φόλα δεν είναι καθόλου απίθανο,και μετά με βλέπω μέσα για κακούργημα,ξέρω γω,τι να πω,εδώ ο κόσμος είναι λίγο περίερεγος,και τα άλλα 2 δικαστήρια για ηλίθιους λόγου τα απέκτησα,αφού είναι διαλημένα τα πάντα,δεν λειτουργεί τίποτα,τι αστυνομίες και κουραφέξαλα,στο 1 κάτι Αιγήπτιοι μετανάστες πείραζαν ένα κοριτσάκι στο δρόμο,και άκοσων άκουσων μου την έκανε αυτός που έχει το χωράφι γιατί με σπασμένο χέρι λέει δεν μπορούν να δουλέψουν,(τους έχει με 6€ την μέρα) και παθένει ζημια!!! Και το άλλο,τάισε μια γειτόνησα ένα κουταβάκι 1-2 φορές και αυτό κόλλησε και κοιμόταν έξω από την πόρτα τους.Ο σύζηξ δεν το ήθελε,αλλά αυτό δεν έφευγε με τίποτα,οπότε θεώρησε σωστό ο τυπάκος,να αναλάβει δράση ένα κοντάρι σκούπας...Τα κλάματα και τα ουρλιάγματα απο το σκυλάκι,μου διαπέρασαν τα μελίγγια...Μηλάμε ακουγόντουσαν 1000 μέτρα μακριά.Αυτός μου ζητάει λεφτά και για πλαστική....Αν πήγαινα με τον νόμο και στις 2 περιπυτώσεις,κλαύτα Χαράλαμπε...Το κουταβάκι θα ήταν νεκρό,και το κοριτσάκι τρομοκρατημένο ή σοκαρισμένο στην καλύτερη των περιπτώσεων....καμιά φορά δεν γίνετε διαφορετικά..Αν ζούσαμε σε κάποιο άλλο κράτος,ίσως...