Συμβίωση - καθημερινότητα να ζεις με σκύλο.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Αφορμή για να ανοίξω το παρόν θέμα είναι το Σαββατοκύριακο που σιγά σιγά μας εγκαταλείπει.
Το Σάββατο το μεσημέρι ήταν στο πρόγραμμα να πάμε για κάμπινγκ για ένα βράδυ. Λίγο πριν ξεκινήσουμε σκεφτόμουν την ταλαιπωρία που θα τραβάμε για μία μόνο μέρα και 5 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το ακύρωσα. Αφού έφαγα τρελό κράξιμο από την κοπέλα μου είπα να της προσφέρω ένα ωραίο Σαββατοκύριακο μπας και με συγχωρέσει.
2 μέρες έκανα οτιδήποτε για να περάσει καλά. Μπάνια στην θάλασσα, ξενύχτια,βόλτες κτλ. Με τον Ερμή αυτό το σκ δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου. Μόνο τα απαραίτητα. Αποκορύφωμα σήμερα το πρωί που είχα ξεχάσει να του βγάλω φαι να ξεπαγωσει και δεν είχα και ξηρά τροφή με αποτέλεσμα το πρωί να φάει 3 αυγά που του έβρασα και μισό σάντουιτς το μεσημέρι.
Αφού και σήμερα έλειπα σχεδόν όλη την μέρα, πριν καμιά ώρα που γύρισα σπίτι τον φόρτωσα στο μηχανάκι και τον πήγα σε κοντινή παραλία όπου περπατησαμε,παίξαμε για αρκετή ώρα. Πριν πάω σπίτι και ενώ ήμουν όλο το απόγευμα σε ταβέρνα όπου είχα φάει και είχα πιει τον αγλεουρα, σκεφτόμουν και μου φαινόταν Γολγοθάς η βόλτα με τον Ερμή που αναγκαστικά έπρεπε να τον πάω.
Με το που πάω σπίτι ξεκινάμε την βόλτα μας και εκεί που μου φαινόταν βουνο, ήταν μια ευχάριστη βόλτα που ενώ είχα σκοπό να τον βγάλω για κανά μισάωρο, κλείσαμε μιαμιση ώρα περπατώντας,παίζοντας και περνώντας ωραία. Επιστρέψαμε πριν από λίγο και αφού τσάκισε ένα κιλό πλαταρια (για να εξιλεωθω που ξέχασα το πρωί να τον ταισω) έχει ξαπλώσει δίπλα μου βλεπωντας τον ευχαριστημένο και ικανοποιημένο.

Έχει τύχει πολλές φορές το πρόγραμμα μου να είναι φορτωμένο, να γυρνάω στο σπίτι κουρασμένος μετά από μια δύσκολη μέρα ή να είμαι άρρωστος με 40 πυρετό και να πρέπει να τον βγάλω βόλτα, να μην έχω πάει διακοπές γιατί δεν είχα που να αφήσω τον Ερμή αλλά αυτό το βλέμμα του όταν με κοιτάει, η αφοσίωση που μου δείχνει, η αγάπη που έχει σε μένα και ας μην του προσφέρω τα ανάλογα είναι όλα τα λεφτά.

Η δέσμευση και οι υποχρεώσεις που έχουν όσοι έχουν σκύλο είναι πολλές αλλά ένα βλέμμα του είναι αρκετό να ξεχάσεις τα πάντα, να πεις χαλάλι του, να ναι καλά και ας με ταλαιπωρεί. Το αξίζουν και με το παραπάνω.

Υ.Γ: το παρόν θέμα δεν έχει να προσφέρει κάτι. Έγινε για εξομολόγηση σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται κάποια απάντηση. Καλό βράδυ.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Να συμπληρώσω πως ενώ έπρεπε να καταβάλω προσπάθεια όλο το σκ ώστε να περάσει καλά η κοπέλα μου επειδή της ακύρωσα το κάμπινγκ για να αποφύγω την γκρίνια της, ο παραμελημένος Ερμής που στα κάμπινγκ περνάει καλύτερα από όλους μας αυτή την ώρα που γράφω με κοιτάει στα μάτια χωρίς να μου κράτα κακιά.
Αυτό θα πει αγνή αγάπη χωρίς ανταλλάγματα.

Last edited:

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Να συμπληρώσω πως ενώ έπρεπε να καταβάλω προσπάθεια όλο το σκ ώστε να περάσει καλά η κοπέλα μου επειδή της ακύρωσα το κάμπινγκ για να αποφύγω την γκρίνια της, ο παραμελημένος Ερμής που στα κάμπινγκ περνάει καλύτερα από όλους μας αυτή την ώρα που γράφω με κοιτάει στα μάτια χωρίς να μου κράτα κακιά.
Αυτό θα πει αγνή αγάπη χωρίς ανταλλάγματα.
Έτσι..και αν αργήσεις να γυρίσεις δεν θα σου γκρινιάζει ποτέ, αντιθετα όσο ποιο πολύ αργείς τόσο αυξάνει ο ενθουσιασμός του όταν σε δει..
Καμιά σχεση με τις γυναίκες/συζύγους..

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
...όσο ποιο πολύ αργείς τόσο αυξάνει ο ενθουσιασμός του όταν σε δει..
Ακριβως έτσι!

Αν και ο Καστορας δεν ειναι τρελα εκδηλωτικο σκυλι, δηλαδη οταν καποιος επιστρεψει σπιτι η δεν θα κουνηθει απο τη θεση του και απλως θα κουνησει την ουρα στη θεση που ειναι αραχτος, η απλως θα ζυγωσει στην πορτα για τον υποδεχθει, εκτος απο μενα που με υποδεχεται παντα περνώντας τρεις τεσσερις φορες κατω απ τα ποδια μου.
Οταν ομως φυγουμε ωρα που δεν προβλεπεται και τον αφησουμε μονο του, μετα όταν γυρισουμε γινεται χαμος απο την χαρα, τα τρεξιματα και τα χοροπηδηχτα και τοτε μου περναει κατω απ τα ποδια καμμια εικοσαρια φορες!
Υποθετω λοιπον, ότι οσο λειπουμε απρογραμματιστα, καθεται και σκεπτεται:
«Παει! Με αφησαν! Ειμαι πλεον ενα αδεσποτο!»

Αντιθετα η συζυγος αν λειψω, ειδικα απρογραμματιστα, μονο χαρες δεν κανει οταν γυρναω...

Τι να πεις...

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Έτσι..και αν αργήσεις να γυρίσεις δεν θα σου γκρινιάζει ποτέ, αντιθετα όσο ποιο πολύ αργείς τόσο αυξάνει ο ενθουσιασμός του όταν σε δει..
Και το αστειο ειναι οτι δεν εισαι τρολ ρε φιλε!! Σου βγαινει φυσικα! :ROFLMAO::ROFLMAO:

Αντιθετα η συζυγος αν λειψω, ειδικα απρογραμματιστα, μονο χαρες δεν κανει οταν γυρναω...

Τι να πεις...
Εχε μαζι το αγαπημενο της μπαλακι ή ενα μεζεδακι και θα δεις διαφορα!!!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εχε μαζι το αγαπημενο της μπαλακι ή ενα μεζεδακι και θα δεις διαφορα!!!

Μπα! Δεν πιανουν! Ταχω δοκιμασει ολα!

Μου λεει: «για να το κανεις αυτο
, εισαι μετα βεβαιότητος ενοχος!»

Τι να λεμε...ενδοοικογενειακη βια στο επακρο...
:p

Last edited:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
@manolo ανταλλαγματα υπαρχουν. Εχει χτιστει ολο αυτο με ανταλλαγματα. Που ειναι τροφη, προσοχη, φροντιδα κλπ. Δεν ειναι αμελητεα ολα αυτα.

Αλλα σιγουρα δεν κρατανε κακια. Ή μουτρα. Αν και αυτο ειναι το υφος του Σαντσο οταν με περιμενει να παμε βολτα. Κραταει τα μουτρα του .

received_1701323013230214.jpeg