Συγκλονιστικό και λυπητερό

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
δεν ξερω αν ειχατε μαθει περσι νομιζω τετοιο καιρο, ενας ηλιθιος(για να μην πω τιποτα χειροτερο) εδεσε το σκυλο του στον κοτσαδορο του αυτοκινητου και το εσερνε στην πολη μεχρι να πεθανει. επαθα σοκ μολις το ακουσα.
Τετοια μαλλον γινονται συχνα στην ελλαδα!!
Εμεις (δηλ ο αντρας μου) ειχαμε βρει πριν απο αρκετα χρονια, εναν σκυλο, που τον εσερναν πισω απο μηχανακι- και αφου καταλαβαν, οτι ετσι δεν θα παει πουθενα- και αφου ανοιξαν οι πατουσες του σκυλου, τον εδεσαν σε 50εκ. σχοινακι, ετσι οστε να μην μπορει ουτε να κατσει- ουτε να ξαπλοσει σε μια νισιδα 1.5Χ1.5 μ, στην μεση μιας πολυσθχναστης διασταυροσης (Γρ. Λαμπρακι/Πετρου Ραλλυ στη Νικαια) και τον παρατησαν εκει!
Αυτο εγινε καπου το πρωι- και ο αντρας μου μαζεψε τον σκυλο το απογευμα.
Στον κοσμο εκει γυρο (εχει αρκετα μαγαζια εκει περα) ελεγε αυτος ο τυπος, οτι θα ειδιποιησει τον γιο του να παει να τον παρει τον σκυλο.
Κανενας μα κανενας δεν του ηρθε η σκεψη να παει να λυσει τον σκυλο! Ολη μερα ηταν εκει και τον κοιτουσαν!
Οταν πηγε ο αντρας μου να τον μαζεψει τον ρωτισαν, αν ειναι δικος του ο σκυλος! Πως και δεν τους σκοτοσε εκεινη την ωρα!!
Ο κακομοιρακος δεν μπορεσε να περπατησει για 3-4 μερες. Τα ποδαρακια του ηταν σκετο κρεας!
Τον περιθαλψαμε και τον δοσαμε για υοθεσια!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εδω στην Νεαπολη ειναι ενας με εναν γερμανικο ποιμενικο εκπαιδευμενο σε ιπο και τον πετυχα μια φορα να του δινει εντολες να ορμαει σε αδεσποτα

τον στριμωξα με το αμαξι σε εναν τοιχο και ζητησα απο τους ανθρωπους που μεναν εκει να παρουν την αστυνομια - ειχα ξεχασει το κινητο μου - αλλα δεν τηλεφωνουσαν μην τους πουν ρουφιανους

μου αρχισε τα ξερεις ποιος ειμαι εγω κλπ και με επιασε απο τον λαιμο και τετοια και του εσπασα την μουρη πανω στην πορτα για να με αφησει

το προβλημα ειναι οτι γυριζει ακομα με την σκυλα του λυτη και κανει τα ιδια απο οτι εχω μαθει και μια φορα τον πετυχα να ετοιμαζεται να παει να το κανει στην Μαγια (ειναι η σκυλα μου ) στην βολτα που ειναι κανις και θα την σκοτωνε και σιγουρα

του θυμισα οτι του εχω ταξει να βαλει πλαστικες επιγονατιδες οταν τον πετυχω χωρις τον σκυλο του και το ξανασκεφτηκε , απλα δεν τον εχω πετυχει ακομα χωρις τον σκυλο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η πραγματικοτητα μερικες φορες ειναι τοσο σκληρη που δε θελω να τη βλεπω...:(

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
εδω στην Νεαπολη ειναι ενας με εναν γερμανικο ποιμενικο εκπαιδευμενο σε ιπο και τον πετυχα μια φορα να του δινει εντολες να ορμαει σε αδεσποτα

τον στριμωξα με το αμαξι σε εναν τοιχο και ζητησα απο τους ανθρωπους που μεναν εκει να παρουν την αστυνομια - ειχα ξεχασει το κινητο μου - αλλα δεν τηλεφωνουσαν μην τους πουν ρουφιανους

μου αρχισε τα ξερεις ποιος ειμαι εγω κλπ και με επιασε απο τον λαιμο και τετοια και του εσπασα την μουρη πανω στην πορτα για να με αφησει

το προβλημα ειναι οτι γυριζει ακομα με την σκυλα του λυτη και κανει τα ιδια απο οτι εχω μαθει και μια φορα τον πετυχα να ετοιμαζεται να παει να το κανει στην Μαγια (ειναι η σκυλα μου ) στην βολτα που ειναι κανις και θα την σκοτωνε και σιγουρα

του θυμισα οτι του εχω ταξει να βαλει πλαστικες επιγονατιδες οταν τον πετυχω χωρις τον σκυλο του και το ξανασκεφτηκε , απλα δεν τον εχω πετυχει ακομα χωρις τον σκυλο
Οτι ο τυπος ειναι τριμαλακας, δεν το συζηταμε. Αμα τον ξαναδεις, ριχτου και απο εμενα. Ωστοσο το IPO δεν εχει να κανει με την ηλιθιοτητα του τυπου, οποτε μην το αναφερεις και μπλεκετε ο κοσμος. (ειδικα οποιος δεν ξερει....) Το IPO ειναι αθλημα, και επιθεσεις σε αδεσποτα random δεν ειναι κατι το οποιο μαθαινουν τα σκυλια (μεσα απο το αθλημα εννοω)..

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Αυτος ο τυπος σκεφτηκε πως μπορει να τραυματιστει ο σκυλος του;
απο την συμπεριφορα του δεν μου φαινεται για φιλοζωος που τον ενδιαφερει η υγεια των ζωων...οποτε αν ο δικος του παθει τιποτα θα τον πεταξει και θα παει να παρει εναν πιο αγριο,επιθετικο ,τσαμπουκα κλπ

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
ειναι απιστευτο πως καποιος μπορει να κανει κατι τετοιο,το κακο ειναι οτι αν τον αφησουν καποια στιγμη θα το ξανακανει και για να εκανε κατι τετοιο σιγουρα θα εχει ξανασκοτωσει σκυλι.
Εχω χασει σκυλι απο φολα,το βρηκα στην αυλη μας νεκρο και γυρω του εμετο και αιματα κ ολες οι μυγες που ειχαν πανει πανω του νεκρες και αυτες,απιστευτος πονος και λυπη για το σκυλακι μου και ηταν τοσο καλος ,δεν πειραζε κανεναν!!!

εχω πετυχει ενα γειτονα λιγο πιο περα να χτυπαει το σκυλι μου επειδη δεν ηθελε να γκαστρωσει ο δικος μου την δικια του.
μας ειχε ακουσει ολοι η γειτονια,αφου δεν πλακωθηκαμε θαυμα ειναι ,εχει δυο σκυλια και μου το παιζει φιλοζωος.
αλλα μονο με τα δικα του.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Hippies, συγνωμη αν ακουστω κακός, αλλά πώς βρήκες το σκυλι πεθαμενο και προλαβαν και οι μυγες? Μονο του ηταν στην αυλη? Εσυ πού ησουν?
Επισης, το να μην «γκαστρωσει» ο σκυλος σου την σκυλα του γειτονα είναι δικια σου ευθυνη.

Οσον αφορα το μαρς στα αδεσποτα που ανεφερε ο Νικος, είναι κατι υπερ-κατακριτέο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που πιστεψτε με χρειαζεται.

Last edited:

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
Hippies, συγνωμη αν ακουστω κακός, αλλά πώς βρήκες το σκυλι πεθαμενο και προλαβαν και οι μυγες? Μονο του ηταν στην αυλη? Εσυ πού ησουν?
Επισης, το να μην «γκαστρωσει» ο σκυλος σου την σκυλα του γειτονα είναι δικια σου ευθυνη.
.

Το σκυλι το ειχα στην αυλη ελευθερο,αυτο πρεπει να εγινε βραδυ γιατι το πρωι που βγηκα εξω ηταν ετσι

οκ μπορουσε ομως απλα να ερθει σπιτι και να μας το πει και οχι να του ριχνει πετρες και να τον κλωτσαει

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
Hippies
Οταν εχεις σκυλο δεν μπορεις να το εχεις σαν αδεσποτο να πηγαινει οπου να ναι.
με τον Περη εχουμε κανει τ απαντα να μην βγαινει εξω απο την αυλη αλλα ειναι απιστευτο σκυλι,τον εχω δει να σκαρφαλωνει την πορτα και να πηδαει εξω
μονο αμα τον δεσουμε δεν βγαινει αλλα τοτε κλαιει ο ερημος

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Hippies,
Ο σκυλος που φολιάζεται δεν πεθαινει ακαριαια εκτος από σπανιες περιπτωσεις ειδικων δηλητηρίων. Συνηθως προηγουνται τρομεροι πονοι και ουρλιαχτά. Δεν τον ακουσατε? Δεν ηρθε να κλωτσησει την πορτα του σπιτιου απελπισμενος?

Οσο για το σκασιαρχείο, απλά βαζεις προσθετα καγκελα στην αυλοπορτα και σηκωνεις την περιφραξη. Επισης την τσιμενταρεις για να μην μπορει να σκαψει και να βγει. Αμα θες να κρατησεις έναν σκυλο μεσα, τον κρατας χωρις να είναι δεμενος οσο καλος δραπετης και να είναι.

Και παλι συγνωμη. Μην τον δεις σαν κριτικη αλλά σαν φιλικη παρεμβαση :)

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
Hippies,
Ο σκυλος που φολιάζεται δεν πεθαινει ακαριαια εκτος από σπανιες περιπτωσεις ειδικων δηλητηρίων. Συνηθως προηγουνται τρομεροι πονοι και ουρλιαχτά. Δεν τον ακουσατε? Δεν ηρθε να κλωτσησει την πορτα του σπιτιου απελπισμενος?

Οσο για το σκασιαρχείο, απλά βαζεις προσθετα καγκελα στην αυλοπορτα και σηκωνεις την περιφραξη. Επισης την τσιμενταρεις για να μην μπορει να σκαψει και να βγει. Αμα θες να κρατησεις έναν σκυλο μεσα, τον κρατας χωρις να είναι δεμενος οσο καλος δραπετης και να είναι.

Και παλι συγνωμη. Μην τον δεις σαν κριτικη αλλά σαν φιλικη παρεμβαση :)

Στο πρωτο δεν εχω απαντησει,πραγματικα δεν ακουσαμε τιποτα

οσο για το δευτερο ο πατερας μου ολο πατεντες κανει,νομιζω τωρα το καταφερε γιατι δεν εχει βρει τροπο να βγαινει εξω,μονο οταν ανοιγουμε την αυλοπορτα κανει σαν τρελος με χαδια και γλυψιματα μπας και ξεχαστουμε και την αφησουμε ανοιχτει αλλα δεν εχει τυχη εκει

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μαθε το σκυλι να περιμενει μπροστα σε ανοιχτη πορτα σπιτιου, κηπου, αυτοκινητου και να μην ορμαει εξω. Πολυτιμο πραγμα και σωζει ζωες και νευρα.

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Ποινή φυλάκισης 9 μηνών , χωρίς αναστολή και μετατρέψιμη προς 10 ευρώ την ημέρα, όπως επίσης και η χρηματική ποινή ύψους 1500 ευρώ , επιβλήθηκε στον 62 χρόνο βοσκό που εκτέλεσε τα δυο σκυλιά στην Ρόδο. Ο εισαγγελέας της έδρας χαρακτήρισε την πράξη ως ιδιαιτέρως ειδεχθή ενώ μεταξύ άλλων είπε πως η πράξη αυτή του κατηγορουμένου ήταν άκρως άνανδρη και τίποτε άλλο πέρα...

από δείγμα δειλίας . Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των φιλόζωων του νησιού που βρεθήκαν εντός κ έκτος του δικαστικού μεγάρου .. Χαρακτηριστικό δε ! Ήταν το γεγονός πως στο άκουσμα της απόφασης , οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Μακάρι η παραδειγματική τιμωρία του 62χρονου να πιάσει τόπο ! Όχι μόνο για το νησί της Ρόδου , που δυστυχώς τα φαινόμενα αυτά είναι αρκετά συχνά και κάνουν τον γύρω του κόσμου ! Αλλα και για την υπόλοιπη Ελλάδα .Αξίζει να σημειωθεί , πως η συγκεκριμένη περιοχή που έλαβε χώρα ο βασανισμός και η εκτέλεση των δυο ζώων είναι εγκεκριμένη περιοχή για εκγύμναση κυνηγετικών σκυλιών .

troktiko.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
εννοειται οτι ειναι λιγο αλλα και αυτο κατι ειναι εδω αλλοι κανουν χειροτερα και δεν τιμωρουνται. Και δεν ειναι μονο η εκτελεση ειναι αυτη καθεαυτη ειναι και ο τροπος και το σκεπτικο που μπορει να ειχε αυτο το ανθρωποειδες, τελος παντων τι να πεις απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συμφωνώ απόλυτα πως τα χρήματα όχι απλά είναι λίγα ούτε φτάνουν να αποδόσουν δικαιοσύνη. Τουλάχιστον όμως υπήρξε καταδικαστική απόφαση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Δεν γνωρίζω τι ποίνες προβλέπει ο νόμος και πόσο αυστηρή ήταν νομικά η απόφαση αλλά ας αρχίσουν να υπάρχουν έστω και τέτοιες καταδίκες ΩΣ ΑΡΧΗ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog