Τετοια μαλλον γινονται συχνα στην ελλαδα!!δεν ξερω αν ειχατε μαθει περσι νομιζω τετοιο καιρο, ενας ηλιθιος(για να μην πω τιποτα χειροτερο) εδεσε το σκυλο του στον κοτσαδορο του αυτοκινητου και το εσερνε στην πολη μεχρι να πεθανει. επαθα σοκ μολις το ακουσα.
Εμεις (δηλ ο αντρας μου) ειχαμε βρει πριν απο αρκετα χρονια, εναν σκυλο, που τον εσερναν πισω απο μηχανακι- και αφου καταλαβαν, οτι ετσι δεν θα παει πουθενα- και αφου ανοιξαν οι πατουσες του σκυλου, τον εδεσαν σε 50εκ. σχοινακι, ετσι οστε να μην μπορει ουτε να κατσει- ουτε να ξαπλοσει σε μια νισιδα 1.5Χ1.5 μ, στην μεση μιας πολυσθχναστης διασταυροσης (Γρ. Λαμπρακι/Πετρου Ραλλυ στη Νικαια) και τον παρατησαν εκει!
Αυτο εγινε καπου το πρωι- και ο αντρας μου μαζεψε τον σκυλο το απογευμα.
Στον κοσμο εκει γυρο (εχει αρκετα μαγαζια εκει περα) ελεγε αυτος ο τυπος, οτι θα ειδιποιησει τον γιο του να παει να τον παρει τον σκυλο.
Κανενας μα κανενας δεν του ηρθε η σκεψη να παει να λυσει τον σκυλο! Ολη μερα ηταν εκει και τον κοιτουσαν!
Οταν πηγε ο αντρας μου να τον μαζεψει τον ρωτισαν, αν ειναι δικος του ο σκυλος! Πως και δεν τους σκοτοσε εκεινη την ωρα!!
Ο κακομοιρακος δεν μπορεσε να περπατησει για 3-4 μερες. Τα ποδαρακια του ηταν σκετο κρεας!
Τον περιθαλψαμε και τον δοσαμε για υοθεσια!