Στρες αποχωρισμού;

giorgisgets

Member
2 Ιανουαρίου 2011
9
0
athens-komotini
πολυ καλες οι απαντησεις σας.ελπιζω να βοηθησουν κ εμενα με τον αρη.επειδη ομως υπαρχει προβλημα με την δουλεια μου,αν καθηστερησω την εκπαιδευση του θα εχω περαιτερω προβληματα?εκτος της μασουλημενης πορτας του δωματιου?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Πολύ χρήσιμα όλα όσα αναφέρατε παιδιά. Εμείς έχουμε μετατρέψει το WC του σπιτιού σε crate. Έχει μέσα όλα όσα χρειάζεται: Το κρεβάτι της (φωλίτσα ουσιαστικά) παιχνίδια, ένα κοκκαλο ειδικό για μικρόσωμα κουτάβια, νερό (φυσικά) και την πάνα της. Δυστυχώς δεν έχουμε τον απαιτούμενο χώρο για crate για αυτό και αναπροσαρμόσαμε το χώρο αυτό απομακρύνοντας όλα τα περιττά και επικίνδυνα (ουσιαστικά δεν έχει τίποτε δικό μας πλέον εκεί... :) ) και αντί για την πόρτα έχουμε τοποθετήσει τρία τμήματα ενός πάρκου με πορτάκι για να μπαινοβγαίνει ελέυθερα όσο είμαστε στο σπίτι. Ακολουθώντας τις οδηγίες του εκτροφέα από την πρώτη ώρα που ήρθε στο σπίτι την αγνοήσαμε παντελώς το βράδυ και γενικά όταν είναι στο χώρο της αυτό (όταν π.χ. πρέπει να βάλλω σκούπα!!) και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό διότι συνήθως γκρινιάζει λίγο όταν τη βάλουμε αλλά μετά από λίγο ηρεμεί.
Το ...ιδιόμορφο αυτό σπίτι της φαίνεται να το έχει αποδεχθεί ως σπίτι της, διότι όταν θέλει να "κρύψει" κάποιο παιχνίδι της το πηγαίνει εκεί, όταν τρομάζει με κάποιο θόρυβο επίσης πηγαίνει εκεί κ.λπ. Βέβαια δε σκοπεύουμε να την αφήσουμε εκεί επ' αόριστω, αλλά θα μετακομίσει στην κρεβατοκάμαρά μας μόλις κατέχει τέλεια το θέμα τουαλέτα (χαρά που θα κάνει...!!!).
Από την πρώτη μέρα διότι δεν είχα την ευκαιρία να μείνω μαζί της, σηκώνομαι το πρωί, την ταϊζω και παίζουμε σε συνδυασμό με λίγη εκπαίδευση. Και την βάζω στο χώρο της πριν φύγω (άντε με μία δυο εξαιρέσεις που έπρεπε να φύγω τρέχοντας!) και με παρατηρεί για κάποια λεπτά να πηγαινοέρχομαι και να ετοιμάζομαι χωρίς να τις δίνω σημασία. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ και εάν κάνω κάτι λάθος μου το λέτε.
Όταν γυρίζω όμως ρε παιδιά και ενώ με ακούει και ενίοτε χωροπηδάει όταν με βλέπει, κιχ όμως από γαύγισμα εεε... άντε κανένα νιαούρισμα και αυτό ούτε κλάμμα δε το λες, το ομολογώ ότι δεν την αγνοώ... είναι τραγικό σφάλμα? Όπως είπα γενικά είναι καλόβολο σκυλάκι, τη νύχτα δεν ενοχλεί και όσο λείπουμε δεν μας έχει κάνει κανένας "παράπονο" ότι σηκώνει τον κόσμο, ή μήπως θα μου βγάλει κανένα χούι αργότερα με τις μλκίες που κάνω???
Και κάτι τελευταίο. Τις καθημερινές σηκώνομαι στις 6 για την ταϊσω, να κάνει την ανάγκη της και να ασχοληθώ μαζί της, αλλά και να προλάβω να ετοιμαστώ κι εγώ. Το κακόμοιρο το ζωντανό έχει μπει στο "πρόγραμμα" και φυσικά αντιδρά αναλόγως... Τη έρημη την Κυριακή όμως, που φυσικά την ταϊζουμε στην ώρα της... εάν ξαναπέσουμε για λίγο χουζούρεμα ξεκινάει το κλάμμα και δε σταματάει! Αναμενόμενο θα μου πείτε.... ή μήπως όχι... Αυτό ήταν?? Τέρμα το χουζούρεμα???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97