Καλημερα παιδια!Ο Εκτορακος μου σε λιγες μερες γινεται 2 χρονων...οπως εχω αναφερει σε αλλα ποστ ειχαμε καποια προβληματα υγειας απο την αρχη που τον πηραμε!τη πεμπτη που μας περασε πηγαμε στον κτηνιατρο μιας και ο Εκτορας βδομαδα παραβδομαδα μου παθαινε ωτιτιδα,πηγαμε λοιπον μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο αλλεργια σε κατι απο το περιβαλλον,του χτυπαει μια αντισταμινικη και μας λεει σε 10 μερες να παμε παλι να μας δει,ωστοσο εγω πηγα απο περιεργεια να τον ζυγισω και βλεπω οτι απο την τελευταια φορα που τον ζυγισα 2 μηνες πριν που εκανε το χειρουργειο(στειρωση,κρυψορχια) μου εχασε 1 κιλο και κατι.Να επισημανω οτι δεν αλλαξε κατι στην ορεξη του,ουτε στη τροφη του,ουτε στην ασκηση του,του εδινα μαγειρευτο φαγητο και ξηρα,δυο φορες την ημερα,το ενα γευμα μαγειρευτο και το αλλο ξηρα!επειδη σκεφτηκα οτι μπορει να μην υπολογιζω σωστα την ημερισια δοση για τα κιλα του ειπα να του δινω μονο ξηρα για λιγες μερες μεχρι να ξαναπαω στο γιατρο να τον ζυγισω να δω μηπως εφταιγε αυτο κ εχασε το κιλο,σιγουρα δεν εχασε πολυ αλλα αφου δεν εχει αλλαξει κατι μου εκανε εντυπωση που το εχασε!απο τη μερα λοιπον που γυρισαμε απο τον γιατρο και του δινω πια μονο ξηρα το σκυλι μας κατουραει μεσα στο σπιτι,κατι που δε το εκανε απο οταν ηταν κουταβι,καθε μερα θα εχουμε και ενα ατυχημα και μονο οταν ειμαστε εμεις μπροστα,οταν λειπουμε δε κανει τπτ!υπαρχει περιπτωση το σκυλι να εχει στρεσαριστει επειδη του αλλαξα το προγραμμα του με το φαι?επειδη τον πηγα παλι στον κτηνιατρο που δε θελει να τον βλεπει?μηπως απο τη ζεστη?επισης τα σαλια του μυριζουν καπως σαν τυρι.αυτο μπορει να οφειλεται στη τροφη?συγνωμη για το σεντονι αλλα προσπαθησα να σας τα πω μαζεμενα μηπως κολανε μεταξυ τους.τη δευτερα θα παμε στο γιατρο παλι να δει τα αυτια του που παρεπιπτοντως ειναι μια χαρα και θα του τα πω ολα αυτα αλλα μεχρι τοτε θα ηθελα να μου πει καποιος τη γνωμη του η αν του εχει συμβει κατι παρομοιο,ευχαριστω