Στον ... Κυριο μου, με αγαπη.

ΜαριλεναΣ

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2010
47
0
Αθηνα
Αγαπημενε μου,
Θα ηθελα να ξετυλιξω στα ποδια σου, διπλα απο τα οποια αγαπαω να κουρνιαζω, τα αισθηματα μου για σενα.
Σε αγαπαω χωρις ορους, προυποθεσεις η ειδικες συνθηκες. Αδιαφορω αν εισαι πλουσιος η φτωχος, ομορφος η ασχημος, νεος η ηλικιωμενος, περιποιημενος η ατιμελητος. Εισαι ο αρχηγος της αγελης μου και ο σκοπος της ζωης μου ειναι να προστατευω εσενα, την οικογενεια σου, το σπιτι σου.
Χαιρομαι με τη χαρα σου και προσπαθω παντα να σε κρατω ευτυχισμενο. Θλιβομαι οταν εισαι λυπημενος χωρις ποτε να θελω να μαθω το γιατι. Οταν λειπεις, ζω μονο για να σε ξαναδω. Ο μονος φοβος μου ειναι να μην μ'εγκαταλειψεις. Το μονο που σου ζηταω ειναι να με φροντιζεις οσο ζω.
Θα σ'αγαπω παντα πιο πολυ κι απ'τη ζωη μου,
Ο Σκυλος σου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σε αγαπαω χωρις ορους, προυποθεσεις η ειδικες συνθηκες.
Εξαιρούνται τα μπιφτέκια που πρέπει να τα φτιάχνεις μεγαλύτερα απ' ό,τι τώρα και να τα μαγειρεύεις πιο συχνά...:eek::p (ΤΜ vrmode)

Εισαι ο αρχηγος της αγελης μου και ο σκοπος της ζωης μου ειναι να προστατευω εσενα, την οικογενεια σου, το σπιτι σου.
Αφού είσαι μια ξεχαζωμένη Ελληνίδα μικροαστή που δεν καταλαβαίνει ότι στην πραγματικότητα αρχηγός είμαι εγώ κι εσύ είσαι μαγείρισσα-αρχόντισσα των μπιφτεκιών....:eyecrazy::eyecrazy:

Οταν λειπεις, ζω μονο για να σε ξαναδω. Ο μονος φοβος μου ειναι να μην μ'εγκαταλειψεις. Το μονο που σου ζηταω ειναι να με φροντιζεις οσο ζω.
Για να μου φτιάχνεις μπιφτέκια.:paja1: Ο μόνος φόβος μου είναι να μη χάσω τα μπιφτέκια.:eyecrazy: Το μόνο που σου ζητάω είναι να με φροντίζεις όσο ζω και να μου φτιάχνεις μπιφτέκια.:flip: Κι άμα πεθάνω να έρχεσαι στον τάφο μου, όπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι που μελετάς, με προσφορές μπιφτεκιών στην ψυχή μου.](*,)](*,)

Θα σ'αγαπω παντα πιο πολυ κι απ'τη ζωη μου,
Ο Σκυλος σου.
Ω μεγίστη μαγείρισσα των μπιφτεκιών!:yes:

Με αγάπη περισσή,*agapoylas*

Το Μουφ:love::D:D:D:D:D

Υ.Γ. Σόρυ για τους σαρκασμούς, δεν κατευθύνονται προς την αρχική γράφουσα αλλά αποτελούν φιλοσοφικούς στοχασμούς δικούς μου με βάση τα χτεσινά εδώ.:roll: Επιπλέον με κάνουν να γελάω γιατί, ρε σεις, μου γράφετε αυτά τα λυπητερά κειμενάκια που είναι μεν ωραία, αλλά με παίρνουν τα ζουμιά.:p :D:DΒεβαίως σας το έχω κάνει κι εγώ αυτό διότι σας έστειλα ένα χειρότερο πέρσυ και σας έκανα χάλια....:rolleyes:

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αχ Αυτό το Μουφ, θα γινόταν ωραίο παιδικό στην tv.
Πως ο σκρουτζ όταν σκέφτεται τα λεφτά τα μάτια του έχουν δολάρια μέσα, του Μουφίου θα έχουν μπιφτεκάκια με μανιτάρια σωτέ και ελβετικό τυρί. Σάρα νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις να γράφεις το σενάριο!!

ΜαριλεναΣ

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2010
47
0
Αθηνα
:-?:-?:-? Συγγνωμη που δεν μπορω να καταλαβω ολα αυτη τη μπιφτεκοκατασταση. Ισως γιατι δεν φτιαχνω στο σκυλο μου μπιφτεκια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις καθόλου άδικο...:) Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι και σοβαρά μάλιστα...:D:D Πώς ήταν ο Γκάρφιλντ ο γάτος, θα έχουμε και το Μουφ.:rolleyes: Μακάρι να μπορούσα να ζωγραφίσω και κόμικ αλλά δεν πιάνει το χέρι μου...:(

Μαριλένα, έχεις χάσει επεισόδια.:D:D Μιλάω για το σκύλο μου που πουλάει την ψυχή του και στο διάολο για μπιφτέκια με πατάτες το φούρνο και σάλτσα ντομάτα...:p:p:D:D:D Στο άλμπουμ του τον έχω φωτογραφίες κιόλας να τα ... μαγειρεύει: λιποθυμάει μπροστά στο φούρνο και έρχεται μετά και μου γαυγίζει όταν είναι καιρός να τα γυρίσω και μετά να σβήσω το φούρνο!!:flip: Ευτυχώς δεν έχει μάθει να τον ανοίγει διότι αλί και τρισαλί τότε!!:rolleyes:

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
:-?:-?:-? Συγγνωμη που δεν μπορω να καταλαβω ολα αυτη τη μπιφτεκοκατασταση. Ισως γιατι δεν φτιαχνω στο σκυλο μου μπιφτεκια!
Α σύντομα θα καταλάβεις τι έστι Μουφ μην ανυσηχείς. Θα σου πει η Σάρα. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δες το άλμπουμ του και διάβασε τα σχόλια και θα με θυμηθείς... Σκέτη τρέλλα! Το άλμπουμ του θα το βρεις στη σελίδα με το προφίλ μου. Έχει τίτλο 'Ατταλος Α' "Μουφ" Σωτήρ και Γαλατοκτόνος. Δηλαδη Μιφτεκοκτόνο θα έπρεπε να τον βγάλω αλλά τελοσπάντων.:p:D:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μουφάκι που είσαι καλό μου........?? Που είναι το αγόρι μας......?7993-pentanostima&.jpgSorry Sara ....δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!!! Μου αρέσει που το Μουφ έχει αυτή την αδυναμία στο μπιφτέκι!!! Μαριλένα πολύ ωραίο το κειμενάκι σου πραγματικά αλλά παρασυρθήκαμε με το Μουφ όπως πάντα.

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μουφάκι που είσαι καλό μου........?? Που είναι το αγόρι μας......?View attachment 12113Sorry Sara ....δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!!! Μου αρέσει που το Μουφ έχει αυτή την αδυναμία στο μπιφτέκι!!! Μαριλένα πολύ ωραίο το κειμενάκι σου πραγματικά αλλά παρασυρθήκαμε με το Μουφ όπως πάντα.
Δεν βλέπω μανιταράκι σωτέ όμως και θα στεναχωρηθεί ο Άτταλος! :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αστεία-αστεία, τα μπιφτέκια δεν είναι τελείως άσχετα με το κειμενάκι της Μαριλένας. Πολλοί ειδικοί εικάζουν ότι οι σκύλοι απλώς μαθαίνουν να πατάνε τα κουμπάκια μας και μάλιστα εγκαθιστούν και καινούρια κουμπάκια για να πατάνε στο μέλλον, προκειμένου να τους φροντίζουμε και να πέφτουμε θύματα του ανθρωπομορφισμού μας. Άλλωστε έχει πολλάκις συζητηθεί ευρέως το ζήτημα του αν αγαπάνε οι σκύλοι όπως καταλαβαίνουμε εμείς οι άνθρωποι την αγάπη. Είχε φτιάξει και ένα τρομερό ντοκυμαντέρ επ' αυτού το BBC που λεγόταν "The Canine Conspiracy". Νομίζω μόνο με κατέβασμα το βρίσκει κανείς διότι δεν έχει βγει σε DVD.

Στο μεταξύ θαυμάστε τα πραγματικά μπιφτέκια που αγαπάει ο Άτταλος (το Μουφ) με τη σάλτσα ντομάτα και τις πατάτες Russet (τις ντόπιες κόκκινες). Τα σωτέ μανιτάρια και το ελβετικό τυρί είναι το αναγκαστικό κακό όταν δεν υπάρχουν τα πρώτα μπιφτέκια με τη σάλτσα ντομάτα. Το βλέμμα του Μουφ στη φωτογραφία δείχνει αναμονή: