Στη Σλοβενία για agility

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Η Σλοβενία είναι μια πραγματικά υπέροχη χώρα όσο την έζησα. Οργανωμένη, καθαρή και καταπράσινη. Αραιοκατοικημένη και πλην της πρωτεύουσας, τα σπίτια ήταν όλα το πολύ δίπατα και με κεραμίδι. Για να πάρετε μια ιδέα, πρόχειρες φωτό από το αμάξι:

Καφεδάκι μετά σκύλου. Καλά εκεί δε πίνουν κρύο καφέ, shake ήτανε!

Φτηνή βενζίνη (δε θυμάμαι αν είναι FYROM, Σερβία, Κροατία ή Σλοβενία αλλά η πρώτη ήταν η φθηνότερη).

Ποδηλατόδρομοι και ποδηλατικά μονοπάτια παντού

Νομίζω ότι είχαν εκπτώσεις...

Κι έτοιμα χορτοφαγικά σάντουϊτς!!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Για να μην υποτιμάμε και τη χώρα όμως, προτιμήσαμε τις επιπλέον 2 μέρες να τις περάσουμε στις Σέρρες απολαμβάνοντας τις ελληνικές ομορφιές.

Η καθιερωμένη επίσκεψη στο κοντινό πάρκο για πιπί και παιχνιδί

Και να δοκιμάσουμε τα κόλπα της φίλης μας της Λώρας, agility στις κούνιες.

Ξεκινήσαμε με βόλτα στον Λαϊλιά

Ένα καταπράσινο βουνό, με άπειρα μυγάκια...

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Για τη λίμνη Κερκίνης χρειάζεται ξεχωριστό post καθώς είναι ιδιαίτερα μεγάλης βιολογικής αξίας και διεθνούς σημασίας υδροβιότοπος.
Τόσες φορές, τόσο κοντά, επιτέλους κατάφερα να πάω με το Μπλουζάκι.

Εντυπωσιακά νεροβούβαλα!

Νεαρά φλαμίγκος που δεν ταξιδέψαν.

Υπάρχουν τουλάχιστον 300 είδη πουλιών. Είδαμε πολλούς πελεκάνους.

Και άπειρους κορμοράνους

Ο ήλιος δύει, δροσίζει, πάμε γι άλλα.

Πραγματοποιώ ένα παιδικό μου όνειρο. Ιππασία με το σκυλί μου. Έστω όχι με δικό μου άλογο.

Η Μπλου είχε ξαναδεί από κοντά άλογο καθώς υπήρχε ένα σε ένα οικόπεδο που τη πήγαινα καθημερινά βόλτα παλαιότερα. Δεν είχε δει όμως ανθρώπους να τα καβαλάνε και στην αρχή δίσταζε να έρθει και κρατούσε αποστάσεις. Τη φώναζα, της έλεγα μπράβο και γρήγορα το ξεπέρασε και έφτασε να οδηγεί τη βόλτα. Δυστυχώς όλες οι έφιππες φωτό ήταν τραγικά κουνημένες.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αυτες ειναι εμπειριες ζωης! Ευχαριστουμε που τα μοιραζεσαι μαζι μας!
Πραγματικά ήταν εμπειρία ζωής και χαίρομαι που τη μοιράστηκα με τη σκυλίτσα μου.
Για agility ξεκίνησα, ε; Aντε να διαλέξω action φωτoz τώρα...

Υποδεικνύοντας το εμπόδιο ύψους

Μαθαίνουμε να το περνάμε διαγώνια για κέρδος χρόνου

Dog walk

Στοπ στην τραμπάλα

Το αγαπημένο των περισσότερων σκύλων, τούνελ

Πιθανότατα εξηγώντας τα ελληνικά δεδομένα...

Μια ροδιά για χαβαλέ, μιας και δεν τη χρησιμοποιήσαμε

Οδηγίες. Μια μεγάλη δυσκολία για μένα ήταν να θυμηθώ τις πολύπλοκες διαδρομές που μας έβαζε.

Εκεί τα poles δεν είναι ούτε 5, ούτε 6, ούτε 8. 12 παρακαλώ αλλά με λίγες αποτυχημένες προσπάθειες τα καταφέραμε!!

Περνώντας κάποια εμπόδια εσωτερικά και κάποια εξωτερικά

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Στην τάξη μας τα μισά περίπου σκύλιά ήταν border collies, ένα kelpie, ένα bearded collie, 2 aussies, ένα ημίαιμο bc, 3 shelties, ένα havanese κι ένα mudi νομίζω.
Ένα ζευγάρι Γάλλων είχε 2 απίστευτα bc, πολύ εκπαιδευμένα και προπονούνται μια φορά την εβδομάδα με τον 45 φορές πρωταθλητή τους. Να τα βλέπεις και να τα χαίρεσαι. Κάνανε τη διαφορά.
Παρόλο που η Μπλου είναι πίσω σε προπονήσεις και χειρισμό, τα πήγε καλά με προθυμία να μάθει και πολύ καλή συνεργασία χωρίς να κάνει τα δικά της όπως τα άλλα ή να μπλοκάρει. Έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας αλλά πιστεύω θα τα πάμε καλά.

Διαγώνια και το dog walk αλλά να μη χάσουμε την επαφή

Στέλνοντας μπροστά

Πιέζοντας κάτω την τραμπάλα

Θεωρία και αλλαγές για το β' μέρος.

'Watch' στο σκεπαστό (όταν μας έπιασε βροχή) γιατί έκανε του κεφαλιού της

Ασκήσεις για αλλαγή κατεύθυνσης

Θεωρία μετά την πίτσα

Επιβράβευση για καλή εκτέλεση

Ασκήσεις για τον έλεγχο των πίσω ποδιών

Επισκέψεις για δροσιά

Ουφ αυτά για τώρα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συγνωμη αλλά θα το πω. Απ'ολα τα τοπία που έχεις δείξει (που για κάποιο λόγο οι συμφορουμίτες βρίσκουν όμορφα....:rolleyes::rolleyes:) το ελληνικό της λιμνης είναι απειρως ομορφότερο. Η Σλοβενία ως τοπίο τι σας λέει βρε παιδιά??:p

Οσο για τις agilito-περιπέτειες σας, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!! Είστε σούπερ οπως πάντα! Εξαιρετικό φαίνεται και το σεμινάριο!!! :):)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η Σλοβενια δεν ειναι αυτα που εδειξε η Νοελα απο τη διαδρομη προς τον προορισμο της με το αυτοκινητο. Η χωρα αυτη εχει και λιγο Αλπεις και ειναι πανεμορφη. Επισης λιμνες-ποταμια-σπηλαια και παρα πολλα αλλα αξιοθεατα...:)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μπραβο ρε παιδια ωραια , παντα τετοια.Agility ε?
Χμ ,''Φιντελ πιασε 2 μπυρες , παω να γυρισω τα λουκανικα''.
Να στε παντα καλα και να ξαναπατε , να μας μεταφερετε ωραιες εμπειριες.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Φοβερή παρουσίαση και καταπληκτικές φωτογραφίες!!!
Η Μπλου όπως πάντα υπέροχηη!!!!
Ευχαριστώ πολύ που με έκανες να νιώσω λες και ήμουν εκεί!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Η Σλοβενια δεν ειναι αυτα που εδειξε η Νοελα απο τη διαδρομη προς τον προορισμο της με το αυτοκινητο. Η χωρα αυτη εχει και λιγο Αλπεις και ειναι πανεμορφη. Επισης λιμνες-ποταμια-σπηλαια και παρα πολλα αλλα αξιοθεατα...:)
Μπραβο!!! υπεροχες φωτο, μια μαγευτικη διαδρομη σε μια καταπληκτικη χωρα!!!!
Ετσι Ice.....μια ζωγραφια αυτoς ο τοπος....

Αχ! Επιτελους θα εχουμε "δουλεια" απο το Φθινοπωρο!!!!! αντε γιατι και το healwork to music το βαρεθηκαμε! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Όσα μπράβο και να ακούσεις θα είναι λίγα..Υπεροχη διήγηση και φωτογραφίες, μας ταξίδεψες και μας εκανες να ονειρευόμαστε σκυλους εκπαιδευμένους σαν την μπλου...(καλά δεν παίζει αυτό πολύ αλλά τα όνειρα είναι δικαίωμα όλων!!) :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολλά πολλά μπράβο!
Οι περιγραφές και οι φωτογραφίες σου ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!
Πάντα τέτοια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καταπληκτικές φωτογραφίες και καταπληκτικό ταξίδι, Νοέλα! :) Πάντα τέτοια! Και όντως, κούκλα η Μπλου, πάντα όμως είχα αδυναμία στα μπλεμερλόπουλα!:D Μ' άρεσαν ιδιαίτερα οι σερραίϊκες φωτογραφίες διότι μια παιδική μου φίλη πρόσφατα μετακόμισε στις Σέρρες και γκρινοκοπάει και βρίζει τους πάντες και τα πάντα. Προσωπικά πιστεύω ότι φταίει η ίδια και όχι οι Σέρρες και χαίρομαι που έχω δίκιο. :)

Το μόνο που με κάνει να ξυνίζω τα μούτρα μου από το όλον είναι το ότι τα Μούφια στον εκεί διαγωνισμό agility είναι μειονότητα!! Διαμαρτύρομαι εντόνως!:p:D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Σάρα, εμείς αγαπάμε Σέρρες. Πέραν του ότι εκεί βρίσκεται η μοναδική πίστα για μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα, έχει καλό και φτηνό φαϊ και πολύ πράσινο. Κι εγώ τους βρίζω γιατί ενώ έχουν τόση άπλα μένουν σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες.

Άργησα λίγο αλλά ξετρύπωσα τις φωτό από τον αγώνα που έγινε την τελευταία μας μέρα στο Portoroz. Τράβηξα άπειρες αλλά σας βάζω να δείτε διάφορα σκυλιά, σε διάφορα εμπόδια.

Ο πρώτος μας αγώνας... ως θεατές ακόμα.

Τσίτες στην εκκίνηση

Περνώντας τους σένσορες της εκκίνησης

Στο dogwalk

Στήσιμο για εκκίνηση

Κι όμως!

poles

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030