Στημένες εκθέσεις?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ξέρω μια που θα γίνει (αν δεν κάνω λάθος στην Πιερία) για να βουλώσουν τα στόματα όσων αντιδρούν στο καθεστώς που ελέγχει αυτήν την στιγμή γνωστό αμαρτωλό όμιλο…

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Οι ειδικές εκθέσεις, φίλε Dasty, (όπως πολύ καλά ξέρεις) έχουν κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό. Μια ειδική απαλλάσσει έναν όμιλο από τις πραγματικές του υποχρεώσεις και όσοι αντιδρούν στα κακώς κείμενα του διοικητικού, παίρνουν το CAC τους και κάνουν τις αντιρρήσεις τους γαργάρα…

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ δεν ξέρω για καμία (δεν μπορώ να το αποδείξω)

είμαι όμως σίγουρος για μια και φοβάμε πολύ ότι δεν είναι η μόνη.

από εκεί και πέρα.

για ότι λέει η Rottie....................

δεν θέλω να το πιστέψω ότι έτσι θα γίνει :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Διαφθορά υπάρχει παντού. Σε εκθέσεις του εξωτερικού έχω δει, βγήκε στη φόρα και η ταρίφα. :evil:

Το κακό είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις μένουν φήμες. Σε δύο περιπτώσεις είδα να αλλάζει κάτι στον τρόπο που διοργανώθηκαν επόμενες εκθέσεις (καθιερώθηκε κλήρωση των κριτών ακριβώς πριν τον αγώνα).

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Εγω εχω την αποψη οτι ειδικα στις μεγαλες εκθεσεις ομιλων του εξωτερικου οι τιτλοι απονεμοναται κατα βαση με με face control.

Δεν λεω οτι τα σκυλια που παιρνουν τις πρωτες θεσεις δεν ειναι εξεραιτικα αλλα για πες μου DASTY πιστευεις οτι αν παρουσιαζες στο ΚS του ADRK εσυ και οχι ο Oliver τον Ben vom Langen Grund θα επερανες τον τιτλο του KS????

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
asli said:
ρε καλα κανω και εχω ημιαιμο εχω το κεφαλι ήσυχο.... δεν συμμετέχω !!!!! :eyecrazy: :eyecrazy: :eyecrazy: :eyecrazy:
Άσε ρε Γιαννάκη…. Αλλού είσαι στα χωράφια σου και αλλού νομίζεις ότι θα αλωνίζεις? Μαζέψουυυυ :wink: :lol: 8)

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
S13 said:
Δεν λεω οτι τα σκυλια που παιρνουν τις πρωτες θεσεις δεν ειναι εξεραιτικα αλλα για πες μου DASTY πιστευεις οτι αν παρουσιαζες στο ΚS του ADRK εσυ και οχι ο Oliver τον Ben vom Langen Grund θα επερανες τον τιτλο του KS????

Είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήμουν στη θέση να το κάνω και να γινότανε!
40' ντάλα ήλιος τρέξιμο και ο σκύλος φρεσκαδούρα στο θελώς!

Πια ιτιάν απορία σου τελικά?

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Εγω εχω την αποψη οτι ειδικα στις μεγαλες εκθεσεις ομιλων του εξωτερικου οι τιτλοι απονεμοναται κατα βαση με με face control.

Συμφωνειτε η οχι με το παραπανω σχολιο??

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
S13 said:

Συμφωνώ με το σκεπτικό. Και πολλές φορές δεν είναι εξαιρετικά σκυλιά, είναι μέτρια για να μην πω άσχημα

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
η ειδικες εκθεσεις εχουν διώξει τον απλο ιδιοκτήτη και εχουν μείνει
μονο 2-3 εκτροφεις που τα "μοιράζοντε " συν της άλλης γίνονται
σχεδον μονο ατικη!
ετσι ο καθε νεος λεει "α εδω ειναι για λιγους" :cry:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
S13 said:

Συμφωνειτε η οχι με το παραπανω σχολιο??

Όχι :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κανείς δεν ξέρει τι παίζεται κάτω από το τραπέζι και εάν ξέρει δεν μπορεί να το πει ή εάν το υποψιάζεται δεν μπορεί να το αποδείξει…
Αυτό που θέλουμε όμως όσοι αγαπάμε τη φυλή είναι να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όσοι διοικούν αυτή τη στιγμή τον Όμιλο. Αυτή η κατάσταση μας πληγώνει όλους…

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Τί έγινε ρε παιδιά ???????

Στημένες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με χρήματα, δεν πιστεύω ...
Φίλοι όμως υπάρχουν παντού, δεν είναι κακό, αρκεί να μην γίνονται καταφορες αδικίες ... αν έπαιρνα έναν παγκόσμιο και έπαιζα εδώ (θέλω να ) πιστεύω ότι δεν θα έχανα ...

Επίσης οι κριτές πάσχουν πολλές φορές, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα ... καλα είναι κι έτσι ... λέμε τώρα ...

Face control ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, μην κρυβόμαστε πισω απο το δάχτυλό μας ... face control υπάρχει παντού ... adrk, ifr, που ξέρω από rott είναι 100% σίγουρο ... διαφωνώ όμως ότι παίρνουν τίτλους σκυλιά που δεν τους άξιζαν με τίποτα ... τώρα αν ο τάδε σκύλος κατά την άποψη του καθενός ήταν καλύτερος, δεν ξέρω, λογικό είναι να υπάρχουν αντιρρήσεις ... S13 και εγώ στον Ben θα το έδινα ... μην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο Adrk είναι ένα μεγάλο χωριό ... άρα εκ της ατόπου ο Ben ήταν ο καταλληλότερος 100% για μένα ... εκεί δεν παίζει ρόλο μόνο η μορφολογία, αλλά και η φυσική κατάσταση και το νεύρο, το οποίο ξεχείλιζε από τον Ben ... ο Djuke άκυρος ... Yoy (για μένα) λίγος, είναι και του Σέρβου πιά ... άρα τί έμεινε ??????

Σχετικά με ΟΦΙΡΕ ...
Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις στημένη μία έκθεση για τον τρόπο που θα γίνει ... στημένη είναι εκ της γεννήσεώς της ΑΝ γίνει, από την στιγμή που δεν εξυπηρετεί άλλον σκοπό εκτός της διατηρησης του υπάρχοντος καθεστώτος που ΣΒΗΝΕΙ το rottweiler ... άρα όποιος πάει το αποδέχεται, άρα οι μισοί δεν θα πάνε άρα τί στημένη? Παρωδία - ίσως ....

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Asli, αν γινονται, οι γκελες, ΔΕΝ γινονται στις ειδικες του Ντομπερμαν...Οι "κρατουντες" τον "εχουν πιει" ουκ ολιγες φορες σε αυτες (Οταν βεβαια δεν αξιζουν). Αλλου κοιτα. Και ειδικα στην αγνη επαρχια...

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
BasKal said:
Asli, αν γινονται, οι γκελες, ΔΕΝ γινονται στις ειδικες του Ντομπερμαν...Οι "κρατουντες" τον "εχουν πιει" ουκ ολιγες φορες σε αυτες (Οταν βεβαια δεν αξιζουν). Αλλου κοιτα. Και ειδικα στην αγνη επαρχια...

γενικα μιλω !