Να πω λιγακι την φιλοσοφια μου οσο αφορα τον σκυλο:
οταν τον βρηκα διαβασα απειρα Φορουμ,αρθρα,βιβλια για την εκπαιδευση του κτλ
καποια απο αυτα τα υιοθέτησα και καποια οχι...
καποια τα βρηκα υπερβολικα κατα την γνωμη μου, δεν ειναι στριατιωτης ο σκυλος να κανει ολα αυτα..ετσι απο την στιγμη που η συμπεριφορα του ηταν αψογη δεν τα θεωρησα σημαντικα.
ενα παραδειγμα το να προχωραει ακριβως διπλα μου στην βολτα. απο την στιγμη που ο σκυλος δεν με τραβολογαει και πηγαινει με το λουρι που μακραινει ποτε μπορστα και ποτε πισω η στο πλαι να μυριζει οπου θελει και με το που πω "εδω" ερχεται, σε περιπτωση πχ αμαξιου ,δεν υπηρχε λογος να πηγαινουμε αγκαζε..τεσπα και καποια αλλα τετοια μικρα.
στα μεζεδακια τωρα που ειναι κ το θεμα μας.
Ρε γμτ δεν μπορω πχ να ψηνουμε μπριζολες και να μην του δωσω την λιχουδια του! κριμα δεν ειναι? να μυριζει ολο το σπιτι κρεας κ αυτος τι? στο πηγαδι κατουρησε?
γενικα οοοολοι λενε να μην δινεις τπτ...θα ζησει περισσοτερο και χωρις προβληματα..
Οκκκκ μα κ σε εμενα λενε να κοψω το καπνισμα και να μην βαζω πολυ αλατι κτλ κτλ..
θελω να πω αν κ ξερω οτι θα πεσουν ολοι να με φανε οτι κ στην δικη μας ζωη κανουμε καταχρησεις κ τα βρισκουμε μπροστα μας..μεγαλωνουμε και αρχιζουν μετα, και μας κοβουν το ενα κ μας κοβουν το αλλο(τηγανητα αλατι καπνισμα βαλε οτι θελεις)..
ε μια ζωη την εχουμε οταν ερθει πραγματικα η ωρα τα κοβουμε αναγκαστικα...
στον Γκουφακο γιατι πρεπει απο τωρα να ζησει και να πεθανει με την κροκετα?
οκ δεν θελω να ειναι χοντρος ,ακομα αν κ στρογγυλεψε, ειναι ενταξει..
τον τρεχω αρκετα,παμε μεγαλες βολτες και σκεφτηκα οτι η μια τροφη ακριβη κ light θα εχει μεσα ολα τα απαραιτητα και να χασει λιγο και να ειναι καλη σε βιταμινες η οτι αλλο τελος παντων χρειαζεται!
ενταξει εχουμε κοψει τα πολλα μεζεδακια γιατι πριν του διναμε και βλακειες το παραδεχομαι..
το προσπαθουμε και εκει να μην δινουμε τσαμπα λιχουδιες(παραδειγμα μια τηγανιτη πατατα, την θεωρω τσαμπα, που του εδωσε η αδερφη μου προχτες και της φωναξα,ενταξει αυτο δεν θα του λειψει) αλλα οταν πχ εχουμε μακαρονια με κιμα μια κουταλια κιμα του βαζω στις κροκετες και νιωθει ευτυχισμενος! ε αυτο δεν θα το κοψω.