Στειρωμένος αρσενικός και επιβάσεις

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
:eek:
αρχικά το είχα υποψιαστεί
αλλά τώρα το είδα και με τα μάτια μου........

Ο κύριος Μάρκος μας (κοκόνι αρσενικό καταπληκτικής μορφολογίας και ταπεραμέντου αλλά εκτός εκτροφής λόγο ελαφρού προγναθισμού και στειρωμένος εδώ και 6 μήνες) συγκατοικεί με τις κυρίες Μπέμπα και Αρετή (κοκόνες και οι δυό εξαιρετικής μορφολογίας ,αστείρωτες και εν αναμονή του τρίτου οίστρου για να δούμε την εκτροφική τους πορεία) όλα τα κοκονάκια είναι ΒΕΑ 3 και όλα επίσης επιτεύγματα της δουλειάς του κυρίου Στέλιου (καθώς και της επιμονής του τύπου του κοκονιού μέσα στους αιώνες:) )

οι εν λόγο κυρίες λοιπόν διάγουν τον δεύτερο οίστρο τους
κατα την διάρκεια του πρώτου οίστρου ο κύριος Μάρκος ήταν απών καθότι είχε πάει μία βόλτα μέχρι την κυρία Ταπούτη για να του αφαιρεθούν τα αναπαραγωγικά όργανα που έχουν ως χρέος την διατήρηση των σπερματοζωαρίων σε ετοιμότητα....καταλαβαίνετε πιστεύω ότι περιγράφω χαριτωμένα και χιουμοριστικά την ορχεκτομή :cool:

τώρα λοιπόν παρατήρησα πως το κάθαρμα (ο Μάρκος) είχε εμφανείς τάσεις για επίβαση τις οποίες εχθές και σήμερα εκτελεί αδιακρίτως μπροστά μου :eek::eek::eek: καθότι και οι κυρίες κοκόνες όντας έρμαια των ορμονών τους επιθυμούν τα μάλα μία δύο ή και τρίς επιβάσεις ίσως καθημερινώς
να σημειώσω ότι η κυρία Αργώ είχε τον οίστρο της προ μηνός και ο κύριος Μάρκος πάλι έδειχνε ορεξάτος ,αλλά βέβαια σε καμία περίπτωση δεν διανοήθηκε να αποπειραθεί να καβαλησει καθότι η Αργώ είναι ζόρικο θηλυκό ,εντελώς Α στην αγέλη και κατα πάσα πιθανότητα θεωρεί εμένα και μόνο εμένα ως Α αρσενικό αφού τον άμοιρο τον Μάρκο τον ξυλοφορτώνει τακτικά,τότε είχα θεωρήσει απλά ότι ναι μεν δεν έχει όρχεις αλλά ακόμα οι ορμόνες του λειτουργούν κανονικά άρα έχει και ορμές

κάπου εδώ να πώ ότι δυστυχώς ο ειδικός μας λείπει και δεν μου είναι πρόχειρος ίνα ενημερωθεί δια του παραδόξου της φύσης του οποίου και με έκανε άθελά του θεατή
σε αντίθετη περίπτωση θα είχα και την δική του άποψη να μοιραστώ μαζί σας
τώρα έχω μόνο την έκπληξή μου :eek::p
....και έναν ενδόμυχο θαυμασμό για την αστείρευτη λίμπιντο της φυλής ή έστω του συγκεκριμένου δείγματός της :)

λοιπόν
η στείρωση ήταν επιτυχής σίγουρα-είναι πασιφανές άλλωστε:)
και η επίβαση(κι απο ότι βλέπω τώρα που γράφω καλύτερα να πώ οι επιβάσεις) είναι πλήρης και ολοκληρωμένες..........

τι γίνεται???
τι να κάνω?
έχετε παρόμοια εμπειρία κανείς?
να τα διακόψω δεν βλέπω τον λόγο
να τα περιορίσω/απομονώσω?
μήπως είναι και καλό τελικά αυτό?

ποιός το περίμενε ?

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Πλάκα κάνεις! Φαντάσου εγώ που θα τον έχω αστείρωτο τι με περιμένει.

Βέβαια εσύ έχεις και 3 κυρίες μέσα στο σπίτι.

Πάρε τον κ.Στέλιο, γυρνάει σήμερα/αύριο σίγουρα.

Ρε τα άτιμα:D

Όταν λες οι επιβάσεις είναι πλήρεις και ολοκληρωμένες τι εννοείς:confused::confused::eek:
Σόρυ αν πρέπει να μου το κάνεις νιανια:)

Last edited:

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Να τους αφήσεις να το ευχαριστηθούν! Το έχω ξαναδεί στα σκυλιά μιας φίλης, και εκείνη πήρε τηλ. τον κτηνίατρο τρομαγμένη και της είπε αυτό ακριβώς : Άστα να το χαρούν!!!
Η πιθανότητα ψευδοκύησης υπάρχει όπως και να είναι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Και η ψευδοκύηση να μην ήταν (δεν το ήξερα, εδώ δεν ήμουν σίγουρη αν γίνεται αυτό που λέει ο Βαγγέλης ή το κάνουν μόνο οι αυστρ.ποιμενικοί)
...
γιατί να αφήσω τον αρσενικό μου, χωρίς λόγο, να πιστεύει ότι είναι ο... επιβήτωρ... της γειτονιάς?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να τους αφήσεις να το ευχαριστηθούν! Το έχω ξαναδεί στα σκυλιά μιας φίλης, και εκείνη πήρε τηλ. τον κτηνίατρο τρομαγμένη και της είπε αυτό ακριβώς : Άστα να το χαρούν!!!
Η πιθανότητα ψευδοκύησης υπάρχει όπως και να είναι.
Tι να ευχαριστηθούν το ειδύλλιο?

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
:Πιστεύεις δηλ. οτι το sex στα ζώα γενικά δεν τα ευχαριστεί; Γιατί μπορεί να είναι μόνο θέμα ορμονών συγκεκριμένων ημερών αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τα ευχαριστεί όταν το θέλουν :)
Πάντως αυτό είπε ο κ. Μπάτσας (κτηνίατρος) στην φίλη μου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν θα κάνουμε συζήτηση αν ευχαριστιούνται τα σκυλιά το σέξ-παρακαλώ πολύ.

:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
:Πιστεύεις δηλ. οτι το sex στα ζώα γενικά δεν τα ευχαριστεί; Γιατί μπορεί να είναι μόνο θέμα ορμονών συγκεκριμένων ημερών αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τα ευχαριστεί όταν το θέλουν
Πάντως αυτό είπε ο κ. Μπάτσας (κτηνίατρος) στην φίλη μου.

Έχεις λανθασμένη έννοια της φύσης του σκύλου.
Αν θες ενημερώσου :

Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μόλις γίνει η στείρωση υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα ως προς τις ορμές ή απαιτείται να περάσει ενα χρονικό διάστημα ?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και για να μην μπερδευτεί κανείς επειδή αρχίσαμε να μιλάμε για ζευγάρωμα

ο αρσενικός είναι στειρωμένος.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Μόλις γίνει η στείρωση υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα ως προς τις ορμές ή απαιτείται να περάσει ενα χρονικό διάστημα ?
σαφώς και δεν είναι άμεσα τα αποτελέσματα
οι ορμόνες δεν είναι συγκεντρωμένες στους όρχεις ώστε να τους κόβεις και να ...τελειώνουν

αλλά άλλο να έχει ορμές
και άλλο να είναι πλήρως λειτουργικός 6 μήνες μετά.
και τελικά το θέμα είναι αν μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα απο όλο αυτό. :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Τις προάλλες παρατήρησα και εγώ στον Σαν κάτι παρόμοιο..
Αυτό το μήνα κλείνει 5 μήνες απο την στείρωση!Καθώς έτρωγε παρατήρησα οτι είχε βγει όλο το μόριο του έξω και ήταν κάπως ανήσυχος..
Μετά του απέσπασα την προσοχή για να ξεχαστεί και του ξανά μπήκε μέσα!Ήταν η μόνη φορά που παρατήρησα κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ούτε τον κτηνίατρο μας δεν ρώτησα..:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν σημαίνει πως είναι ορμές..θα παρατηρήσετε πως παίζει ρόλο και η στάση του σώματος (ιδίως σε καθιστή θέση).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ki όμως Kokoni, ίσως αν συζητούσαμε εάν τα σκυλιά ευχαριστιούντε το σεξ να και γιατί το κάνουν εξ αρχής να βοηθούσαμε κάποιους να αλλάξουν μυαλά και να μην ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους.
Όσο για την δική σου περίπτωση εγώ δεν βρίσκω σε τι βλάπτει να αισθάνεται ο αρσενικός σου επιβήτορας , και ας μην είναι, εδώ αισθάνονται άνθρωποι έτσι που δεν είναι και δεν τρέχει και τίποτα :p , απλώς βεβαιώσου ότι δεν θα υπάρξει θέμα ψευδοκύησης στις θηλυκές σου γιατί αυτό όντως θα είναι πρόβλημα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σε ενα αρσενικο το οποιο εχει στειρωθει μπορει να παραμεινει η συμπεριφορα αυτη αν πριν στειρωθει ειχε χρησιμοποιηθει για αναπαραγωγη. Με αλλα λογια αν ειχε σεξουαλικες εμπειριες ο σκυλος πριν στειρωθει αυτες δεν σταματανε παντα μετα τη στειρωση. Αυτο που ξερω εγω απο οτι εχω διαβασει κι ακουσει απο κτηνιατρο, ειναι οτι απο εδω και περα δεν ειναι ορμονικο το θεμα αλλα ειναι θεμα καθιερωμενης συμπεριφορας.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Και στειρωση να γινει καποιες συμπεριφορες δεν κοβονται εντελως. Η χακτηριστικη κινηση του καβαληματος θα μειωθει σιγουρα αλλα δεν θα εξαλειφθει. Γλυτωνεις απο διαφορα αλλα βεβαια απο καβγαδες με αλλα αρσενικα, εγγυμοσυνες, καρκινους κτλ. Δεν ξερω τι ακριβως τα παρακινει. Να ειναι η γενετησια ορμη δεν το νομιζω γιατι δεν παραγει πλεον ορμονες. Εδω οι δικες μου οι λεσβιες που ειναι χρονια στειρωμενες αν δεις τι κανουν δεν θα το πιστευεις. Καυαληματα εναλαξ με τη μεγαλη να ειναι συνηθως ο επιβητορας. Καυαληματα κλασικα αλλα και καυαληματα απο μπροστα σε συνδιασμο με αερογ@μιες. Μιλαμε το γελιο.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μιας και ήμουν αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος (ναι πουλάω φωτό :p) , δε μιλάμε απλά για καβαλήματα αλλά για την πλήρη πράξη μέχρι τέλους, με τα μεθεόρτια... :rolleyes:
Ο τσοπάνης μου δεν έχει ιδέα ότι είναι στειρωμένος, δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά δεν έφτασε και μέχρι εκεί ποτέ.

Έχω ακούσει ότι συμβαίνει αλλά δε γνωρίζω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην υγεία. Θα πάρω και τη γνώμη της κτηνιάτρου μου.