Στεγνό καθάρισμα

victoras21

Active Member
9 Μαϊου 2015
29
5
30
Νικαια
Καλησπέρα και καλεί χρονιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι λέει αυτό το προϊόν αν είναι καλείς ποιότητας να το χρησιμοποιήσω στο σκύλο μου. Ο σκύλος μου είναι ο Δίας ημίαιμο "λαβρατορ" με κυνηγόσκυλο 15 μηνών και 26 κιλά.

Όταν ήταν μικρός μου είχε βγάλει "εκγενετις" [ατοπική μυκητίαση] και φοβάμαι να χρησιμοποιώ συσκευάσματα μην τυχόν του ξαναβγεί [Δεν ξέρω αν ξαναβγαίνει οι αρρώστια]. Το προϊόν το πήρα από τα JUMBO είναι το ALKMAR ορίστε και φωτογραφία.

Αυτά ήθελα να ρωτήσω καλεί χρονια σε όλους . Ευχάριστο εκ τον προτέρων.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
καλησπέρα έχεις ένα πολύ όμορφο σκύλο με το τέλειο τρίχωμα για να μένει καθαρός..
καλύτερα να μην χρησιμοποιείς τέτοια σκευάσματα μια και είχες στο παρελθον θεματάκια
( φύλα τα ρουχα σου να έχεις τα μισα)
πάρε μια ωραία βούρτσα για κοντότριχα σκυλιά και βάλτε στη καθημερινή ρουτίνα σας ένα τεταρτο βούρτσισμα, θα εκπλαγείς πόσο καθαρός θα είναι
για τις πατούσες του αν έχει πατήσει κάπου κλπ ενα καλό σκούπισμα με μωρομάντηλα είναι αρκετό....

victoras21

Active Member
9 Μαϊου 2015
29
5
30
Νικαια
Σε ευχάριστο πωλεί για τα καλά σου λόγια και για την απάντηση σου. Το πρόβλημα το έχει "εκγενετις" δεν μπορούσα να το γλιτώσω, μου το είχε πει ο γιατρός. Δεν ξέρω αλλα οι περισσότερη που ρωτάω μου λένε ότι είναι καλεί μάρκα. Ρωτάω για σιγουριά αν είναι καλεί μάρκα. Έχω παραγγείλει μια βούρτσα από E-Bay αλλα ακόμα δεν έχει έρθει για το τρίχωμα του είναι τύπου "φερμινατορ".

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Tα προϊόντα του Jumbo όπως μασουλητήρια, παιχνίδια, σαμπουάν, λουριά-οδηγοί είναι επικίνδυνα και για τον ...φέουλο ως προς την ποιότητα. Ειδικά μιας και είχες προβλήματα στο παρελθόν με δερματικά, μακριά από σαμπουάν του Jumbo.
Μπορεί να καθαρίζεις το σκύλο με μίγμα νερό/μηλόξιδο (αναλογία 3/1 ή 2/1) αρκεί να μην έχει πληγές. Βουτάς πανί τύπου microfibra στο μίγμα αυτό και περνάς το τρίχωμα. Είναι καθαριστικό, γυαλιστικό, απολυμαντικό, αποσμητικό ...μόνο καφέ δεν κάνει. Και είναι φυσικό.