Στεγνωτήριο ρούχων για τρίχες;

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Είχα μια συζήτηση με μια κυρία που εχει σκύλους μακρυτριχους και μου είπε πως εχει στεγνωτήριο ρούχων και βγαίνουν οι τρίχες απο τα ρούχα και απλά καθαρίζει μετα απο κάθε στέγνωμα το φίλτρο..ξέρει κανεις αν ειναι αποτελεσματικό στην τρίχα που καρφώνεται;Εχει κανεις κανένα καλο να προτείνει;

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Το εξαιρετικά περιορισμένο στατιστικό δείγμα μου (=μια φίλη με βελονότριχο και στεγνωτήριο) δεν έχει δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Δηλαδή ναι μεν βρίσκει τρίχες στο φίλτρο, άρα κάτι αφαιρείται, αλλά όχι τόσες που να θεωρεί το στεγνωτήριο ως αποτελεσματική λύση. Είπε επίσης ότι και αυτή η λίγη απομάκρυνση επιτυγχάνεται μόνο στις πολύ υψηλές στροφές, οπότε ανάμεσα στον έξτρα χρόνο σιδερώματος και την ταινία, ψηφίζει ταινία. Έχει ένα siemens, δε θυμάται μοντέλο αλλά είναι δεκαετίας, ίσως τα πιο σύγχρονα είναι πιο αποτελεσματικά.

(Δεν έχω στεγνωτήριο, το πλυντήριο κάτι βγάζει στο στίψιμο, αλλά κυρίως τις τρίχες του μακρύτριχου σκύλου, και πολύ λιγότερο τις πινέζες του Τζόκερ.)

• Like
Reactions: ProudtobeGreek

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
της miele είναι καλά, μπαίνει και ο σκύλος (που λέει ο λόγος)
έχουν ένα θέμα με την γεωγραφία στο σάιτ τους : την Κύπρο την έχουν στο Balkan countries αλλά κάνουν και μπιπ τα μηχανήματα..
έχει η σίστερ είναι πολύ καλό.. τώρα για τρίχες δεν ξέρω αν θα κάνει δουλεία, αλλά για στέγνωμα, ούτε σίδερο δεν θα θέλουν :giggle:

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Παιδιά, εμένα που έχει Μiele η μαμά μου κάνει θαύματα!! Συχνά-πυκνά της πηγαίνω... πεσκέσι το σκυλο-laundry και γίνεται ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (κουβερτούλες fleece, καλύματα μαξιλαριών, σεντόνια και λοιπή προίκα της Τασίας). Στο φίλτρο δε, τί να πω, βγαίνει ένα μικρόσωμο σκυλί κάθε φορά :LOL:

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
εγώ έχω ένα φτηνιάρικο, και πάλι τις τρίχες της εξαφανίζει αλλά από το φίλτρο βγάζω κάθε φορά μια σακούλα τρίχες :) και έχω και 2 κοντοτριχα και τον άλλον τον ντεμι

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
εγώ έχω ένα φτηνιάρικο, και πάλι τις τρίχες της εξαφανίζει αλλά από το φίλτρο βγάζω κάθε φορά μια σακούλα τρίχες :) και έχω και 2 κοντοτριχα και τον άλλον τον ντεμι
είσαι σίγουρος/η οτι δεν φοράνε περούκες τα σκυλιά σου ? :giggle:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Άμα το στεγνωτήριο βγάζει και την τρίχα-πρόκα από τις φλις κουβέρτες (!!!), πουλάω αύριο και το νεφρό μου για να το πάρω.
Και εγω...κάτι τέτοιο άκουσα γι'αυτο και η ερώτηση μου..!Μου έκανε εντύπωση...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σκέτο στεγνωτηριο όμως. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο, μια συσκευή, δεν τις βγάζει. Το δικό μου, τουλάχιστον

• Like
Reactions: Aslan