@canis Μπορώ να κάνω εικόνα τα σχετικά με το φαγητό, δεν είναι στα πλαίσια της συμπεριφοράς του Λαμπραντόρ αλλά την εικόνα την φέρνω στο μυαλό μου πολύ παραστατικά. Τις διαφορές τις σκιαγραφείς πολύ παραστατικά αλλά θα τις καταλάβουν μόνο όσοι έχουν κοντινές παραστάσεις.
Σαν παράδειγμα θα φέρω όσους δεν έχουν σκύλο φοβερά ανθρωποκεντρικό και όταν αποκτούν ένα τρελαίνονται που ο σκύλος είναι σχεδόν πάντα κολλημένος δίπλα τους, τους ακολουθεί παντού, θέλει συνέχεια επαφή κλπ.
Μιας και πιστεύω πως συνομιλώ με άτομο το οποίο βλέπει όχι μόνο το άσπρο - μαύρο αλλά και όλες τις αποχρώσεις του γκρίζου σου κάνω παραπομπή σ' αυτό το προ δεκαετίας νήμα το οποίο διάβασα δύο φορές για καλύτερη, εκ' μέρους μου, κατανόηση όλων των απόψεων. Η γνωστή κριτής και κυνοτρόφος έχει αρκετά αντικειμενική τοποθέτηση ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Στις φωτογραφίες και εγώ δεν βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος... Το βλέμμα των σκύλων το δείχνει άλλωστε.
* Σταμάτησε η βροχή και πάω να βγάλω τον μούργο βόλτα. Συνέχεια επί του πιεστηρίου αργότερα.
Σαν παράδειγμα θα φέρω όσους δεν έχουν σκύλο φοβερά ανθρωποκεντρικό και όταν αποκτούν ένα τρελαίνονται που ο σκύλος είναι σχεδόν πάντα κολλημένος δίπλα τους, τους ακολουθεί παντού, θέλει συνέχεια επαφή κλπ.
Μιας και πιστεύω πως συνομιλώ με άτομο το οποίο βλέπει όχι μόνο το άσπρο - μαύρο αλλά και όλες τις αποχρώσεις του γκρίζου σου κάνω παραπομπή σ' αυτό το προ δεκαετίας νήμα το οποίο διάβασα δύο φορές για καλύτερη, εκ' μέρους μου, κατανόηση όλων των απόψεων. Η γνωστή κριτής και κυνοτρόφος έχει αρκετά αντικειμενική τοποθέτηση ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Στις φωτογραφίες και εγώ δεν βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος... Το βλέμμα των σκύλων το δείχνει άλλωστε.
@HolywoodBrn ευτυχώς που στις γειτονιές που βολτάρω είναι λίγα τα σκυλιά που μανουριάζουν. Απ' την άλλη ένα χρειάζεται για να γίνει το "κακό". Οι φροντιστές ορισμένων απ' αυτά άστα να πάνε, κάποια μέρα ίσως βρεθώ στο αυτόφωρο.Στη γειτονιά μου έχω ένα καλό δείγμα αυτού που λέω. Έχει ΠΟΛΥΣ κόσμος σκυλιά και τους συναντάμε στη βόλτα. 7 στα 10 μανουριάζουν. Ο καθένας πάει το δρόμο του. Άλλα μανουριάζουν και χτυπιούνται από τα μπαλκόνια ή και πίσω από κλειστές πόρτες. Απλά ένα τρίκιλο είναι αστείο (είναι; ) - ένα 20κιλο δεν είναι.
* Σταμάτησε η βροχή και πάω να βγάλω τον μούργο βόλτα. Συνέχεια επί του πιεστηρίου αργότερα.