Παιδιά δεν μασάνε τίποτα. Ο δικός μου περνει φορά και καρφωνετε όπου βρει και είναι τεσσεραμιση μηνών. Θα χαλαρώσει κάποια στιγμή λέτε?Τον περιόρισα λίγες μέρες στο grate γιατί κάπου χτύπησε το πόδι του
Ίσως. Όταν γεράσει.Θα χαλαρώσει κάποια στιγμή λέτε?
Όταν λες επικίνδυνος με τους ανθρώπους με τα ζώα σε σχέση με τι είναι επικίνδυνος;ο δικός μου είναι 7 ετών.
οταν έρχεται η ώρα της μεγάλης βόλτας γίνεται επικινδυνος για τα αντικείμενα γύρω του...
Ότι από τη χαρά του λυσσάει και μπορεί να κάνει ζημιά....παρά το γεγονός ότι εχει μεγαλώσει/ωριμάσειΌταν λες επικίνδυνος με τους ανθρώπους με τα ζώα σε σχέση με τι είναι επικίνδυνος;
Έτσι είναι και ο δικός μου αν και μικρός ακόμα.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στην αρχή τις βόλτας τραβάει πολύ αν και είναι 9 κιλά ακόμα.Υπάρχει κάποια συμβουλή για αυτο;Ότι από τη χαρά του λυσσάει και μπορεί να κάνει ζημιά....παρά το γεγονός ότι εχει μεγαλώσει/ωριμάσει
Κοίτα αν δεν έχει εκτονωθεί νωρίτερα λογικό είναι να έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και να τραβάει λίγο παραπάνω.. Τώρα μπορείς να παίξεις λίγο με το μπαλάκι σαν καλύτερη λύση να τρέξει- παίξει. Συνήθως 5-10 λεπτά πριν την βόλτα θα βοηθήσει πάρα πολύ(δεν φαντάζεσαι πόσο) και μετά να βγεις βόλτα και θα είναι τζιτζι!Έτσι είναι και ο δικός μου αν και μικρός ακόμα.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στην αρχή τις βόλτας τραβάει πολύ αν και είναι 9 κιλά ακόμα.Υπάρχει κάποια συμβουλή για αυτο;
Θα το δοκιμάσω ευχαριστώΚοίτα αν δεν έχει εκτονωθεί νωρίτερα λογικό είναι να έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και να τραβάει λίγο παραπάνω.. Τώρα μπορείς να παίξεις λίγο με το μπαλάκι σαν καλύτερη λύση να τρέξει- παίξει. Συνήθως 5-10 λεπτά πριν την βόλτα θα βοηθήσει πάρα πολύ(δεν φαντάζεσαι πόσο) και μετά να βγεις βόλτα και θα είναι τζιτζι!
με μετρο μονο, ειναι κουταβι ακομα.Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ
Επίσης δεν διευκρίνισα ότι αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά θα μπορέσει να το διαχειριστεί για κάμποσο καιρό, μετά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί εκπαίδευση.Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ
Κατάλαβα με κατατοπισες,μου αρεσεΤραβάει στην αρχή της βόλτας ε;... Μμμμ, πολύ περίεργο για Stafford αυτό... Κανονικά πρέπει να τραβάει ΑΠΟ την αρχή της βόλτας και να σε τραβάει και γυρίζοντας στο σπίτι μετά από 2 ώρες περπάτημα (και όχι μόνο) και εσύ να βρίζεις τρεκλίζοντας...
Μόνο με εντολή μπορεί να κρατηθεί δίπλα σου χωρίς να τραβά... αλλιώς αρρώστησε...
Και εμένα με πειράζει που τραβάει λίγο στην αρχή...χαχα χα καταλαβαΤραβάει στην αρχή της βόλτας ε;... Μμμμ, πολύ περίεργο για Stafford αυτό... Κανονικά πρέπει να τραβάει ΑΠΟ την αρχή της βόλτας και να σε τραβάει και γυρίζοντας στο σπίτι μετά από 2 ώρες περπάτημα (και όχι μόνο) και εσύ να βρίζεις τρεκλίζοντας...
Μόνο με εντολή μπορεί να κρατηθεί δίπλα σου χωρίς να τραβά... αλλιώς αρρώστησε...