ε , καλα τοτε , γινεται
Νικος Well-Known Member 13 Σεπτεμβρίου 2007 2.481 1 36 νεαπολη-νικαια 3 Ιουνίου 2010 #21 ε , καλα τοτε , γινεται
panosbourg Well-Known Member 16 Μαρτίου 2010 103 1 zakynthos,greece 3 Ιουνίου 2010 #22 Φιλε Νικο στις μερες μας τα παντα γινονται! Σας ευχαριστω ολους σας!και ιδιαιτερα εσενα κρινα για την πραγματικ αχρησιμη συμβουλη σου!!-οδηγιες σου
Φιλε Νικο στις μερες μας τα παντα γινονται! Σας ευχαριστω ολους σας!και ιδιαιτερα εσενα κρινα για την πραγματικ αχρησιμη συμβουλη σου!!-οδηγιες σου
XPHSTOS Well-Known Member 2 Μαρτίου 2010 241 0 ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4 Ιουνίου 2010 #23 panosbourg said: Φιλε Νικο στις μερες μας τα παντα γινονται! Σας ευχαριστω ολους σας!και ιδιαιτερα εσενα κρινα για την πραγματικ αχρησιμη συμβουλη σου!!-οδηγιες σου Click to expand... Τώρα εμένα γιατί μου φάνηκε χρήσιμη η συμβουλή της krina ?
panosbourg said: Φιλε Νικο στις μερες μας τα παντα γινονται! Σας ευχαριστω ολους σας!και ιδιαιτερα εσενα κρινα για την πραγματικ αχρησιμη συμβουλη σου!!-οδηγιες σου Click to expand... Τώρα εμένα γιατί μου φάνηκε χρήσιμη η συμβουλή της krina ?
panosbourg Well-Known Member 16 Μαρτίου 2010 103 1 zakynthos,greece 4 Ιουνίου 2010 #24 ε??τι εννοεις?? κι εμενα χρησιμη μου ειναι αλλα κολησε το α απο το πραγματικα στην επομενη λεξη.... χεχ
ε??τι εννοεις?? κι εμενα χρησιμη μου ειναι αλλα κολησε το α απο το πραγματικα στην επομενη λεξη.... χεχ
XPHSTOS Well-Known Member 2 Μαρτίου 2010 241 0 ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4 Ιουνίου 2010 #25 Μα και εσύ με μπέρδεψες (όντος δεν είδα ότι έλειπε απο το πραγματικά, μα και αυτό το μάτι πάντα στα χειρότερα πάει )
Μα και εσύ με μπέρδεψες (όντος δεν είδα ότι έλειπε απο το πραγματικά, μα και αυτό το μάτι πάντα στα χειρότερα πάει )
panosbourg Well-Known Member 16 Μαρτίου 2010 103 1 zakynthos,greece 4 Ιουνίου 2010 #26 αμαν ρε παιδια μην δειτε ενα λαθος αμεσως για κακο να το παρετε!! δεν πειραζει ομως... yπαρχουν και χειροτερα....! χεχε καλη συνεχεια
αμαν ρε παιδια μην δειτε ενα λαθος αμεσως για κακο να το παρετε!! δεν πειραζει ομως... yπαρχουν και χειροτερα....! χεχε καλη συνεχεια