Σπυράκια παντού!

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Καλημέρα!!!! Πριν λίγο καιρό ο Kobi είχε φαγούρα κ κάτι σαν πιτυρίδα. Ο κτηνίατρος μου είπε ότι δεν είναι κάτι κ με κατάλληλα σαμπουάν κ φαρμακευτική αγωγή το καταπολεμήσαμε... Εδώ κ δυο εβδομάδες όμως βγάζει άσπρα σπυράκια. Στην αρχή ήταν δύο κ τώρα έχει γεμίσει. Ο κτηνίατρος λοιπόν λέει ότι δεν είναι κατή. Μου δίνει άλλο σαμπουάν αλλά τα σπυράκια μένουν το ίδιο (βασικά χειροτέρεψαν). Τον έχω πάει σε τρεις κτηνιάτρους κ ο καθένας μου δίνει από ένα σαμπουάν αλλά δεν γίνεται τίποτα. Επίσης έχει φαγούρα συνέχεια! Ελπίζω να μάθουμε επιτέλους τι είναι γιατί ταλαιπωρείται πολύ!

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Τον κάνω κάθε 2 εβδομάδες περίπου!Ξέχασα να γράψω ότι έχει πέσει το τρίχωμα πίσω από τα αυτάκια κ σε μερικά σημεία του σώματος.

Jon&Ivan

Active Member
30 Απριλίου 2011
36
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Αυτο στο ρωτησα γιατι και εγω τους πρωτους 2 μηνες τον εκανα 2 φορες τον μηνα μπανιο και εβγαλε σπιρακια απο την κατω πλευρα και ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ηταν το συχνο μπανιο....μολις αρχισα να τον κανω 1 φορα τον μηνα ολα εξαφανιστηκαν!!!

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Ο κτηνίατρος μου είπε να τον κάνω τόσο με τα σαμπουάν που μου έδωσε.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γενική παρατήρηση ήταν !!! Ότι σου πει ο γιατρό σου. Άλλά σου λένε όλοι κάτι διαφορετικό!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ! Εύχομαι περαστικά - ελπίζω όντως να είναι από το συχνό μπάνιο.

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Βασικά μου λένε ότι δεν είναι τίποτα αλλά κάθε μέρα χειροτερεύει. Jon&Ivan σε 3 διαφορετικούς του έχω πάει!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πρόκειται για γιατρούς που τους ξέρεις καλά και τους εμπιστεύεσαι ; Στους έχει συστήσει κάποιος ; Άν όχι, μήπως να σου σύστηνε κάποιο από τα μέλη του φόρουμ τον δικό του γιατρό να πάρεις και μία ακόμη άποψη, εφόσον το πρόβλημα χειροτερεύει ;

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
εχουν παρει οι γιατροι επιχρυσμα απο τις περιοχες που εχει πεσει η τριχα να κανουν εξεταση στο μικροσκοπιο?Εγω οταν ειχα μια ατριχια γυρω απο τα ματια της δικιας μου αυτο εκανε .Σου ευχομαι περαστικα Εκτος εαν ειναι καποια αλλεργια Μαλλον πρεπει να τον πας και σε αλλο γιατρο μονο αυτος θα σου πει .Υπαρχουν παιδια στο φορουμ που γνωριζουν πολυ καλους γιατρους

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Συγνωμη που αργησα να απαντησω. Βρηκα εναν πολυ καλο κτηνιατρο θα ερθει μαλλον αυριο. Ευχαριστω jon&ivan για το link. Ανχωθηκα λιγο αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
πολυ πιθανο η "πυτιριδα " στην αρχη να ηταν απο το συχνο μπανιο σε συνδιασμο με μη καλο ξεβγαλμα...
τα αντιαλλεργικα σαμπουαν πρεπει να εχουν συχνη χρηση ωστε να εχουν αποτελεσμα....
ολο το παραπανωσυμπλεγμα πιθανα να αλλοιωσε το ph του δερματος του σκυλου , τηνλιπαροτητα του και ενισχυσε την εμφανιση με τα σπυρακια... εγω θα δοκιμαζα να τον ξεβγαζω με νερο και να τον αφηνα στην ησυχια του για λιγο.... για την φαγουρα... ειναι ενα θεμα... ( αποφυγε την κορτιζονη...)
τη φυλη ειναι ο μικρος?
τι ηλικια εχει?
τι τον ταιζεις ?
τι αντιπαρασιτικα χρησιμοποιεις?
ολα τα παραπανω συζητατα με τον κτηνιατρο σου...

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Επιτέλους σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις του kobi...Ο κτηνίατρος μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό απλά κάποιο παράσιτο ( όχι τσιμπούρι ούτε ψύλλος κάποιο άλλο) φοράμε κολάρο preventic. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο κολάρο δεν προστατεύει από τους ψύλλους κ ο κτηνίατρος μου απαγόρευσε να του βάλλω frontline. Επίσης θα πάρουμε για 14 μέρες augmentin κ θα κάνουμε κάθε δεύτερη μέρα μπάνιο με το hibitane scrub.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Μπάνιο με hibitane;;;; Κάθε δεύτερη μέρα, δηλαδή 7 μπάνια; Καραφλό θα μείνει το σκυλί...μη σου πω και χωρίς καθόλου πετσί...
Υπερβολικό μου ακούγεται. Με πιο ήπιο φαρμακευτικό σαμπουάν, να το καταλάβω αλλά το hibitane δεν είναι σαμπουάν. Είναι αντισηπτικό.
Σαν να κάνεις μπάνιο με betadine ή dettol.

kobi

Active Member
5 Ιουνίου 2011
42
0
Βασικά 3 φορές την εβδομάδα μου είπε από λάθος το έγραψα.. κ μου είπε με αναλογία 1/9.....