Καλημέρα! Έχω 2 ημίαιμα κυνιγόσκυλα και θέλω να γυρίσω την διατροφή τους στο barf όχι PMR , να την ετοιμάζω η ίδια, δεν εμπιστεύομαι την ετοιματζήδικη των pet stores. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βιβλίο πάνω στο θέμα στα ελληνικά ή στα αγγλικά? Έχω δεί πολλά στα βιβλιοπωλεία αλλά θέλω την γνώμη σας πιο είναι το καλύτερο. Μέχρι στιγμής πέρα της ξηράς τροφής , τους μαγειρεύω κιόλας στον ατμό( κοτοπουλο ή ψαρι) ή σουπες με κρεας ρύζι και λαχανικά( καρότο και μπρόκολο) και εμπλουτίζω την διατροφή τους και με φρούτα ( μήλα και μπανάνες που τα λατρεύουν).
Για εμενα πιστευω ελαχιστοποιεις τον οποιο κινδυνο μικροβιου στο φρεσκο ωμο με την ετοιμη barf λογω της βαθιας καταψυχης που της εχει προηγηθει για αυτο το λογο.
Υπαρχουν ευτυχως πολλες μαρκες barf στην αγορα απο απλα οκ μεχρι σουπερ ντουπερ πριμιουμ.(αν θες μεσω pm μπορω να σου προτεινω καποιες,επειτα απο προσωπικη μου εμπειρια)
Μη το γενικευεις, εγω στο δικο μου δινω barf αριστης ποιοτητας με συπληρωματα μεσα κουρκουμα,ινδ. καρυδας,λιναροσπορο και αλλα πολλα χωρις η τιμη να ειναι απαγορευτικη..(2,3 το κιλο να φανταστεις στο κοτοπουλο)
Ρυζι δεν προσφερει τιποτα στο σκυλο,αδικα του το δινεις,ισως και να βλαπτει.
Οπως επισης λογω του οτι εχεις 2 σκυλια μεσαιου μεγεθους θα ειναι πρακτικα δυσκολο να φτιαχνεις συνεχεια barf,εκτος κ αν εχεις πολυ ελευθερο χρονο.