Ναι απ όσο διάβαζα και εγώ θέλει όσο πιο γρήγορες κινήσεις σε αυτή την περίπτωση, αυξάνεται κατα πολύ η επιτυχία της επέμβασης(σφράγισμα)!Εμενα μου εχει πει κτηνίατρος/οδοντίατρος, οτι σε σπασμένο δόντι - το πολύ σε 3 μήνες θα εχει κανει απόστημα( ειχε μια δικια μου- και οταν το ειδα ηταν ηδη αργα, ειχε κανει κυστη απο κατω και ετσι αφαιρέθηκε το δοντι) και για αυτο θα πρεπει να γινεται οσο το δυνατον πιο γρήγορα αντιμετώπιση!|
Μπορεις να βάλεις σφράγισμα νομίζω!
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανοίξω θέμα και για τα δύο ζουλάπια, έτσι για να δείτε τι τραβάω ο άνθρωπος...Ωραία!
Ολα καλά λοιπόν!
Οπότε βάλε μας και καμιά 10αριά φωτό της προκοπής τώρα.
Ολόκληρο το σκυλί. Οχι δόντι-δόντι, τρίχα-τρίχα
Ναι...εξέπληξέ μαςΜε την πρώτη ευκαιρία θα ανοίξω θέμα και για τα δύο ζουλάπια, έτσι για να δείτε τι τραβάω ο άνθρωπος...
Πιο βαθειά! Είχε κοπεί το μισό δόντι- και έγινε εξαγωγή το υπόλοιπο.@FrenchieFan στην σκύλα σου το τραύμα ήταν παρόμοιο ή πιο βαθύ;
Θα μας τη ζητανε μετα για ολα τα ραπ βιντεοκλιπΑστο @Hammer
Χρυσό βάλτης
Σε ευχαριστώ πολυ! Κούκλα ειναι αλλά τελείως άτσαλη, δεν ξέρω πως να την φυλάξω οταν την πιάνουν τα παλαβά της...Μα τι ομορφη τσοπανοκουταβα! Να τη χαιρεσαι
Η Ηρα εχει σπασμενους με παρομοιο τροπο 2 κυνοδοντες, επιφανειακα. Ισως λιγο πιο καθετα. Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι με τα κοκαλα ακονιστηκαν .... ειναι πραγματικα σαν ξυραφι. Την εχουμε πατησει πολλες φορες δυστυχως και εμεις και η Θαλεια πανω στο παιχνιδι
Ενα θα σου πω ... οταν βρηκα τη Θαλεια λογω ποδιων και οστεοσυνθεσης ηταν το καλυτερο κουταβι... αγγελος. Ελεγα συνεχεια τι τυχεροι που ειμαστε που ειναι τοσο "βαρυ" κουταβι... Επειδη μοιαζει και με τσοπανα ελεγα ααα ωραια ειναι σοβαρα σκυλια αυτα, ετσι εχω ακουσει...Σε ευχαριστώ πολυ! Κούκλα ειναι αλλά τελείως άτσαλη, δεν ξέρω πως να την φυλάξω οταν την πιάνουν τα παλαβά της...
Κάτι τέτοιο μου είπε ο βοηθός του κτηνίατρου, "ετοιμάσου να γίνει σαν ξυράφι αυτο το δόντι..."
Ελπίζω να είναι σαν την Ήρα σου κι ας τρώμε καμιά τσιμπιά που και που
Τα καημένα τα προβατάκια τι θα τραβήξουνε...Πάρε τίποτα πρόβατα και στρώστην στην δουλειά ....